Pieniazki przelane wiec dozobaczenia w bielsku :mrgreen:
Printable View
Pieniazki przelane wiec dozobaczenia w bielsku :mrgreen:
Przelew poszedł.
Zgodnie z moją wcześniejszą zapowiedzią kasa zostałą przelana.
Przelew wysłany za 3 osoby, pozdrawiam
kasa poszła za dwie osoby :)
siemka
kasa poszła ale niestety jade sam :( :( :(
1 sztuka rufik
Kasa poszła. 1 osoba.
Nie martw sie rufik. Założymy odłam alfaholików: słomiane wdowcy :mrgreen:
Jestem ZA :PCytat:
Napisał wisiol
co bydymy tyla godac <piwo> :gitara: <skacze2> <piwo> <piwo> <?????> <fajka>
JADYMY KASA WYSŁANA
2-OSOBY
<haha> <haha> <haha> <haha>
Ja mam pytanko odnośnie tego zlotu. Co z forumowiczami, którzy nie wpłacili pieniędzy, a też chcieliby się spotkać i pokazać razem z całą ekipą? Chodzi o to, że w moim przypadku możliwy jest tylko jeden dzień, dlatego nie wpłacam kasy, bo jest to mało opłacalne, skoro nie nocujemy, a zjawię się wraz z dziewczyną. Czy będziemy mogli poczuć się jak swoi pośród swoich, czy raczej tak na uboczu??
Proszę o odpowiedź.
wierz mi ze jest to opłacalne, byłem na dwóch ogólnopolskich zlotach i ta atmosfera jest bezcenna :) wiec zapraszamy, nie zawiedziesz sie, jesli nie chcesz płacić to ok, wpadniesz poznasz ludzi ale nie bedziesz uczestnikiem zlotu(czyli plan zlotu Cię nie dotyczy), to chyba logiczne.Cytat:
Napisał alces1
Juz wczesniej o tym pisalismy, jesli organizujemy zlot uczestnictwo jest płatne, jesli jest lokalny spot to wszystko jest za free bo nie ma kosztów organizacji, tutaj sa.
Dzięki za szybką odpowiedź. Mimo ograniczonego czasu, z pewnością pojawię się w jeden dzień, tylko jeszcze nie wiem który, ale prawdopodobnie będzie to niedziela. Tym razem tylko na chwilkę, ale mam nadzieje, że w przyszłym roku będzie to już pełne uczestnictwo. Więc do zobaczenia.
P.S. a czy pogoda jest zarezerwowana??;)
Przypominam, lista osób które wpłaciły znajduje się w tym temacie, pod koniec pierwszej strony i jest codziennie aktualizowana. W razie gdyby pojawiły się jakieś błędy proszę o kontakt na PW.
Słuchajcie może zaktualizujcie dane dotyczące planu zlotu na innych forach, gdzie wcześniej dawaliście info, bo obecny plan jest przewrócony do góry nogami w porównaniu do pierwotnej wersji. I kilka innych wersji uczestnictwa w zlocie się pojawiło. Może to skusi jeszcze kilka osób, które się wahają. :idea:
witaam też chętnie wpadnę zobczyć zlot swoją alea tymbardziej że mam do fiat auto poland 5 km chba bez wpłaty nie pogonicie
Ostateczny Plan II Zlotu Alfaholicy 31.08.07. - 02.09.07.
I dzień 31.08.2007.piątek.
Godz:10:00 – 12:00 Bielsko-Biała Tesco ul.Warszawska
(Zapisy – wypełnienie oświadczenia uczestnictwa w zlocie-rozdanie identyfikatorów i omówienie spraw organizacyjnych!)
Godz;14:00 zwiedzanie elektrowni szczytowej Porąbka Żar – wstęp 12zł – dowód osobisty bez bagażu
Godz.16:00- wyjazd na góre Żar – prezentacja alfek – foto reporterzy itp. Restauracja do dyspozycji i Park Linowy.
Godz.18:00 Neptun – zakwaterowanie – Domki ( łazienka kuchnia , pościel , czajnik – wszystko super)(dla zmarzluchów – Zaopatrzcie się w koce lub śpiwory)
20:00 -22:00 Koncert Zespołu HAGAR
Dzieki uprzejmości P. Joli kierownika ośrodka będzie bufet z jedzeniem i TRUNKAMI w Piątek i Sobote (nikt nie będzie głodny ) – dla smakoszy są pobliskie restauracje
II dzień 01.09.2007.sobota
Śniadanko we własnym zakresie
Dzień ogólnie wolny (Tyrolska, basen, piłka plażowa, wiatrówki, atrakcje wodne, może paintbool! przeciaganie liny)
Wieczorem muza disco itp. Oraz do dyspozycji od 11:00 do 20:00 bufet specjalnie dla nas.
III dzień 02.09.2007 . niedziela
Śniadanko we własnym zakresie
Godz 8:00 -9:00 wyjazd – zdanie ośrodka
Godz.10:00 – 11:00 Tor sprawnościowy Fiata w Tychach
Zajecia na torze:
-sprawy organizacyjne- kask motocyklowy + ważne OC i NW oraz10złna ubezp.. załogi startującej w próbach sprawnościowych.
Pokazy Ratownictwa Medycznego – drogowego (PCK)
Grochówka wojskowa i kilka hamerków oraz paru wojskowych .
Zakonczenie imprezy ok. 16:00-17:00
Rozdanie nagród itp.
ja niestety nie wyrobie finansowo na benzyne, ale w zlocie i tak bede uczestniczyl - przyjade pociagiem, przy okazji zahacze o babcie w zawierciu. i stad mam prosbe: bedzie tkos przejezdzal przez zawiercie zeby mnie przetrensportowac?
a jak nie to moze moglby ktos mnie odebrac z dworca w bielsku?
mowa o sobocie... jak cos to prosze na pm lub gg 1905011, zeby nie zawalac tematu :) pozdro
w sobote z dworca w Bielsku tuti to ja cie zgane - niema sprawy
zgadamy sie na pw
Dzisiaj wysłałem kasę za dodatkową osobę. Dorosłą
Cześć . Czy jest taka możliwość by przespać się z czwartku na piątek na ośrodku? Jazda przez całą noc to w piątek człowiek padnięty? :(
Nie powinno byc problemu, wysłałem Ci kontakt na Rafała z nim najlepiej uzgodnić, jesli chcesz moge dac Ci namiar na tani fajny hotelik w Pszczynie.
Czy jest jeszcze możliwość zapłacenia. Chodzi mi oto czy można zapłacić na miejscu. Może ktoś kto przyjedzie tylko na chwilę ulegnie magii i co w tedy czy ma jakieś szanse. Jeżeli tak
to odpowiedź powinna być nowym tematem gdyż wielu gości odwiedza nasze forum i może ktoś się dołączy w ostatniej chwili. Co Ty na to Rafał.
Dostaje wiele takich pytań i zawze odpowiadam tak samo -OCZYWIŚCIE że tak prosze mnie wtedy znależć i załatwimy to na miejscu - Pozdrawiam!P.S. Jest tylko jedna sprawa noclegi! może sie zdażyć że zabraknie miejsc ale to na miejscu można załatwiać - !
ja juz wplacilem jakby co... decyduje data stempla? :)Cytat:
Napisał Rafał
a czemu dopiero teraz ten zlot? miesiac temu bylem w polsce!!! teraz dopiero sw. bozego narodzenia mi zostana ale zycze milej rozrywkki a na pewno bedzie.
HEHEHE Tuti to ma humorek!Cytat:
Napisał Tuti
Ci co wpłacili moga spać spokojnie lub ci którzy zarezerwowali sobie - równiez - był temat o niespodziewajkach i dla takich bedziemy organizowac cos na predce- mysle ze juz wszystko jasne!
Z noclegiem chyba nie będzie problemu. Jeśli nie w Neptunie to dookoła jest kilka innych ośrodków.
Dokładnie!