Zasilajacy jest ok a sygnalowy to te czincze tak?
Printable View
Zasilajacy jest ok a sygnalowy to te czincze tak?
Tak.
- - - Updated - - -
Ale walnięty jest zasilający ponieważ możesz odpiąć chinche od zmieniarki i też będzie lecieć płyta. Wiem bo tak puszczałem sobie mp3 :) wrzucałem jakąś tam płytę a pod chinche podpinałem zewnętrzną muzykę. A jak Ci wyświetla NO CD to albo nie widzi zmieniarki (wtedy zmieniarka nawet nie będzie gryzła) albo nie widzi płyt po prostu (gryzie ale nie znajduje - źle wypalone albo coś).
Raczej nie widzi zmieniarki dlatego, że płyty w środku nie ma bo zmieniarka nie reaguje na nic tak jakby nie byla podpieta pod zasilajacy. Sprawdzalem miernikiem prad dochodzi na wyjsciu. Zmieniarka nie reaguje na nic tak jakby byla odpieta od zasilania.
Zepsuta. Musisz sprawdzić na pewnej zmieniarce. Masz Grzesia w siedlcach. Podjedź i sprawdź czy to wina zmieniarki czy czegoś innego.
I tak zrobie jak mowi marek. Jesli dalej bedzie kicha (chcialbym miec wszysto tak jak bylo w orginale) to kupie emulator niestety :/
Mam taki problemik. Przed wymianą ICS'a zmieniarka działała prawidłowo ale po wymianie wyświetla się komunikat no cd player. Co to może być?
Jak sama nazwa wskazuje ICS nie widzi zmieniarki. Brak połączenia -> sprawdź kable po obu stronach.
właśnie przerabiałem ten problem, wina icka
A dokładnie?
wyjąłem icka i po powtórnym zamontowaniu a zamontowałem bankowo dobrze zniknęła zmieniarka, na wyświetlaczu pisało że jej nie widzi więc sprawdziłem po kolei połączenia z ickiem i z zmieniarką a problem nie zniknął. Dopiero po założeniu innego ics`a wszystko wróciło do normy.
ja tez mialem taki problem zaraz przy kupnie....jakby pradu nawet w zmieniarce nie bylo
czaqrodziejskie rozpiecie aku na dluzsza chwile obudzilo zmieniarke.
Załącznik 197303 która wtyczka jest od zmieniarki ?
Któraś mini iso :P
Niebieska.
Panowie u mnie zmieniarka się zaparła i za cholerę nie chce wysunąć magazynka z płytami. Jak to dziadostwo wysunąć??? Zaznaczam że zmieniarka działa i odtwarza płyty normalnie.
Musisz ją rozkręcić. Zablokował się mechanizm.
Witam. też mam problem ze zmieniarką, czy da się podłączyć inny sprzęt pod orginalne kable od zmieniarki by w końcu móc posłuchać muzyki a nie radia? pozdrawiam fanów AR!
Było o tym milion razy. Tylko loudlink. Chyba że odpuścisz oryginalny kabel to może być audiostrada i wepniesz się nią (dołączonym kabelkiem) bezpośrednio w mini ISO w ICS. Trzecia wersja to aux wg forumowego manuala ale to chyba nie o to już Ci chodziło.
Witam wszystkich.
Chcę kupić sobie zmieniarkę mp3, z informacji zamieszczonych na forum wybór mógł być tylko jeden - Loudlink.
Na stronie producenta jest kilka modeli i chciałbym prosić o potwierdzenie czy dobry wybrałem bo nie chciałbym strzelić gafy za 120 euro.
Moja alfa rocznik 2003, audio bez DSP
Link do produktu:
loudlink.eu/webshop/alfa-romeo-bluetooth-handsfree-car-kits-ogg-vorbis-mp3-aac-wma-flac-wav-player-usb-charger-c-11/loudlink-aux-and-ogg-vorbis-mp3-aac-wma-flac-wav-player-for-alfa-romeo-166-p-232. html
Z góry dziękuję.
Audiostrada chyba tańsze, a różnicy nie poczujesz.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka