jo nie wiem czy byda na razie tak na 50 % a po ile ściepa ??
Printable View
jo nie wiem czy byda na razie tak na 50 % a po ile ściepa ??
no to zalezy ile osob bedzie chetnych. Wynajęcie toru na godzine to koszt 600 zł. Wiec w zależności od ilości osób łatwo policzyc koszt na glowę :) a tak jak napisalem, na liste czekam do 22 listopada a zobaczymy co dalej :)
kurde ja na weekend 28/29 musze wrocic do miasta rodzinnego pare spraw zalatwic ;/ ... jak sie cos zmieni u mnie ( albo z terminem ) to sie dopisze :)
To którego dokładnie się widzimy? Bo jutro muszę pozmieniać grafik i nie wiem, który dzień muszę mieć wolny :)
29 listopada :)
1. Piter
2.Tomek i Gosia
3. plancior - dam jeszcze znać czy będę na 100%
4. Ligar
5. GrzesiuŻar
6. Lesio80 - 50%
7. danielm10
8. archibaldi
9. aniucha05 - nie wypada mi nie być <ino nie wiem czym tam zajada:P>
Ja niestety wypadam ludziska, inne plany.
Cześć, jestem nowy na tym forum ale już od dłuższego czasu, myślałem o tym żeby się wybrać na jakiś spocik w Krk, nawet się ucieszyłem bo pasował mi termin 21-22 listopad, a następny weekend niestety mam wyjazd już klepnięty. Przemyślcie jeszcze raz może ten termin. Czekam na jakieś info. Pozdrawiam Kshaq. Alfa 147 na blaszkach TBU...
aniucha05, nie martw się, najwyżej zabierzesz się z kimś z okolicy :) Ale faktycznie, nie wypada, żebyś nie przyjechała.. :P
A coś mała chętnych, kolejna osoba się wypisała... Może jakąś promocję/reklamę trzeba zrobić większą? A najwyżej zrobimy kameralny spot! :)
daj mi Twój kalendarz to Ci te plany odmienię :P inaczej będziemy się tylko w Altusie widzieć - tzn Ty będziesz widział mnie :P:)
hehe powiem wprost o co chodzi - Bella ma do zrobienia rozrząd a właścicielka czeka na przypływ gotówki :) to tak po krótce :) najważniejsze że już znalazłam miejsce gdzie to będę robić :)
a co do mojego przetransportowania do krk to jest kilka opcji :) ostatecznie żeby nie robić problemów przyjadę PKP :)
aaaaa co za organizator!!! ja już nie mam siły!!! no nie da się :P nawet terminu zmienić nie może... :D:D
Jo byda.Tak na 99%
kameralne spoty tez maja swoj urok :P A jak z tymi kartami ? działamy wtedy czy jednak nie ?
Jak nie spadnie snieg i bedzie to 29 to raczej wpadne :D bym byl za tym , aby sie spotkac na 3 stawach i jechac razem bedzie gryfnie :D:D:D
emil ty se profil zaktualizuj
bo 156 to już chyba nie masz
ha ha
no na karty pojedziemy, tylko w zaleznosci ile osób wpisze mi sie na liste do 22 listopada to albo bedziemy wynajmowac tor na godzine za 600 zl (wtedy wplacicie mi kase na konto i ja to zalatwie do konca - nie bac sie, nie znikne z kasa :D:D)albo, jak bedzie malo osób chetnych na karty, to pojedziemy na tor i kazdy kto będzie sobie chciał pojezdzic to koszt wynosi 20 zł za 8 min i bedziej jezdzil a reszta bedzie patrzec :)
bedzie 29, bedzie ;) i zmieniaj profil tak jak bocian pisze ;D
Poprawione :D
Na spocie daleko bedzie na Wawel i Sukiennice? bo zona byla x lat temu i z checia by zobaczyla w sumie ja tez :D:D
no wawel i sukiennice to troche inna czesc krakowa jesli chodzi o miejsce spota :) ale to ktos Was potem podprowadzi najwyzej :)
pojedżmy wszyscy :D:D hehe zależy o której godzinie te karty wypalą (tzn. jak to organizator załatwi :P) to najwyżej przed albo po można jechać przecież :P
ja i tak mam mały plan - i dlatego będę się uśmiechała baaaardzo do kogoś z ekipy śląskiej :) chyba padnie na Adam$a :D chodzi o ewentualny powrót z KRK na śląsk :)
dzwonilem tam na te karty teraz. Poki co 29 listopad jest wolny i posiadaj 5 kartów w sumie, które mogą jeździć w tym samym czasie :) wiec zapisywać sie ludziska :D
w jaki sposób się zapisujemy?? że pozwolę się zapytać...
1. Piter
2.Tomek i Gosia
3. Adam$72 - 99%
4. Ligar
5. GrzesiuŻar
6. Lesio80 - 50%
7. danielm10
8. archibaldi
9. aniucha05 - nie wypada mi nie być <ino nie wiem czym tam zajada>
10. pilotnh
wlasnie w ten sposob :D juz Cie dopisalem :) info co do calego spota masz we wczesniejszych postach :)
O której godzinie planujecie się spotkać 29.XI. Podajcie czas, może uda mi się przyjechać z Synkiem. Pozdrawiam Pablo :o
Właśnie jakś godzina i miejsce gdzie się spotykamy, ja tam Krakowa nie znam i dojazd może mi troche potrwać
obecnie jade na 75%
1. Piter
2.Tomek i Gosia
3. Adam$72 - 99%
4. Ligar
5. GrzesiuŻar
6. Lesio80 - 75%
7. danielm10
8. archibaldi
10. pilotnh
Ooo desika pomineliscie na liscie :D:D:D
Dees ale masz ciekawa fotę w profilu,naprawde pasuje Ci ten mój motorek hheeheh
---------- Post dodany o godzinie 22:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:32 ----------
Aniucha proponuję Ci przyjazd do żywca i z nami do kraka juz w GTA.I z powrotem oczywiście
---------- Post dodany o godzinie 22:34 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:33 ----------
Piter wypadało by jakie zaliczki juz wpłacać,czy idziesz na żywioł i zaufasz wszystkim .......
---------- Post dodany o godzinie 22:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:34 ----------
Piter wypadało by jakie zaliczki juz wpłacać,czy idziesz na żywioł i zaufasz wszystkim .......
---------- Post dodany o godzinie 22:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:35 ----------
1. Piter
2.Tomek i Gosia
3. Adam$72 - 99%
4. Ligar
5. GrzesiuŻar
6. Lesio80 - 75%
7. danielm10
8. archibaldi
10. pilotnh
11. Dees
Masz za tą fotke-dopisałem Cię
Hehehe dzieki :D tak sie wpatruje na fotke i naprawde pasuje mi ten motorek :D:D:D
kase mozemy wpłacic tylko po co skoro nie rezewujemy toru ??
kurcze no wlasnie teraz jest pytanie, bo mamy 12 osób w sumie i czy rezerwujemy tor na 29 na godzine czy sami sobie kupujemy przejazdy, tyle ile kazdy chce ? do jutra lista sie juz pewnie nie zmieni wiec zastanowcie sie bo jak podejmiemy decyzje ze rezerwujemy to mi wplacicie kase i zarezerwuje tor..jak jest 12 osób to każdy mi musi po 50 zł wplacić i mamy 5 kartów na godzine dla siebie na cały tor.
ja jestem za wynajęciem na godzinę. Napewno wiecej pojeździmy,poza tym żeby mocniejszym kartem pojeździc trzeba na słabszym osiągnac dobry czas. Wiec dwie przejażdzki po pare kółek tak wyjdą ponad 50 zeta. Za godzine 12 osób się tak wyjeździ że ręce beda odpadać.
---------- Post dodany o godzinie 19:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:50 ----------
chociaz teraz sie doczytałem że w ramach rezerwacji toru sa dostepne tylko te słabsze carty,trzeba by sie dopytac bo jesli tak to jednak wole zapłacic za poszczególne przejazdy i pobrykac 9konnym
50 zł za godzine nie jest zle - myslałem ze wyjdzie więcej :)
Ja jestem za przedpłatą w takim razie.
Tomaszmagiera może bedziesz mogł jezdzic tym mocniejszym po dopłacie wg. ich stawiki ( nie wiem jakiej ale myśle że idzie sie dogadać ). Trzeba by do nich zadzwonić i zapytać wcześniej i wszystko będzie jasne.
tomek ja zadzwonie jutro albo w pon i zapytam jak to jest z tymi mocniejszymi kartami :)