jo jest chory :( raczej nie byda
Printable View
jo jest chory :( raczej nie byda
no nie trzymej nos w niepewności tylko sie pochwol :D
nie ważne co wyjdzie
jak wyjdzie dobrze - to stawia bo się cieszy
jak wyjdzie źle - to stawia bo topimy smutki
ha ha ha
Czy sprzedam czy nie to mina zostanie ta sama :D a jak wypali mi jedna sprawa to dopiero bedzie banan na ryju :D i moze bede jezdzil GTV 3.0 :D:D:D:D
Dees Ty masz gta kupowac a nie gtv:D haha widze ze teraz nic ponizej 3,0 nie wchodzi w gre :D
słuchajcie.... o której i gdzie się spotykamy?
temat chyba umarl..
a gdzie dokladnie i o ktorej ? :)
dees - milcz fajo bez auta :D
rozumiem że spot odwołany... no nic... trzeba coś innego wyszponcować...
to o której się spotykamy na następnym spocie ???? hehehe .Aniucha nie martw sie już w krótce pojedziemy na gokarty i kregle. Wykombinujemy coś z Piterem. pozdrawiamy. Pozatym adamsik chory a też by sie przydał.
Jak cos wykombinujecie to dzwoncie 793-026-771 bo nie bede miec podglad na forum bo zaraz do Krakowa jade nie bylem tam 17 lat :D:D:D:D
dokładnie piter wezmie się na godzinkę lub dwie i wyszalejemy sie . dees ciekawe czy cie obtrabia bo w krakowie strasznie lubia trąbić na obcych kierowców. heheh.
o ktorej robimy spota?
tomasz, to nie prawda , wcale nie trąbimy, tylko zachowujemy bezpieczną odległość , nigdy nie wiadomo co takiemu strzeli do łba :D
Witam trzeba zorganizować listę chętnych tylko ja za tydzień wyjeżdżam do Rzeszowa tak że mogę jak coś być za 2 tygodnie pozdrawiam :)
za 2 tyg to ma byc spot w krk
no :/ nie dobrze myślałem ze sie cos dzis odbędzie bo kilu chętnych gloswalo za data:P
też mnie to zdziwiło, no ale cóż....
I co?Był ten spot?
Dees,kupiłś jakiegos rzęcha? :P
Ja kupilch gokarda i ci powiem takie JTD nie ma zle :D zobaczymy jak sie bedzie sprawowac :D
wlasnie dees, poka poka co kupiles :D
Jo juz nie pija ewentualnie soczek marchwiowy. A kupilch srebrnego gokarda z opona 215/40 i obnizony moze z 10 centow nad ziemia trzeba to szybko przerobic bo zona tym nie bedzie jezdzic :D:D:D:D
a dosz sie karnąć ? do łodcięcia jak zwykle