no to przygotuj trochę tych flaszek :D ja mogę Ci trochę w aucie powieźć :P
Printable View
Ja tam moim Heblem się przyłączę bardzo chętnie ;)
Marshall no to idealnie bo ja też jestem z łabęd. Anna czy Jerzy - ale i tak w obu przypadkach parkingi są duże :-)
aniucha05 czyli co mam rozumiec ze sie stracisz za rogiem :) jak ino Ci dam flaszki :)
robert 86 u św. gerarda :)
a tak wogóle to mom troszku stresa juz :)
Marshall no to jednak inna dzielnica a nie łabędy a waryński - ale i tak niedaleko :-)
A może jakis spocik wcześniej ?
Ponawiam propozycje - moze jakies spotkanko wcześniej urządzimy jak bedzie ładna pogoda na grilla :-)
Robert 86 ja myślę ze może potem polecicie na kopiec weselna będzie .... grill kiełbasy i zlot gotowy mnie raczej zabraknie z przyczyn oczywistych :)
Jezeli nic sie nie wydazy do wrzesnia to tez sie zjawie mysle ze takie akcje sa cool hEh
stazem jestem tu swiezutki ale jesli nic nie stanie na przeszkodzie z checia potowarzysze Ci w tym waznym dniu:)
to może się podzielicie bo my też w tym dniu mamy wesele:)??
Witam!
No ten 4 wrzesień popularny jest.
Ja też odprowadzam do ołtarza wtedy moją chrześnicę.
ja tez moge wpasc ;)
dobra odświeżam temat bo odliczanie już trwa proszę o listę osób którę będą mnie wspierać swoimi AR w tym wyjątkowym dniu bo chce wiedziec ile vódki czy 30 czy 230 butelek ;) tak na powaznie to w kosciele zaczynamy impreze o 12:30 w kosciele (szczególowe dane co i jak podam z mapka poźniej ... ) chce dodać ze w tym dniu odbywa sie impreza z cyklu "summer cars party http://www.forumsamochodowe.pl/dodat...party-2010.jpg wiec mozecie po zorganizowac sobie tam spota widze ze kasia i rafał w tym dniu też sie hajtaja z tego co wiem to w poźniejszych godzinach wiec nie bedzie to kolidowac
ps. licze na tą zapowiedzina delegacje z krakowa 3spiderów ;)
temat oczywiscie również na alfaclub.pl pozdrawiam i lecze na wsparcie
:lazy2:
w sumie do 4.IX jeszcze kawał czasu...wstępnie napiszę, że przybędę. a konkretnie mogę się określić bliżej tego terminu.
pozdrawiam.
wstępnie też Was możemy zaszczycić swoją obecnością xD jak mi szkoła nie wypadnie, bo jeszcze nie wiem od którego weekendu zaczynam :D bliżej daty określę się na 100% xD
Witam ;) ja rowniez pisze sie na ten wspanialy orszak :P bylo by spoko jak by ktos podal dokladna liste osob ktore beda jechac i czy ktos bedize jechal z okolic Krakowa lub Chrzanowa bo milo bylo by jechac ekipa na miejsce :P
Pozdrawiam i do zobaczenia :) bo w 99% bede a jutro juz zalatwie sobie wolne :P na ten wyjatkowy dzien.
no to miło fajnie by było ps. chyba po "nas" hajta sie kolo z bmw klubu hihih wiec można by im było pokazać :)
Marshall na nas mozesz liczyc:)
piotras obiecałeś mi smażenie gumy pod kosciołem wiec nie sprzedawaj mi tej alfiny bo na rowerze to nie dasz rady hahahah
Marshall a co powiesz na jakies spotkanko przed imprezka ?
Chyba czesto w gliwicach bywasz ?
Może by jakąs listę zrobić jak przed spotami. To ja zacznę
1. kobe83
kobe83 dobry pomysł przeczytałem cały wątek od poczatku i wygladało by to tak
1. kobe83
2. izane
3. tomaszko79
4. scoobie83
5. aniucha05
6. bocian
7. adams72
8. fr33
9. piteR?
10. kotlet
11. lukas12053
12. piotras
13. cycus
14. House
15. Masterluktg
16. rufiki
17. george11
18. czesiu?
19. sickboy?
20. plancior?
21. paweł24 ?
22. michał87tg
23. dziaru
24. slavik10
25. robert86
26. patryk_156?
27. shor?
28. anf?
29. raf2pp
30. marcin.sc?
31. talina?
30. Dechedogi
31. .....
powiem tak kurcze jak by tak wszyscy przyjechali to by było naprawde miło :) oczywiscie jesli ktoś bedzie sie hajtać to w ciemni moge zagwarantowac ze sie odwdzięcze i sie pojawie może te orszaki weselne wejda w naszą tradycje:)
ps. jak tak dalej pójdzie z tymi osobami to chyba będę ciagnąc przyczepke za Gtv z vódka hahahah :)
No jakbym mógł sie nie zjawić u kolegi :)prosze mnie dopisac tylko masz tyle weselnej:) 31 osób to sie robi spot ogólnopolski powoli:)pozdrawiam
brat mi zawsze mówił "orzeń sie bo czemu ma Ci być lepiej niż mi":)
Kobe83 a czy Ty czasem nie parkujesz na Satyryków ?
Ja też jestem z łabęd :-)
dobra z racji ze odliczanie:butcher: z mojej strony już trwa wrzucam fotkę z miejscem w którym bym chciał was zobaczyc(zabrze ul. bytomska+teatralna jest to centrum handlowe PLATAN REAL) co do godziny to podam jeszcze bliżej ale jak pisałem bedzie to w godzinach ok 12 potem można udac sie na zlot do katowic mysle ze sie juz zorganizujecie bedzie paliwo:52: z mojej strony mam nadzieje ze lista aktualna ?http://www.forum.alfaholicy.org/
mnie i adamsa niestety trzeba wykreślić - pisałem jakiś czas temu o tym ale mogło umknąć
jadymy akurat 03.09 do italii
ale weselną wezmę :D:D
mimo tego ze bedziesz mial zone dostaniej palec w dupke za brak mnei na liscie ze alfa nie zyje i bedzie przeszczep serca to nei znaczy ze nie wpadne :) do tej pory bedzie gotowa:P
Na 99,9% będę:D ten 0.01% to wypadki losowe, za które nie odpowiadam, ale zrobię co w mojej mocy. Rozumiem, że na wódce będzie dopisek Alfaholicy?:D
Chętnie wpadnę i pożegnam Twoją wolność:)
piotras Ty rób belle bo bedziesz palić gume a jak bedziesz tak fikać to powiem wszytskim ze chcesz kupić honde :P
talina licze na Ciebie
barney to dobra okazja do integracji
No w takim razie mojej zielonej niuni też nie może zabraknąć :) Gum nie spali ale światełkami pomiga :)
oj to chyba przyczepka na wódeczke sie przyda :)
bede i ja :D
marshall pewnie, że tak! Wiec na pewno muszę wpaść do Gliwic;) Marshal czy czasem nie było Cie na myjni przy stacji ST1 na 3-Maja?:)
hmm chyba nie :)
najprawdopodobniej tez wpadne:) jedziemy na summer cars to co mnie zbawi doloczyc sie do orszaku;pp