No siema :)
melduję posłusznie, że teraz jak tylko zlukam kogoś w Alfie machnę na przywitanie ;)) autko mam od kilku dni więc na zlot na razie nie będę się wybierać, ale już czuję się zrzeszona :)
pozdr
Printable View
No siema :)
melduję posłusznie, że teraz jak tylko zlukam kogoś w Alfie machnę na przywitanie ;)) autko mam od kilku dni więc na zlot na razie nie będę się wybierać, ale już czuję się zrzeszona :)
pozdr
ja to w tym roku na pewno nie ruszę :| niestety inne wydatki :| ale duże prawdopodobieństwo ze w następnym roku będę tam na 100 % :)
w koncu sie zalogowałem i chetnie wezme udzialik w spocie NAJLEPSZEJ mareczki podawajcie propozycje moze cos w okolicy 1 czerwca pozdrawiam
Pytam bo samemu to lipa jechać a w takim korowodzie:P wypas:P
Widzę że rzadko kto tutaj bywa już:(.Napiszę że może ten spocik trzeba zrobić?już końcówka maja,miało być w połowie?lipa
popieram kolegę "alienek" ma 100%. Trzeba się zgrać i zrobić ten mały zlocik w płocku. Proponuje aby ten kto ma ochotę przyjechać pisał do mnie na PW a ja będę robił i na bieżąco aktualizował listę uczestników. Zapisy będą trwały około tygodnia. Jeśli będziemy mieli już listę chętny na zjazd zajmiemy się terminem. O miejsce się już nie martwimy bo jest już wybrane.
Więc zachęcam na zapisywanie się i na przyjazd.
czekam na wiadomości
Pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 12:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:29 ----------
Lista uczestników:
1. azbxcc88 "jestem pierwszy"
ja oczywiście tez piszę się na zlot :)
Lista uczestników:
1. azbxcc88
2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
koledzy kiepska to idzie:/
Lista uczestników:
1. azbxcc88
2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
4.świeczka-płock
no to Panowie kiedy spotkanko ;> :D
Panowie jest nas niewiele ale myślę że nie ilość się liczy.
Chcę się zapytać czy niedziela każdemu odpowiada.
np 27-06-2010r
widać po zainteresowaniu że to nie ma sensu
pozdrawiam wszystkich
Witam.
Jeżeli termin będzie dla mnie dogodny to też się postaram dojechać.
pozdrawiam
alfa_fan
AR 164 V6
AR 145 B4
Witam!Sorry że dopiero piszę teraz ale tak to już jest,skąd mogłem wiedzieć że piszecie skoro nikt tutaj nie zagląda:(no ja się piszę oczywiście...azbxcc88 wpisuj mnie na listę:D
---------- Post dodany o godzinie 11:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:39 ----------
w niedzielę nie będzie mnie:(może początek lipca?3-4?
Lista uczestników:
1. azbxcc88
2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
4.świeczka-płock
5.alfa_fan
6.alienek
Panowie mi pasuje 3-4 lipca. czekam na potwierdzenia obecności:)
tez bym chetnie dolaczyl do zacnego grona na spotkaniu, ale moja ksiezniczka u mechanika stoi :( i nie wiem czy do 27 bedzie gotowa...
a kto mial 146 wie ile ona potrzebuje milosci i cierpliwosci :)
To komu pasuje 3-4 lipca??
Lista uczestników chętnych na spotkanie:
1. azbxcc88
2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
4.świeczka-płock
5.alfa_fan
6.alienek
7.marekf6
Zaznaczam kolorem zielonym osoby które potwierdzaja przyjazd na termin 3-4 lipca. Myślę że wybór dokładnie do dnia będzie uzależniony od pogody:)
No ja też na 100% będę :)
Witam.
Czy to ma być 3 lipca czy 4 lipca czy może 3-4 lipca? :D
Ja będę wiedział dopiero po niedzieli czy będę.
pozdrawiam
alfa_fan
AR 164 V6
AR 145 B4
Witam!Widzę że spotkanko w lipcu aktualne bedzię więc mam nadzieje że pogoda Nam dopisze:D
no miejmy nadzieje ze będzie ciepełko :D to jak spotykamy sie w sobote czy w niedziele ;> :D i która godzina pasuje ;>
koledzy a wam jak bardziej pasuje w sobotę czy w niedziele.
ja osobiście wolałbym niedziele ale jestem w stanie się dopasować :)
mi obojętne:P
Lepszym terminem będzie niedziela, ponieważ w sobotę niektórzy (czyli ja) muszą pracować :(.
pozdrawiam
alfa_fan
AR 164 V6
AR 145 B4
no a ja pracuje w sobotę i w niedziele ale wole chyba niedziele :D hmm a godzina 18 czy wcześniej ;> :)
hej koledzy tez bym wpad lecz potrzebuje pomocy immo zblokowalo mi auto mam kod itp. tylko jak je wpisac probowalem kompem st6000 moze popelniam jakis blad nie wiem (156 1.8TS 97r)sterownik silnika bosch1.5.5 zelowy lub moze ktos potrafi obejsc immo prosze o kontakt sms pod nr519557105 oddzwonie!
ja też pracuje w sobotę i niedziele ale mi obojętne na prawdę:D dostosuje się:P
jak widzę to to bardziej pasuje niedziela:)
teraz tylko zostaje godzina. Kolega "sebaaaaaaaa" napisał że o godzinie 18. Mi osobiście pasuje:)
więc proszę pisać czy wszyscy będą mogli przyjechać na 18.
To jak Panowie niedziela godzina 18 ;>:)
no tak a o kobietach to juz nie pomysleliscie :p
hehe:D:cool:
Witam.
Panie zapraszamy szczególnie gorąco :)
Podajcie proszę godzinę i miejsce spotkania, będę na 99,99999.....%.
pozdrawiam
alfa_fan
AR 164 V6
AR 145 B4
p.s.
18.00 może być :)
pozdr
hehe przepraszam :D Panie i Panowie jutro o 18 nad Wisłą :)
no widzę ze każdy pisał a nikt nie przyjechał :| spotkanie się odbyło i niestety było nas tylko trzech :| wiec frekwencja nie za specjalna :|
Myslalem ze troche powazniej koledzy podejda do tematu. No ale co mowi sie trudno. Pozdrowienia dla kolegow z Włocławka (przynajmniej na chwilke podjechali) ;)
Pozdrooovka i dziekowac
witam
strasznie mi głupio że nie przyjechałem... tak mi zależało na tym spotkaniu...
mam nadzieje że jeszcze będzie okazja się spotkać...
pozdrawiam wszystkich...
PS: Kolego "sebaaaaaaaa" mógłbyś napisać coś więcej o spotkaniu :-)
No trochę koledzy zalepili :D no ale zawsze coś może wypaść :D azbxcc88 wiesz był rdk_ Crissu z kolega no i ja :D dużo nas nie było ale trochę sobie pogadaliśmy :D fajnie mogło być pogoda dopisała :D więc kiedy następne spotkanie ?? :D mam nadzieje ze w większym gronie :D
no i nie dalo rady :(
a chcialem zajrzec nad wisle...
niestety dopiero jutro odbieram samochodzik od mechanika... remont powazny ale mam nadzieje ze bedzie mi ladnie mruczala pod maska :)