to ja czekam na czarny asortyment :)
fajnie że powstał taki sklep :)
POzdrawiam KULI
Printable View
to ja czekam na czarny asortyment :)
fajnie że powstał taki sklep :)
POzdrawiam KULI
a kiedy można się spodziewać czarnych bluz z takim wzorem:
http://www.alfaholicy.cupsell.pl/upl...ucts/10433.jpg ??
Ktoś już dostał jakiegoś maila w sprawie swojego zamówienia? Bo ciekawi mnie czy już koszulki są zrobione albo wysłane?
Edit
Strzała się wstydzi i tylko na GG mnie molestuje:
Cytat:
17:58 <Strzala_1/3904977> czemu nie ma koszluki dla posiadaczy 33 ??
17:58 <Strzala_1/3904977> jakies tylko kanciasty pajak od 145/6 hehhehee
Mam tą koszulkę ok. 6 miesięcy. Piorę ją średnio raz na tydzień. Napis- mam złotą ksywkę z tyłu i nadruk biały na przodzie. Jestem w 100% zadowolony ;)
---------- Post dodany o godzinie 14:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:56 ----------
Jakbyście chcieli to mam asortyment + w swoim sklepie, to tylko kwestia zmiany nazwy na Alfaholicy2 lub coś w tym stylu ;)
Właśnie zamówiłem koszulkę białą 'ECO' ;)
Myślę,że zaliczę ją do udanej inwestycji ;]
polo z jakimś niewielkim logo czy napisem z przodu po prawej czy lewej stronie by się przydało
---------- Post dodany o godzinie 22:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:14 ----------
a i stringi, które ktoś zaproponował dwie strony wcześniej to też dobry pomysł, ciekawe co moja dziewczyna by powiedziała na taki prezent :)))
Czekam na czarna koszulkę z logo Eco. Wtedy z chęcią zamówię :)
Nie mogę się coś przekonać do tego sklepu - jakiś taki niepoważny. Najpierw szukałem adresów, telefonów nipów. W końcu dotarłem do zdjęcia "squadu" czy tam "ekipy". Ehh, odpuściłem, ale nie mogłem spać po nocach. Wchodzę! Chcę kupić... i widzę napis "koszyczek"... Co to kurna, sklep z cukierkami!? Wychodzę...
Niech ktoś zamówi mi tego jaśka :)
mam pytanie...bede w ogole w ofercie bluzy bez kaptura? niestety ''kangurek'' nie jest mile widziany w wiekszosci restauracji,pubow czy dyskotek:/
koszulki już zamówione..3 modele :) juz sie nie mogę doczekac dostawy...pewnie będzie koło wtorku. Co do rozmiaru to też mam obawy, że zamówiłem za duże :(
---------- Post dodany o godzinie 21:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:00 ----------
popieram kolegę...super pomysł!!
ja właśni odebrałem swoja bluze z poczty naprawde spoko super jakość wykonania czekam jeszcze na t shirt dla mojej ukochanej jest tylko malusieńkie ale jak klikałem na bluze zeby umieścić ja w koszyku było napisane SZARA a przyszła biała ale też mi sie podoba POLECAM
Filip możesz wrzucić zdjęcie tej bluzy? Bo ja też byłbym chętny. Jeśli masz ochotę to możesz złożyć reklamację:
Cytat:
VI. Reklamacje
1. W przypadku wadliwego towaru lub źle wykonanego nadruku należy powiadomić o tym serwis cupsell.pl mailowo (adres kontaktu biuro@cupsell.pl).
- Po otrzymaniu stosownej instrukcji należy odesłać na adres Firmy Majzner B.N.L. produkt wraz z paragonem i opisem wady.
- Po rozpatrzeniu przez firmę Majzner B.N.L. reklamacji produkt zostanie wykonany ponownie i wysłany lub zostaną zwrócone pieniądze użytkownikowi (w zależności od ustaleń mailowych).
- Firma Majzner B.N.L. nie odbiera paczek wysyłanych za tzw pobraniem pocztowym.
2. Reklamacje bez powodu: Produkty Cupsell.pl są połączeniem asortymentu plus usługi (indywidualnego nadruku) przez co nie podlegają standardowej reklamacji jaką można bez powodu złożyć w terminie 21 dni od daty zakupu, przed zakupem należy dokładnie zapoznać się z opisem asortymentu, a w szczególności z rozmiarówką, każdy produkt jest wykonywany indywidualnie i w przypadku pomyłki użytkownika w wyborze rozmiaru produktu nie ma możliwości wymiany go na inny rozmiar, nie mniej jednak serwis Cupsell.pl w szczególnych przypadkach dopuszcza ponowne wykonanie danego produktu, w tym celu należy skontaktować się mailowo z adminem i przedstawić sytuację, podjęcie decyzji jest uzależnione wyłącznie od osądu admina.
U nas w zamówieniu też było napisane bluza SZARA.
Odebrany czerwony T-shirt Eco driving ,dobra jakość materiału , rozmiar XXL w sam raz na klienta o rozmiarach Andrew Goloty :P
Wtorek: SPRZEDANE
Środa:SPRZEDANE
Czwartek: DO WYSŁANIA
Piątek:WYSŁANE
Mam nadzieję,że ten t-shirt mi w Poniedziałek dojdzie,bo już nie umia się doczekać ;]
Co do bluz to czy będą tez takie bez kaptura, rozsuwane na całej długości?
Rozsuwane - nie ma takiej możliwości w cupsell.
Bez kaptura - opiekun sklepu - flatbeet pisał, że będą :D
W sklepie może być wszystko co jest tutaj: http://cupsell.pl/strony/asortyment.html
Łącznie z asortymentem plus (od kilku dni). :D
powinniście rozszerzyć asortyment stringów:) chce nakupować moim koleżankom:))
hmm....to będą dobre prezenty na święta:D heheh
dziś do końca dnia /albo raczej nocy:P/ pojawi się nowy asortyment rozszerzony o czarne bluzy i koszulki, dodamy tez stringi :D ..aaaaaaa coooo:P
sie dzieje hehe :D:D bardzo dobrze :)
Pzdr
A jest możliwość dostania grafik na tych ubraniach w dobrej rozdzielczości????
Jak stringi to i bokserki meskie muszą byc:) A dlaczego stringi są droższe jak koszulka.... przecież na stringi potrzeba mniej materiału niż na koszulke:)
ehh czego nie robi się dla narzeczonej:) będe musiał kupic
Fajnie, ze oferta sie rozszerza... A nie można by zrobić koszulki z samym logo AR? No i duży skok na kasę:)) 45 złotych koszulka, która w hurtowni kosztuje jakieś 5 do 7 złotych... Ile może kosztować nadruk? 10? 15? Czysty biznes:)
Ale oczywiscie, pomysł jest OK:)
hehehe.. może i ktoś tu skacze na kasę ale na pewno ie my ;)
cena bazowa samej koszulki /bez nadruku/ nie od nas zależy tylko od CupSell'a. Kolorowe koszulki zawsze są trochę droższe od białych bo kolorowe zawsze mają trochę lepszą gramaturę, są delikatnie grubsze :)
i nie można porównywać zamówień hurtowych z detalicznymi bo wszystko co leci hurtem zawsze jest trochę tańsze ;)
PS. Jak do kogoś doszły już koszulki, a na pewno doszły, to dajcie znać czy jesteście zadowoleni, zakładam że jesteście :D ..może jakieś zdjęcia :)
Może Pingwin się proponuje, że kupi hurtem po 100 koszulek w różnych rozmiarach, będzie robił prasowanki i wysyłał? :D
a może jakieś okulary przeciwsłoneczne ;) lub czapki z daszkiem będą ?;]
Dziś wreszcie dostałem moją koszulkę:D.Wszystko super.Tylko wystraszyliście mnie z rozmiarem.Zamówiłem L i wszyscy pisali,że duże rozmiary.Tymczasem EL-ka uwypukla mój mięsień piwny.Ale i tak jest super!!Pozdrawiam.
a jak mozna sie z nimi skontaktowac? telefonu nikt nie odbiera? zamowilem dzisiaj prezent na walentynki i nie wiem czy dojdzie na czas?
Najlepiej pisać do Spillera: http://cupsell.pl/info/spiller
Z tymi walentynkami może być duży problem... Sam sobie odpowiedz czy nawet jeśli jutro wyślą to dojdzie w piątek (patrząc na to jak dochodzą inne paczki np. z Allegro). Sklep jest gdzieś na Pomorzu (Wejherowo czy coś).
można tez pisać na tego maila koszulkowy@gmail.com.pl ale w mailu należy pytać o Mateusza i nie liczyłbym że odpowiedź dostaniemy natychmiastowo :P
i szczerze wątpię by prezent doszedł na walentynki aleeeee... dla Twej Walentynki na pewno najważniejsze będą dobre Intencje a to że paczka przyjdzie dzień później to już sprawa drugorzędna ;)
dostałem koszulinke :D jestem bighabby :D chociaż L-ka faktycznie jakaś taka niewymiarowa, ale to nic, zamawiam brejdakowi i lubej :D
a dla nas nie ma nic milszego niż zadowolony z towaru Klubowicz :D
i nie straszcie mnie z tą eL-ką bo też już podobno dwie do mnie idą :P
Zamówiłem zobaczymy jak będzie!Napiszę na pewno!
Koszulki doszły, jakosc naprawdę ok!! Gratulacje sie nalezą!! Rozmiar L.....fakt troche sporawy...ale to nic...super juz czekam na ciepłe dni!!!
Flatbeet z tego co pamiętam jak wyglądasz to troche będą na Tobie wisiały :)
Ale spox do pralki na 65 stopni i będą mniejsze!!
poooozdro!!