Sylvek to my sie tyla czasu znomy i tak mało widzemy hehe, no ja ale alfa jednoczy, alfa rulez :)
Printable View
Sylvek to my sie tyla czasu znomy i tak mało widzemy hehe, no ja ale alfa jednoczy, alfa rulez :)
dokładnie czasami tak jest :P ale w końcu trzeba sie spotkać i pogadać niestety weselna z orszaku od piotrasa już wypita ale wykołuje sie coś innego
Może wykombinujemy jakieś spotkanko np. pod tesco albo pod plazą kto jest za taki mały spocik ?????
No może być pod tesco na czarnym lesie, plaza ostatnio parking zawalony na maxa.
siemanko
a co w sklepie jakas fajna promocja czy cuś :)
poco kombinowac jak taki fajny parking jest na A4 ( MOPS RUDA SLĄSKA) i zawsze jest miejsce a wszyscy wiedzą gdzie to jest hehe :P
Łobuzy a może jedziecie ze mną na orszak weselny do Olkusza teraz w sobotę ostatnio sam Rude Śląską reprezentowałem u Piotrasa w Tychach, aż wstyd a może tym razem im pokarzemy że w Rudzie też jest fajna ekipa co wy na to ????? dawać szybko znać bo do soboty jest mało czasu!!!!!! możecie mi nawet smsa puścić mój nr 663892878 Pozdrowionka!!!!!
Odpadam :( work work work
Cichy nie rób jaj w sobote sie imprezuje a nie pracuje !!!!!! bier wolne i walimy na Olkusz a potem bydymy mieli dwie flaszki do wypicia a nie jedną i jeszcze ciacho na zakonska
No nie robia se jaj, a wolnego nie dostana, musza dupić do roboty, a i moja mo tez jazdy w sobota i niedziela. No lipton :(
no to dupa ale i tak trzeba spotkanie zorganizować !!!! Tym razem flaszke z orszaku zostawie i wypijemy w gronie alfaholików :D
Ludki w niedziele 4 września jest zlocik w Tychach i mam nadzieję że się zbierzecie do kupy i nie będę sam reprezentował Rudy Śląskiej bo to chyba by śmieszne było, tym bardziej , że chłopaki z Tychów nas zapraszają co wy na to tym razem ????????
no co jest koledzy znowu lipa wyjdzie jak sam pojade!!!!!!:mad:
To jest to ciężko pogodzić czas ze wszystkim :(
Cichy dla chcącego nic trudnego tym bardziej, że zlocik dopiero o 16 jest w Tychach:D
o 16ej to ja bede na urodzinach chrześnicy :)
A jo pochodza z Rudy Ślonskij, a dokładnie z Kochlowic. Tam żech sie urodził i miyszkoł do 3 roku życia. Od czasu do czasu tam bywom, bo mom tam cało rodzina. Tera żech je na wycugu w Gorolowicach :)
To jak wrócisz w nasze strony to daj znać jakiegoś grilla się zrobi i pogadamy sobie :D
Będę miał to na uwadze :) W każdym razie temat "Kto jest z Rudy Śląskiej" sobie na bieżąco śledzę :)
sylvek a wiesz może jak sie kapturek koło elektrowni załatwia (jest tam kłódka na szlabanie )
było by fajne miejsce na spota jak co :)
Rufik nie mam pojęcia zielonego ale może uda mi się jakieś fajne miejsce wyczaić jak ma ktoś jakąś propozycję to pisać !!! ja jestem chętny na wszystkie propozycje i wszystkie rozpatrzę pierw trzeba znaleść miejscówkę a potem będziemy termin ustalać :)
No co jest są jakieś pomysły ???? Pisać nie spać !!!!!!
byłem ostatnio na parkingu na borówce miejsca jest fuul ale nie za ciekawie to wygląda :P
Wiem też brałem ten parking pod uwagę ale to nie to ja zaraz niedaleko mieszkam bo na leśnej:D ale może z szefem na przystani się dogadam tam by było fajnie w Kochłowicach co wy na to ???
Żeby nam pozwolił wjechać dalej pod sam bar to wtedy i jakieś ognisko się zrobi na tym wyznaczonym placu co wy na to ????
na harcerskiej często widze podobną 146ke
Rufik na Harcerskiej widzisz moją śliczną 146, bo tam mieszkają moi rodzice a jak ona tam stoi to i ja jestem więc możesz wpaść pogadać:D
Mi by tam "Przystań" pasowała :) nie widziałem jeszcze zlotu Alfamaniaków (brak czasu) ale wcześniej termin ustalić by można było:D
Chciałbym w końcu poznać kogoś ze społeczności :p
Spoko śmignę z szefem pogadać i jak coś to zaproponuję termin jaki on mi wrzuci :D
jedzie ktoś z was na sosine ??
Zapraszam alfaholików na wystawę kanarków i ptaków egzotycznych którą organizuję w dniach 11-13 listopad na Halembie ul Brzechwy 17 obok baru Antek będzie sporo ptaków do oglądania i moja Belunia przed salą :D zabierajcie dzieciaczki bo dla nich to robimy !!!!!!!!
no myślę że na pewno da rade bo dzień wolny 11tego :) od jakiej godziny się ma zacząć, jakieś koszta ?
Pozdro
Wystawa otwarta jest od 10 do 18 cena biletu jest symboliczna 3 zł od osoby dorosłej dzieci wstęp wolny:)
A jo?? juz o mnie nie pamietocie??
hołsik ty jako gość chonorowy czyli importowany bykowinioż wstęp za jedyne 10 zeta :)
House jak to nie pamiętomy jo ino zobocza jak Ty bydziesz pamiętoł i czy sie zjawisz jak przyjedziesz belą to włazisz za friko:D
a do Chorzowa ktos sie wybiera??
Jo tyż jest z Rudy, a dokładniyj z Kochlowic :) Jest żech tu nowy, wiyc sie przedstawiom :) No może niy jo i no moja Bella ;)
@uml-68 witamy w gronie :)
Bardzo mi miło. Pozdrawiam :)