I dojechałem w jedną i drugą, raczej jeździ :-)
Miłe spotkanie, czekam na kolejne :-)
Dzięki Ligar za mały wyścig ;-) na początku zaspałeś czy dałeś mi fory :> Bo tak trochę odjechałem na początku :P
Printable View
I dojechałem w jedną i drugą, raczej jeździ :-)
Miłe spotkanie, czekam na kolejne :-)
Dzięki Ligar za mały wyścig ;-) na początku zaspałeś czy dałeś mi fory :> Bo tak trochę odjechałem na początku :P
fajnie bylo poznac wszystkich:) Pod domem zorientowalem sie, ze nie strzelaja mi juz drzwi :D Moze po nastepnym spocie "diesel" tez ucichnie ;)
Dla wszystkich chcących ramek - na górze strony jest informacja. ;) Oficjalne, ogólnopolskie ramki alfaholików. Myślę, że nie ma sensu się wyłamywać i robić jakieś 'swoje', bo już nie jeden na tym forum tego próbował i w większości już im się alfaholizm znudził. ;) Zapisujcie się, bądźmy solidarni z alfaholikami jako klubem. :)
łoooo
a ja w całym tym zamieszaniu z datą ( ankieta i posty to dwa światy ) nawet nie wiedziałem że to dzisiaj :-(
ale mnie to i tak zawsze nie ma więc luuzz
he było fajnie i sporo autek . tablice fajne u gury więc daje pas ale za 3 tygodnie postaram sie o naklejki. pozdro dla wszystkich (niezły wyścig na powrocie). jednak nie, ramki strasznie drogie ? kogo oni wspierają ?
aaa i jeszcze piter dzięki ze po mnie zjechałes bo już prawie opony przymarzły do płyty parkingu :)
Cześć Wszystkim
Szkoda że dopiero teraz przeczytałem ten post. Za tydzień postaram się przyjechać. Pozdrawiam :)
dokladnie, jestem tego samego zdania, zreszta to mowilem :) po co proba robienia swoich ramek, skoro sa juz ogolnopolskie :)
tak racja , macie racje , ale nie fajnie by było jakby na takim spociku jak dzis były by rameczki albo naklejki . przynajmniej jest po co wpaść na spocika.
no ja sie na naklejki jak najbardziej pisze ;)
Można się zebrać do kupy, zamówić ramki dla ludzi z Krakowa i zapłacić za przesyłkę raz, a później na spocie się nimi podzielić. Zawsze wyjdzie trochę taniej. :)
Aha - zazwyczaj ramki kupuje się jeden raz dla samochodu. :D Ja swoją (założoną z tyłu) mam już trzeci rok. Przeżyła wjazd 156 sw, także trwałość jest co najmniej zadowalająca.
Nawet mniej. Pisaliśmy na co ma być przeznaczona kasa z ramek. Jeśli uważasz, że cena jest za wysoka to proponuję ten temat poruszyć w sprawach organizacyjnych (temat z sonda nt. ramek). Cenę ustaliliśmy na podstawie cen naszych kolegów, którzy wcześniej sprzedawali ramki, z kosmosu jej nie wzięliśmy...
Jak więcej ludzi uzna, że lepiej je sprzedawać po kosztach to się będzie sprzedawać po kosztach.Najwyżej nie będzie można wygrać ramki za darmo w konkursach, albo jak komuś się połamie w transporcie to nikt mu jej nie wymieni... :)
za późno już ją umyłem :)
nocóż jakośto przeboleje...
ja się jak najbardziej pisze na te ramki, co do spotu " to był mój pierwszy raz " :P
dobra wszystko O.K. ale byli dziś na spocie nowi i co ? nie fajnie mieć coś takiego od reki a nie czekac na okazje ,przesyłke ,itp. :mad: ale naklejki nasze KRK to se zrobimy.
oczywiście że byłam :) hehe inaczej być nie mogło :)
a ja jechałam spiderem :) co prawda na miejscu pasażera ale emocje niesamowite :) dzięki za przejażdżkę :)
a jak kolega ma chęci myć alfę to przed prosmy zabezpieczyć jakąś folią ten projekt :) coby nam nie umknął z pamięci
mamy nadzieję że ten "pierwszy raz" pozostawił dobre wrażenie :P
zastanawia mnie tylko czy nie lepiej byłoby robic spoty czesciej niz raz w miesiacu. Wydaje mi sie ze idea było troche inna :/ Bo raz na czas to sa regionalne a tutaj chyba chodziło zeby moza sie spotkać częsciej.
Ja bym proponował raz na dwa tygodnie ( jeśli co tydzień to jest problem ). Nie zawsze musimy stać na parkingu i sie nudzić - jest tyle ciekawych rzeczy do robienia :D
ramki załatwione na najbiższego spota , do nabycia na miejscu spotkania
ja poczatkowo pisalem, zeby robic co 2 tyg, bo tak jak piszesz, o to chodzi w cyklicznych, zeby byly czesciej niz regionalne;) no ale reszta chciala inaczej... Ja moge byc nawet co tydzien :)
---------- Post dodany o godzinie 18:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:36 ----------
heheh, uparty z tymi ramkami jestes ;) a naklejki bedziesz mial ? :)
ja chce naklejke !! taka jak narysowałem chce :P
PiterR czyli następny spot mikołajkowy drugiego grudnia tak :D ??
To może tak: środa w godzinach ~18 jako cykliczne spotkania krakowskie, co jakiś czas, czwartki co tydzień ok, 21-22 dla hardkorowców, a weekendy od czasu do czasu jako coś większego dla ludzi spoza Krakowa?
no jesli te spoty cykliczne ustalimy na 18 to ja sie moge spozniac troche bo (teoretycznie) koncze zajecia 17.45. Ale moze byc, najwyzej bede dojezdzal. Co do czwartków to jak bede zostawal w krk to moge podjechac, ale mysle ze bezpieczniej napisac wczesniej na forum, czy ktos bedzie. A na weekend oczywiscie spoty regionalne :)
Ja też, jestem za, może wkońcu uda mi się poznać towarzystwo z Krk :D..
trzeba było mowic że bedziecie....
Byłem nawet kolo 20.30 ale tylko seje stały i jakaś stara biała 3. Pogoda ładna można było sie sprawdzić.
nie rób OT :P pogadamy 29.11 :P