Hm nikt nie potwierdził obecności ?! ;p
Printable View
Hm nikt nie potwierdził obecności ?! ;p
A po co potwierdzać - kto ma być to będzie i tyle - np. ja się pojawię - tylko jak coś to środkowy parking bo na górze nas wysmaży jak na patelni :)
- - - Updated - - -
Dziękujemy za miłego spota i za rundkę po rynku :) Do zobaczenia wkrótce a tu link do dzisiejszych fotek http://imageshack.us/g/14/dsc01480n.jpg/ :)
Ja również dziękuję za miłe spotkanie :) było mi miło poznać nowych AlfoManiaków :D do zobaczenia na kolejnych Zlotach :)
Niestety moja Alfa dostała zbyt poważnego wycieku z misy olejowej żeby się gdziekolwiek wypuszczać :/
Było nas 3, ale i tak było fajnie. Był to pierwszy spot bocheński, od czegoś trzeba zacząć. Mam nadzieje, że na kolejnym będzie nas więcej.
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post919326 podrzucam tutaj linka na okolice tarnowa tak jak mówiłem :D w ostatnich postach jest mowa o Spocie na Górze Św. Marcina w Tarnowie :)
Zgodnie z tym, o czym gadaliśmy zrobiłem wstępny szkic ulotki promocyjnej forum. Wszelkie uwagi mile widziane. Postawiłem na prostotę i czarno-białe kolory.
Mogę przesłać zainteresowanym na @
Kiedy się znów zjeżdżamy ? :D
Może wstępnie 24? Też jakoś pod wieczór?
Michał, a jak ulotka, będzie?
kurczę ja odpadam wtedy dopiero mam wolne 26 :(
Widziałem ulotkę i powiem Ci że bardzo ciekawy pomysł naprawdę dobra robota Norbert :)
Koledzy zapraszam na spot w niedzielę 22.07 w Tarnowie na Górze Św. Marcina, im więcej nas będzie tym fajniej no i bardzo miło będzie mi poznać więcej miłośników Włoskiej Marki :)! Michała(Pliszka) już znam i mam nadzieję, że się pojawi, a wesele nie będzie przeszkodą no, a tym bardziej Was będzie miło mi poznać! :)
wiesz ja słyszałem dużo na temat tych śrub, że nie są za bezpieczne i przy większych prędkościach trzęsie kierownicą ale hmmm przetestujesz to będziesz wsyzstko widział jak śmiga Bellla :D hhaaa noo tak tak w niedzielę się widzimy ja bym wolał żeby to była godzina 15 może wytrzeźwieję ;p
no to widzimy się w niedzielę ;) ja na Ciebie poczekam :d ale weselną musisz przywieźć :D
Ja w niedziele niestety mam popołudniową zmianę, więc niestety nie dam rady. Śledzę na bieżąco forum i jak tylko dam radę to wpadnę na jakiś spot.
A jeśli chodzi o mini-spocik w Bochni to 26 może być, jak najbardziej.
no postaram się być,zależy mi bardzo ale wszystko wyjdzie jak wstane i czy wstanę ;d haha postaram się cos przywieść chociaż pewnie nad ranem juz nie bd mógł patrzeć na szkło ;d jakiekolwiek :D
- - - Updated - - -
no to 26 zaklepane. będziemy jeszcze w kontakcie o której godziny, bo miejsce to samo ?:)
Miejsce to samo a jeśli będzie padać to pięterko niżej :)
okej :) ja będę :)
No to co by jakimś konkretem zapodać to tak.
26.07.2012, g. 18:00 - górny parking Galerii Rondo (w razie kaprysów pogody poziom niżej)
1. Bumarc
2. Michał(Pliszka)
3. Foox
4. ...
Niestety, odpadam.
1. Bumarc
2. Michał(Pliszka)
panowie ja też odpadam :/ ten tydzień całkowicie odpada :/ następny to nie ma sprawy :)
Zapraszam do Żegociny:
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...en_2012_a.html
Pozdrawiam.
- Rafał
ok to jak coś to ustawimy się dopiero w następnym tygodniu :(
Następny tydzień to mi obojętne kiedy :D ustalcie termin i godzinę i ja jestem :)
W nast tygodniu to jestem nad morzem.
A co Żegociny to wstępnei bym się przejechał.
Koledzy mam taką propozycje, co Wy na to jak byśmy robili tak że w jeden dzień spot będzie w Bochni na parkingu Galerii Rondo a w drugi tydzień w Brzesku na parkingu obok Sklepu Lidl ? ;p i tak na zmianę?:P
Czemu nie, mi taki układ pasuje.
Jak najbardziej jestem za :) Tylko musimy jakas dobra poore wybrac bo teraz te masakryczne korki od Łapczycy az za Brzesko to poprostu paranoja;p
Norbert wpadnijcie jutro na 17 do brzeska pod Lidla z Bumarc bo my się spotykamy z chłopakami :)
ktos chetny na spotkanie Alfozakreconych w okolicach Bochni po 25 wrzesnia? :) bede w Polsce swoja Alfa od 24 sierpnia ;)
trabic jak zobaczycie Alfe na irlandzkich blaszkach ;)
Ja chętny ;p
z ktorej czesci Brzeska jestes? udal sie Wam spotkac w wiekszym gronie?
ja jestem w sumie z okolic Brzeska, bliżej miejscowości Dębno :) więc dla mnie to obojętne czy to Brzesko czy Bochnia :) no w sumie my organizujemy sobie takie większe zloty z chłopakami z Tarnowa i Okolic :)
a ktos z Bochni kiedys sie pojawil?:P
nawet znam tamte okolice ;) jaka dokladnie miejscowosc? mam znajomych z Sufczyna i z Grabna ;)
dokładnie to Łoniowa ;p hmm no ostatnio mieliśmy mini zlot 2 samochody z bochni były ;p ale jeszcze ktos miał być ale sie nie zjawił :)
W niedziele jak najbardziej;) bo wtedy juz bede;) w piatek przyjezdzam w nocy a w sobote rano odstawiam samochod na serwis
No to jest nas już 2 :P. Jeszcze parę osób i można jakiegoś grilla rozkminiać.