jak by ktos mial ochote to o 15 na podziemnym parkingu pod realem bedziemy z Grzesiem ;)
Printable View
jak by ktos mial ochote to o 15 na podziemnym parkingu pod realem bedziemy z Grzesiem ;)
No to widzę ze były was TŁUMY :) hehehe :)
Hehe, no było nas.... dwóch :D Ale zaparkowaliśmy pod obi i pogadaliśmy 2h :) A na koniec się okazało, że nie wyłączyłem radia tylko wyciszyłem i Kwiatu odpalał mi belle od kabli... :pleasantry: Chciała mi zdechnąć zaraz po odpaleniu i jak docisnąłem na chwilkę na obroty to spaliło mi chyba z litr oleju z chwile :D Ale nie ma źle, to tylko kolejny objaw pierścieni do wymiany w najbliższym czasie.
Tak więc stały sobie dwie 146 koło siebie i było na co popatrzeć, więc następnym razem frekwencja ma być większa! :cool:
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
No , nastepnym razem juz będe napewno :)
A to widzę ze Grzesiu miał dzisiaj jeszcze atrakcje :)
dodatkowo przyjechala parka z (klubu) Lanci i podrywala Grzeska na tarcze wiercone :D ogolnie tylko pogoda byla do zyci a tak gitarka :)
dzieki Grzesiu za pogaduchy ;)
Jadąc wczoraj do pracy ok.13 i wracając ok. 15 specjalnie jechałam obok tego placu przy Kauflandzie zeby zobaczyć czy ktoś jest, ale tak padało, ze w sumie nie dziwiłam się, ze nie ma nikogo. A teraz czytam, że w ostatniej chwili przeniesliście spotkanko w okolice reala. Nadążyć za Wami...:D
A dziś od rana ABS failure i ASR failure:confused: Jestem zła:mad:
no niestety aniucha, rozpędziłam się mocno i gwałtownie zatrzymałam przy okazji prawie lądując na szybie
I NIC :mad:
ABS nie działa, koła się zablokowały, ASR też poszedł się...
No cóż, Alfetka chyba się pogniewała, że ominął ją tyski zlot koleżanek.
Jeszcze jakieś propozycje? Bo mnie to wkurza:) Przenoszę temat do "147"
Nieeee, no aż tak źle ze mną nie jest:D po prostu nie wchodziłam na neta od czasu Waszego postu, że spotkanie jest na placu graffiti, nawet pytałam gdzie to jest, bo jakoś mi umknęło jego powstanie:D
A jak weszłam na forum wieczorem, to przeczytałam, że byliście pod realem. :meeting:
To jak Ludziska ? w ten weekend spotkanko ?
Szybka piłka , kto za sobotą , kto za niedielą :)
I za jakimi porami:P no Tyszanie i okoliczni fani marki :P
Hehe, no podjechali Lybrą i pogadali chwilę, przynajmniej zrobiło nas się więcej :D I ja również dziekuję za spocik, oby nastepnym razem było nas więęęcejjj :)
A co do propozycji na weekend to w niedzielę odpadam do 18, bo jestem na chrzcinach. W sobotę pracuję, ale jak szybko coś wymyślicie to mogę pokminić z grafikiem :) Ogólnie jestem za sobotą! Ale w piątek też mam wolne jak co :cool:
A ja zaś nie przedstawie swojej ESki, bo w weekend jadę nad morze... Kurka, mieszkać w Tychach i nie mieć możliwości być na spotach... Lipa trochę...:mad::mad:
ja w sobote odpadam bo jade na ryby a pozniej mam zakladowego grila ;)
kurde ja wiem ze wy macie 10-cioro dzieci , prscujecie wszyscy po 16 godzin na 2 etatach w dodatku psuje wam się bella :P i ze nie macie czasu - ale kur** to jest góra 2 godziny .
ja powiem tak macie tu tel. 506 682 839
zadzwoncie , mieszkam nie daleko i mam 10 min :)
Gorzej jak z babami!
Ja jestem za sobotą popołudniu :)
a moze sobota ale przed poludniem albo piatek pod wieczor? :D
misiek ty juz tak sie nie denerwuj bo jeszcze ta zlosc przelejesz do "butelki" :D
Hmm piątek odpadam , w robocie do 22 .
Co do soboty to hmmm - raczej po południu :)
Jak widzę to tylko MŁODY jest chętny a po za tym ? :(
1) Dziaru
2) Kapcio
????????
Ze mną też nie jest dobrze , po południu odpada i sobota i piątek bo mam 2 zmiane, do południa w sobotę - pasuje
ale fajki z was :( haha :D w sobote do poludnia tez bym mogl bo jednak na ryby nikaj nie jada ;)
Kwiatu , nie bądz miękki siusiak :P wpadaj na spota :P moze tez coś dziabniemy :P
Winka jeszcze mam :)
Ja nie mam 10-cioro dzieci (?) nie pracuję po 16 godzin, także jeśli będę mógł to wpadnę chociaż na 30 min zobaczyć czerwonego kancioka. Tylko sie zdecydujcie w koncu kiedy spocik. Na razie mam wolny caly weekend oprócz niedzieli do południa.
niby ma padac jutro, wiec podajcie godzine zjazdu i jak bedzie faktycznie nie fajna pogoda to podziemny real?
Ja mam blisko, nie pracuję w ten weekend i chętnie podjadę pod warunkiem, że nie zostawię Alfy u mechanika do poniedziałku. Za chwilę jadę na komputer w sprawie tych kontrolek i wszystko się okaże.
Palą się ASR i ABS. Systemy nie działają, więc to nie "kaprys" Belli. Przed chwilą okazało się, że to zębatka magnetyczna w tylnym kole. I teraz nie wiem co robić, zostawić Alfę temu mechanikowi (ale trochę się boję, nie znał nawet modelu mojej 147-ki), dzwonić do ITALAUTO i czekać miesiąc w kolejce, a może jest szansa wymienić to samemu? Muszę zebrać parę informacji i dam znać wieczorem czy będziemy (bo mój mąż to też coraz większy Alfista:)
Sprawa wygląda tak: mechanik "podwórkowy" zaśpiewał mi 500 zł i aż mnie zgięło. Ja się tam na mechanice nie znam za dobrze, ale żeby głupia zębatka tyle kosztowała, nawet jeśli jest tam z czymś połączona? Zadzwoniłam do ITALAUTO i miły pan poinformował mnie, ze część kosztuje 320 (zębatka z łożyskiem i piastą), robocizna 30, razem 350. Nieźle, nie? Termin na początek maja, ale 15 min. później zadzwonił i zaprosił za tydzień:D Już ich lubię:)
Ufff... sprawa ruszyła, a ja i tak szykowałam się do wymiany łożyska w drugim kole.
Tak więc jakby spotkanie pod realem doszło do skutku, to raczej będziemy:)
Noo :)
To Wind - jal najbardziej mozesz wpadać :)
A miejsce hmmm ? gdzie wam pasuje ? Real czy tam przy Kauflandzie , na parkingu hali sportowej ?
Godzina hmmm 15? 16 ? 17 ?
Jak wam pasi ;)
określcie się w miare szybko :)
15 pod graffiti, ale jak bedzie padac to podziemny na realu :)
mnie pasuje :)
tez jestem za 15 pod graffiti, a jak będzie padać to real
Dobra, ja też się wyrwę z pracy i na 15 będę pod Grafitti a jak będzie lało to na podziemym pod Realem :)
Do zobaczenia!
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
No to 15 pod Grafiti :) a jak będzie lało to podziemny pod REAlem :)
No w końcu cos :)
sie zobaczy - może i ja wpadnę... :)
Zapraszamy :P
TOMEK ? tzn w tą niedziele ? masz jakiegoś spota pod realem ?