8 dni roboczych oczekiwania na przesyłkę i ciągle nie dotarła, ileż jeszcze... :(
Printable View
8 dni roboczych oczekiwania na przesyłkę i ciągle nie dotarła, ileż jeszcze... :(
Pieniądze wpłaciłeś? Co dokładnie zamówiłeś i kiedy? Sprawdzę czy w ogóle jest w zamówieniach (może coś im nie zapisało).
myślę że wszystko jest ok, oni coś chyba mieli teraz lekki przestój bo ja też czekałem teraz długo na zamówienie. złożyłem je 7 czerwca a dopiero dziś dostałem koszulkę. ale warto było czekać bo na prawdę produkt pierwsza klasa! zamówiłem białą koszulkę z nowej serii z dużym logo AR iiiii... jestem w 100% zadowolony. foty poniżej
http://img707.imageshack.us/img707/6035/69899586.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/4470/17059836.jpg
piękna :) zaraz też zamawiam. ale motyw z eco driving ;]
Fajnie to logo wygląda, flatbeet :D Też muszę sobie taką zamówić :P
do mnie paczka dotarła 5 dnia roboczego :D
jakość bluzy jak i koszulki zadowalająca ;]
za Waszą prośbą dodałem do sklepu koszulkę typu longslave z dużym logo AR. jeszcze dziś powinna się pojawić w ofercie. na przyszłość w sprawie jakichkolwiek próśb o zestawienie, którego nie ma aktualnie w sklepie, piszcie tu na forum lub do mnie na PW bo ja się zajmuję wzorami i koszulkami;) sklep xt24 je tylko wykonuje
Przyznać się kto zamawiał koszulkę polo i zdążył ją kilka razy wyprać. Chcemy zamówić większą ilość, tylko musimy być pewni, że są dobrej jakości i się nie kurczą w praniu.
Moje dwie czerwona i biała były już prane kilka razy. Nie są odkształcone, kolor nie wyblakł, a nadruk trzyma się mocno :) Polecam !!!
Kilka to znaczy więcej/mniej 10 razy? :)
A ja mam uwagę dotyczącą rozmiarów. Zamówiłem dwie bluzki longsleeve, białą i czerwoną, obydwie tej samej firmy, obydwie w tym samym rozmiarze M a czerwona w rzeczywistości jest mniejsza od białej o conajmniej jeden rozmiar. Jest zarówno krótsza w długości jak i ma krótsze rękawy, dziwne...
jesień się zbliża, jak z polarami. ma ktoś dojścia?
zamawial ktos moze bluze ?? o rozmiarze xl lub xxl?
zamowilem jeszcze w sierpniu Polo biale rozmiar XXL - niby najwiekszy ale jak dla mnie troche za maly. moge sie przyczepic jeszcze do nadruku - myslalem ze bedzie to haftowane a to jest jakas naklejka czy cos i nie wroze temu dlugiej przyszlosci. zdecydowanie wolalbym dolozyc i kupic cos z haftowanym logo alfaholikow.
bobryt co do polarow to zapytam czy firma wk torej pracuje kolega wykonuje polary
naklejka:D:D hehehehhe.. to spróbuj ją odkleić;) ręcze Ci że to nie takie proste jak się wydaje:) chociaż jak się uprzesz...
od początku istnienia tego sklepu sprzedaliśmy już około 70 koszulek/bluz z nadrukiem wykonanym w tej samej technologii nadruku co na Twojej polówce i jeszcze jakoś ani jedna osoba się nie żaliła, że nadruk jej się sprał czy 'odkleił'. to chyba mówi samo za siebie... :)
ale próbuj:D
kolego z calym szacunkiem ale co to jest 70 sztuk? tylko nie mow mi ze duzo ok?
mam nadzieje ze nic sie nie odklei, wcale nie twierdze tez ze to jakas lipa tylko wg mnie haft bylby trwalszy i bardziej estetyczny.
ad. bobryt: sprawdzilem i firma o ktorej pisalem wykonuje polary. jak chcesz wiecej szczegolow napisz mi na PW jak chcialbys zeby wygladal projekt i najlepiej byloby to puscic oficjalnie na forum zeby pozniej nie bylo ze ktos zarobil na sprzedazy polarow 5zl itp
Mi osobiście brakuje akcentu typowo pod model, na ebay są fajne (wedle uznania, mi się podobają) koszulki dedykowane Alfie 75 są ze trzy wzory z czego dwa są według mnie ok. Można byłoby pokusić się o coś takiego. Zdaję sobie sprawę że będzie to ilość śladowa.
70 sztuk produktu, hmm prawie 3% użytkowników się już zaopatrzyło. Jak dla mnie ok i nikt nie narzeka :)
Właśnie dotarła do mnie odzież ze sklepu. W sumie ok, szkoda tylko, że mna koszulce polo zjadło jedną literkę, dpokładniej zamiast k wyszło l na tym oto produkcie: http://static.xt24.eu/visualizations...9a_0_Black.png
i to akurat natym polo na którym mi najbardziej zależało...
nie wiem czy tylko u mnie taki błąd czy u innych też??
no ten nadruk w tym wzorze jest bardzo mały więc teeeeeoretycznie maszyna mogła mieć problem z wycięciem tego ale w praktyce nikt tu wcześniej tego problemu nie sygnalizował odkąd współpracujemy w tym drugim sklepem więc do tej pory chyba wszystko grało...
Zareklamowałem koszulkę, własnie wysłałem listem poleconym + priorytet. Administracja sklepu odpisała, że bez problemu wymienią towar. Więc czekam.
Chyba rekord świata. Zamówiłem koszulkę polo w niedzielę wieczór, a dziś już ją mam :)
Tkanina niczego sobie, napis również prezentuje się okazale. Troszkę może rękawki mają za mocny ściągacz i troszkę są bufiaste, ale pewnie w praniu się rozluźnią ;)
Do mnie dzisiaj dotarła właśnie zareklamowana wcześniej koszulka polo. Teraz wszystko jest OK, bardzo szybka i bezproblemowa realizajca reklamacji.
czy w tym sklepie można coś jeszcze zamówić?
Cały czas można zamawiać.
a co więcej już dziś powinny pojawić się w ofercie 3 nowe wzory nadruków, które wczoraj wysłałem do sklepu i tylko czekam na akceptację :)
wszystkie one na plecach mają też nadruk www.alfaholicy.org
hmmm a czy beda gatki z logiem...kubilbym takie sarence:>
kiedys chyba byly stringi w ofercie:D
Nowosci prezentuja sie ladnie
a wroca?
tu jej mozesz kupic:D http://www.cornes.pl/sklep/index.php...uct&prod_id=38