no a moze Łomża powinna zebrac jakąs miejscowa ekipe i tez robic spoty co 2 tygodnie jak koledzy z Białegostoku :):):)
Printable View
no a moze Łomża powinna zebrac jakąs miejscowa ekipe i tez robic spoty co 2 tygodnie jak koledzy z Białegostoku :):):)
mógł by się i klub skusić pojechać do Łomży :D
pod koniec marca cos zorganizuje w lomzy, do zobaczenia panowie w nastepny weekend dam info z data i miejscem spotkania
to niezły pomysł można by spotkac sie na pl.niepodległości (stary dworzec PKS) to duży parking w sobote i niedziele pusty
w sumie kazdego wieczoru jest na nim sporo miejsca ;]
To tam koledzy gdzie na górce jest sklep motoryzacyjny Car Auto i pizzeria obok?? Górecki od szrotu żyje jeszcze?? zwany potocznie brylantem??
brylant ma sie dobrze i wlasnie jest to miejsce lecz jest male zainteresowanie spotem
alfaro na poczatek dobre i ze 3 belle:) a powoli sie jakos rozkreci ;]
to moze w piatek w godzinach 18 -19 stary dworzec pks??
chyba ze masz jakies lepsze mieejsce____??
dawajcie do nas mozecie temat zarzucic na forum www.forum.pkar.pl
Łomża należy do podlasia wiec mile widziani jestescie na naszej stroce zebyśmy działali jako Podlaski Klub
Pozdrawiam
szlendax mi pasuje 19 jak sie coś zmieni to dam znac może ktoś sie dołączy
---------- Post dodany o godzinie 20:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:56 ----------
marcco najpierw spróbujemy sie zorganizowac u nas a potem pomyślimy o wspólnym spocie może byc fajnie
ok to ja jutro bede na 19
alfaro dzieki za spotkanie. Miło było poznac:) Miejmy nadzieje ze nastepnym razem bedzie nas troszeczke wiecej :):):)
wzajemnie spróbuje nakręcic sprawe na następne spotkanie może coś z tego będzie
logujcie sie na nasza strone i tem zaluzcie temat spotkan w lomzy. No i zapraszamy na nasze spoty od czasu do czasu
słuchajcie w piatek 19.03. godzina 20 zapraszam do białegostoku na spot. Wiem ze to daleko ale napewno nie bedziecie załować. Wszystkie informacje na temat spotu na stronie www.pkar.pl
Pozdrawiam
Zapraszamy was na spot w Białymstoku w niedziele 28.03 godzina 16 miejsce Giełda samochodowa (lotnisko) obok ołtarza papieskiego. Jakby był problem z dojazdem to piszcie to ustalimy gdzies w centrum i potem wszyscy razem dojedziemy.
Pozdrawiam i zapraszam
Elo. Planujemy w lomzy zrobic jakis maly spocik w najblizszy piatek???
szlendaX to z tobą mijałem sie w sobote w kolnie a co do spotów to chwilowo niestety nie mam czasu
heheh
na poczatku niepoznalem ciebie alre widzialem zxe alfa jedzie bez wlaczonych swiATEL TO BRUGNELEM ZEBY NIEBYLO MANDACIKU ALE POTEM ZOBACZYLEM ZE TO TY:):):):)
A co do spotow to ko0ledzy z Bialego dali mi zadanie bojowe zeby zebrac ekipe w naszych strovchach:) Weslołego jajka:)P:()P)
Zapraszam na spot Włoszczyzny ( Fiat , Lancia , Alfa Romeo ) który odbędzie się 9 Kwietnia godzina 18:30 w Galerii Zielone Wzgórza na dolnym niezadaszonym parkingu. Obecność mile widziana
Pozdrawiam i Zapraszam
Czy koledzy z Łomży odwiedzają forum???
SzlendaX dawaj w niedziele do nas spot i namawiaj ludzi z Łomży
spot odbędzie się w niedziele 18.04.2010 godzina 16 miejsce to jest zatoczka parkingowa naprzeciwko Doner Kebabu ul. Kilińskiego(obok Muzeum Wojska) przy samym parkanie Pałacu Branickich
Jakby w tym miejscu nie było miejsca to spotkanie będzie pod Pałacem Branickich
Pozdrawiam i Zapraszam
Zapraszam serdecznie wszystkich klubowiczów na spotkanko które odbędzie się w najbliższy piątek 07.05.2010r. o godzinie 19 . Spotkanie odbędzie się na parkingu przy doner kebabie naprzeciwko muzeum Wojska Polskiego
Pozdrawiam Jacek :)
Co wy na to żeby zrobic w sobote 22.05.10 jakis spot z wyjazdem poza białystok, aby zrobic troszke fajnych fotek dla naszych Alfinek i nietylko godzina spotkania myśle ze tak mniej wiecej 17 - 18 czekam na wpisy chetnych i zrobienie listy wyjazd raczej doszedłby do skutku w przypadku wiekszej ilości osób
Pozdrawiam
Dokladniesze info na www.forum.pkar.pl
spot odbędzie się w piątek 4.06.2010 godzina 19 miejsce to jest zatoczka parkingowa naprzeciwko Doner Kebabu ul. Kilińskiego(obok Muzeum Wojska) przy samym parkanie Pałacu Branickich
Jako Podlaski Klub zapraszamy was na spot połączony z imprezką oraz grilowaniem do naszego klubowego Kolegi Strzały. Spot odbędzie się sobotę 26.06 do dnia 27.06, nocleg będzie w domu lub w namiotach. w ten sposób chcemy integrować się z wami wszystkimi i obgadać sprawe wyjazdu na Litwe lub jeżeli to nie wypali to do Wrocławia.
Pozdrawiam i zapraszam na nasze forum www.forum.pkar.pl w celu zapisania się i dogadania się i omówienia trasy dojazdu.
A więc wyjazd do Strzały na grila dalej aktualny spotykamy się o godzinie 12 na zatoczce parkingowej naprzeciwko Doner Kebab ul. Kilińskiego. Czekamy tak do 20 min i wyjeźdzamy w strone Sokółki. Spóźnialskich jak coś to proszę o kontakt pod nr. 509 109 713 jak cos to poczekamy.
Pozdrawiam
Wyjazd przeniesiony na godzine 16
Koledzy z Łomży i okolic może jakieś spotkanie?
jak cos to ja sie moge zjawic... ale sam widzisz ile osob z lomzy i okolic odwiedza forum.............
od czegoś trzeba zacząć....
Odwiedzajcie Białystok my zawsze chętnie przyjmiemy raz na miesiąc moglibyście się zjawić jako Podlaski Klub Alfa Romeo oddział w Łomży :)
Spot odbędzie się dnia 16.07 godzina 19 miejsce Lotnisko Krywlany
Pozdrawiam i Zapraszam
up!!! 156 2.4JTD Ostrołęka. ;]
Witamy kolege sensation :):):)
Ja również witam Wszystkich i pozdrawiam!:)
No proszę - pojawił się w końcu ktoś z Ostrołęki...;) Witam kolegę.
Witam i pozdrawiam;)
No i kolejny ;) Ok - skoro ludzie z okolic Ostrołęki i Łomży zaczynają się zbierać, to może zorganizujemy jakiś mały spocik? Po co nam jeździć po Białych czy Wawach, skoro jakby tak wszystkich ludków zebrać to mogę się założyć, że byłaby niezła grupka. Jak pisał Pawel159 trza od czegoś zacząć, więc ja proponuję spotkanko 21 sierpnia w Ostrołęce na parkingu przed Billą(em). Czekam na chętnych i propozycję. Oczywiście miejscem spotkania może być również Łomża ;) ( w końcu dzieli nas ok 30 km)