jak ktos chce zapraszamy do pily na spota 5 wrzesnia w niedziele o 16 serdecznie zapraszamy
Printable View
jak ktos chce zapraszamy do pily na spota 5 wrzesnia w niedziele o 16 serdecznie zapraszamy
witam kolegów również jestem ze Szczecinka gorąco pozdrawiam:)
Panowie Do sprzedania mam głosniczek subwoofer 1200 watt zaraz znajde gdzies linka do identycznego za polowy ceny oddam czyli jakies 200 do negocjacji super gra skrzyni nie mam
http://cgi.ebay.co.uk/FLI-FF15-15-12...item3ca99fb23d
jak cos to pisac P.W odpisze odbiór w szczecinku :)
Wasiel kto ci robił u nas alfunie?
ja jeżdze zawsze do Więcka koło myjni recznej. Zawsze miło i konkretnie wszystko robi :) nie narzekam. Wszystkie samochody zawsze woziłem do znajomego mechanika do Człuchowa. Ale ostatanio za daleko się zrobiło i jeżdżę tam.
Drogi Tomaszu ja jade na weekend do Poznańska , być może będę wracał mneijw ecej o tej godzinie przez Piłę , to zajadę na pogaduszkę pewnikiem:) Dam oczywiście znać i zadzwonię. pozdro
a co robiłeś u Więcka jeśli można wiedzieć i czy jesteś zadowolony kolego bo nie mogę trafić na dobrego mechaniora :mad:
u wiecka , robilem kiedys duzo bardzo fiata bravo. Wszystko wymienialme, co sie da. W alfie robilem wahacze przednie górne i dolne:) , zmiana tarczy i klocków. Ogólnie spoko sie dogaduję bo goznam osobiście, także może być inaczej trochę:( ale porządnie robi, mozna zawsze sie dogadacz nim.
Jeśli chodzi o włoskei samochody, to wielu mechaników i ludzi z branży poleca zakład na armii krajowej za obwodnicą od razu. podobno kolesie specjalizuja sie w Fiatach i Alfach. Nie byłem jeszzce tam także osobiscie sie nie wypowiem.
Jeżeli chodzi o zakład przy betoniarni Paszkiewicza,to koleś robi włoszczyznę ale tylko fiat :) tak mi powiedział,jak usłyszał Alfa to wymiękł:mad:
jeszcze nie sprawdzałem ,wcześniej wymieniałem zawiechę z przodu ,razem z gumami stabilizatora przedniego ale chyba to one raczej ponownie się odzywają (chyba 100 procent)muszę wejść na kanał,pan mechanik odwalił bubel bo po 2 tysiącach żeby się odezwały,trochę żenujące,a przy okazji wymiany tych oto gum rozpieprzyli maglownice ,za którą ja oczywiście musiałem zapłacić.Póżniej napiszę gdzie nie powinniście oddawać swoich pociech:mad:
Arek
to zadna nowosc ja juz wymienialem 2 razy w ciaglu jakies 6 miesiecy :):) zawiechy szybko padaja to nie na nasze drogi te zawieszenia troche kasy tez juz poszlo w naprawy auta no ale co zrobic za pieknosc sie placi takze trzeba sie trzymac ostro za portfel :)
No Arek jak byś mógł napisać kogo lepiej unikać było by dobrze bo sam muszę całe przednie zawieszenie robić:P chyba ze znasz kogoś kto się zna i dobrze to zrobi to był bym wdzięczny za info:)
Panowie najlepszymi mechanikami jestesmy my sami bo robimy to doklanie i uwaznie wkoncu dla siebie :):)
heheh Wasiel no masz racje do tej pory wszystko sam robiłem ale tu chyba mogę mieć problem z zawiecha:)
słuchaj pomysl sam co za problem w wymianie wachów?? hmmm
skoro amory latwo wymienic wachacze tymbardziej odpowiednie narzedzia i dzialamy ;)
ja tez teraz chyba sam juz bede to robil po nie widzi mi sie 3 raz w roku u mechanika wymieniac
pozatym na allegro mozna znalesc wymieninniki (gumy) do wachaczy wcale ich nie trzeba zmieniac sa komplety ale i wymniennik dostaniecie ;)
sam zrobisz wiesz na czym jezdzisz a nie mechanik pogrzebie zabulisz i za przeproszeniem gu.... z tego
Przyklad ja w ciagu 6 miechow 2 razy i znowu wymiana ehhhh
Właśnie się zastanawiałem czy tylko gum nie można powymieniać czy trzeba cale nowe wrzucać:P no można się pobawić tylko teraz wypatrywać dobrej pogody:)
Normalnie sa wymienniki do alfa tutaj masz aukcje
tył http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...218726052.html
przód http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...200820555.html
takze mozna samemu zrobic i zaoszczedzic troszke na co innego np na paliwo :D:D
No proszę dzięki za linka:P heheh no zawsze to trochę ropki więcej się wleje:D a Ty Wasiel jaka masz Alfe bo nie wiem może gdzieś po Szczecinku się mijaliśmy kiedyś a ja nie widziałem?:P:D
napewno sie mijalismy moja to reg. 88TA to ;) al tak benzynka 1,8 16v
Hmm bardzo możliwe że się mijaliśmy:P będę bardziej się rozglądać:) moja jak coś to srebna rej "47SW" u mnie ropniak 1.9 JTD :)
no ja tez bede sie rozgladal za alfami bardziej heheheh zawsze to mozna sie zatrzymac i pogadac wymienic poglady
dokładnie, a jak wymienisz jeden wachacz to musisz drugi bo cię nie minie ,największy problem to gumy tego stabilizatora trzeba opuszczać sanki,spawać ograniczniki,a bez podnośnika to trochę ciężko :mad:ahhhh,pozdrowionka panowie do zobaczenia na drodze:)
Dla tego jak coś to zrobię całą przednią zawieche i będzie cacy na jakiś czas:D
no właśnie na jakiś :)czas
no to nieuniknione :) zresztą u nas Jeszce drogi są jakie są zwłaszcza Wyszyńskiego to zawiecha leci:D
Dlkatego mówię, że jest to bandycki numer i nie namawiam na niego nikogo, kto potem będzie miał wyrzuty sumienia.
Mówię jendak jak jest, bo temat jest przetestowany:)
http://www.temat.net/kultura/5881/VI...ie-sezonu-2010 macie miejsce na spota
ja się chyba wybiore:)
Hmm ciekawa propozycja:P można by zebrać się i większa grupa podjechać:)
ekipa z pily bedzie
Tomaszu można by się gdzieś spotkać i razem podjechać może od nas też ktoś by jeszcze pojechał
własnie to miałem zaproponować
spotykamy się w szczecinku i potem heja na lotnisko. ja nawet nie wiem gdzie to lotnisko sie znajduje wiec przyda mi sie pilot:)
dajcie tylko znać gdzie w szczecinku spot?
ziomster jak coś to Cie poprowadzę hehe:) a co do spota to się jeszcze zobaczy bo trzeba by ludzi zebrać:P
podajcie miejce i godzine my sprubujemy sie dostosowac