oczywiście że nikt nie ma nic przeciwko, wręcz przeciwnie zapraszamy :D
Printable View
właśnie oglądałem prognozę pogody- jutro ma być ciepło i słonecznie więc pogoda powinna dopisać.
ps. co się robi na takim spocie- nigdy jeszcze nie byłem i nie wiem na co się mam nastawiać? :D
a takie tam różne pierdoły
p.s.
młodzi ( ci co są pierwszy raz ) dają się przejechać każdemu swoim autem :D
witam jestem nowy na forum. mieszkam w pszczynie wiec jesli moge to wpadne sie przywitac(i jak znajde kaufland:PP) bedzie to moj pierwszy spot :) dlugo nieposiedze bo na 18 do roboty ale postaram sie pojawic:) pozdawiam
super zapraszomy :)
Witam tu macie normalna mape jak trafic do Tychow na spota pod kauflanda pozdro :),Poza tym tez się pisze na tego Spota :)
"Mołodzi" daję sie przejechać, a "starzyki" dają młodym spalić gumę w swoich Bellach :D :jester:
Zapraszamy wszystkich, jak bd pogoda to pocykamy fotki etc., pogadamy, pojeździmy swoimi Bellami. Może przemieścimy się gdzieś na miasto, żeby nas widzieli ładnie.
Kaufland jest w Tychach przy ul. Ks. Tischnera, lub łatwiej trafić kierując się na ulicę Piłsudskiego, jak pokminię za zumi to dam linka z parkingiem :)
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&Submit=Szukaj
Kaufland jest na tym rogu Tischnera z Piłsudskiego, a hale sportowe i parking są obok, na pewno zauważycie bo parkingi spore :) Patrząc na tą mapkę z zumi to na lewo od skrzyżowania Tischnera z Piłsudskiego! W takim razie do zobaczenia jutro, godzina 16:00 pod halami sportowymi :)
a jechalby ktos z krakowa ? :>
SocikZero4- moze sie dogadamy pod mcdonaldem w pszczynie i pojedziemy razem. ja mam z brzeszcz po drodze a we dwojke zawsze lepiej. co ty na to heh??
Spotkajmy sie w pszczynie pod kaufem no o 15.30 i pojedziemy do Tychów np
Tu Piotras :
667021549 jak ktoś nie wie jak dojechać to niech dzwoni ;)
Zostaw to lepiej w domu,bo jeszcze po drodze kajs do wody wpadniesz:P
Gdybys jechał przez Katowice,mozemy spotkać sie tu:
http://www.zumi.pl/1570362,Stacja_Pa...ice,firma.html
godz 15.40 około
ps.droga na mapie oznaczona jako 4 jest DK86
Wiwix- wydaje mi sie ze lepiej bedzie przy mc' donaldzie. nie trzeba nigdzie zjezdrzac i jest po drodze na tychy. jak sie nie zgadamy do jutra to ja bede tam czekal ok. 15:20. pasi?
Kule ale mom bania :D moga nie otrzezwiec do teg ospota :D:D:D jak by co to piotras beda dzwonic o droga :D jo ino iwem kaj jest MC w tychach :D:D:D:D
Cholera :( . A ja nie niestety będę nie obecny :(
Musze kiblować w szkole jutro :( , ale w sumie i tak by moja AR nie zagościła bo w czwartek podczas spawania podłogi Hajcła mi się buda :( i muszę to teraz jakoś doprowadzić do porządku :(( więcej bajzlu po piachu z gaśnicy :( .
Ale następnym razem będe obecny :)
thomas83 Ok postaram się trafic na MC jednak wole Kauf bo ja z bielska lecę, a sklep jest zaraz przy 2pasie :)
dees z mc' rzut beretem :) dzwon jak cos
To pod kaufem czekac?
to ile w koncu ma byc osob ?
Wiwix- MC tez jest przy 2pasie tylko troche dalej. nie da sie nie trafic :D.
wiec ponawiam swoje pytanie - planuje ktos jechac od krakowa ?
OK, Bede pod MC o 15.20
no to pod MC. spoko ja moge sie minimalnie spoznic to poczekajcie do 15.30 jak co.
Witam jestem nowym użytkownikiem i postaram się zjawić na spocie
zakladając ze pojade wogole, to ja wpadne do Tychów od strony bierunia i skrecam na 1 wiec do miejsca zbiorki bede mial moze ze 2 km :) wiec za duzo miejsca do spotkania sie wczesniej to nie bedzie :) a myslalem ze po prostu ktos z krk bedzie jechal, ew od alwernii, libiąża, bierunia..
ok :P no to mysle ze do zobaczenia na spocie ;] ja idę jeszcze szybki umyć ;]
Zapraszamy!!
A zaraz postaram się z Waszych wypocin zrobić listę :D
1. scoobi83
2. GrzesiuŻar
3. Piotras
4. Kotlet
5. puotek?
6. bocian
7. aniucha05 70%
8. Katka 50%
9. thomas83
10. Dees ? za dużo % było wczoraj? :D
11. Adam$72
12. SocikZero4 ?
13. RALFTYCHY
14. PiterR?
15. Wiwix
16. lesio80?
Więc zapowiada się sporo ludzisk :) Tak więc szykować Belle i w drogę na Tychy, ja o 14 kończę pracę i lecę na myjkę :)
przy mnie powinien byc pytajnik, bo nie wiem czy przyjade :P kurde z krk mam troche km i sie zastanawiam czy jechac..
oooo sie moja 146 na Twoją obrazi ze ją ominołes w liście :P
hehehe
1. scoobi83
2. GrzesiuŻar
3. Piotras
4. Kotlet
5. puotek?
6. bocian
7. aniucha05 70%
8. Katka 50%
9. thomas83
10. Dees ? za dużo % było wczoraj? http://www.forum.alfaholicy.org/
11. Adam$72
12. SocikZero4 ?
13. RALFTYCHY
14. PiterR
15. Wiwix
16. lesio80?
17. Lucas12053 100% :P
Ostatecznie parkingi pod nową halą sportową ? koło kauflandu ?
To jadę na myjkę!!! :D Do zobaczenia!
ja tez się powoli zbieram :D trzeba po dziołchę jechać ;]
do zobaczenia :)