pieczątkę mam Grzesiu - nie bój nic
Printable View
to co robimy dzisiaj spota jakiegoś czy nie?
Dzisiaj?
Przecież to 28 ma być
nie no tylko sie pytam czy dzis robimy jakiegos spontana bo jade akurat do bedziena do zamku i mozna bylo by cos zorganizowac;) mega spontan
siemanko
niema gdzies w poblizu ciebie bociek jakiegos większego parkingu co by sie nasze furki pomiesciły bo tam na tej uliczce to z 6 samochodów wejdzie maxx
ja mysle ze dzordz dobrze gadał z tym mopsem (shel) na A4 miejsca na fury fuuul a i na gowy by nie leciało bo są fajne wiaty porobione sniegu niema to i nie 3a by odgarniac :)
tak ja mysle hanys :P
a gorole do szole
oczywiscie tam czy tam jestem na 99.999%
---------- Post dodany o godzinie 08:31 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:30 ----------
a w koncu i furom bych podskoczył bo nie 3a fest pyndalowc na tego mopsa :)
rufik dobrze godo ,mamy tydzien co by sie dogadac jeszcze
no zasadniczo niby racja - ławeczki są no i te miejsca parkingowe też ( czego w Czeladzi mało )
dla mnie bez różnicy ale faktycznie dla niektórych będzie znacznie bliżej do Katowic
Mówimy o Shellu na a4 co to go niedawno otwarli? Tam, gdzie parkingi są po obu stronach autostrady i jest przejście pomiędzy nimi mostkiem?
Dokładnie to jest tukej:
http://img693.imageshack.us/i/mopsa4.jpg/
Osobiście wolę przy autostradzie tam co ostatnio odmarzały nam stopy :)
Miejsca na pełno Alfiątek, siedzenie jest, ławeczki także ... więc full wypas :D
To ja też jestem za a4
A ło keryj to mo być?
A moze ktos z Was ma laptopa i kabel i by mi skasował kontrolke poduszki ?
no to przy a4 a o ktorej??????
zaglądnijcie może byśmy się wybrali większą grupą :D
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...duzy_spot.html
ja myśle ze koło 15tej bydzie git
( ja sie do żywca nie wybieram)
to zrobcie jakąś ankiete (gdzie A4 abo u bociana )
i liste kto sie pisze na ipreze
1.bocian
2.Lizany :P
3.Dziaru
4.cycus
5.pyjter
6.plancior
7.robok
8.dżordż
9.jo z Katka
10.aniucha
11.korczu
12.wind?
13.77alfisti
14.house jak sie udo
15.masterluktg
16.michał87tg
17.rufiki
18.Robert86
19.palchon jesli bedzie
no mnie nie bedzie niewiem czy alfa bedzie juz gotowa a zona odprawia urodziny to miłej zabawy:confused:
byda ;)
Widze lista spora i to bardzo na niedzielne spotkanie przy A4 :)
a robimy gdzieś spotkanie przed wjazdowe na A4? tak jak ostatnio, na 3 Stawy podziemny parking? :) tyle Alf na A4 fajnie będzie się jechało :D
Adams :D Ja Ci dam Lizane kurde :D
to jak już tak dajesz to " lizane " to może i tył mojej AR wyliżesz ? :P
Ja też bym się pisał, jak mi nic nie wyskoczy do niedzieli. Trochę szczegółow jeszcze. Stacje sa po dwóch stronach autostrady. Jak ja będę jechał od Gliwic, to mam zjazd w stronę Katowic, a co z jadącymi od Katowic, to będą wtedy z drugiej strony autostrady na Wrocław. Tak po części będziemy?
gdzie to dokładnie jest jak tam dojechać? :P
mops w kierunku gliwic (wrocław) przed zjazdem 925 bytom rybnik oczywiscie od strony katowic
---------- Post dodany o godzinie 21:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:50 ----------
http://img693.imageshack.us/i/mopsa4.jpg/
Jakby Pyjter nie przyjechoł,to sie do niego zwalymy.
heheh nie zapraszej bo ci braknie jak wszyscy z smakiym przydom
do kierej tak myslicie tam impreowac bo kurcze w nd lece po łopony do krakowa do kefirek90 z alfa klubu i bym najwyzej doleciał w drodze powrotnej do was...
Też się piszę na spota,niestety 166 kę posłali mi do kasacji :(, ale jest już nowa zabawka;)
Siemka znów mnie łominie pieron by to szczelił ale musze se perełke podszcziglować bo do raichu w maju sie kulom i niechca niespodzianek pozdr foor all :)
No to kto z Tyszan wie jak to tam trafić :P
bo zaś coś mi się popierdzieli i wjadę jeszcze na spotka GOLFA:P
niema takiej opcji ,wiesz gdzie sa 3 stawy w katowicach to tam wjeżdżasz na AUTOSTRADE A4 jedziesz w kierunku WROCŁAWIA i zjezdzasz na 1 mopsa (parking z stacja shell ):) ( z górki i na górce jest wjazd tak ze sie nie rozpędzac pod górkę :) )
masz trase z 3 stawów
http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19....6&v=true&utf=1
Adams dobry człowieku, dziękuje Ci żeś mnie wpisał na ta lista, ale wiesz ABS Absolutny Brak Czasu
Cholera :( , poznałem dziewuchę i chyba niestety będe musiał niedziele poświęcic jej :(
Więc , aj , jutro wieczorem się określę czy przyjade moim wechikułem :P
hmm oj cięzko będzie :( . Chodz juz o tym myślałem jutro z nią pogadam :) ale wątpie żęby się zgodziła :)
A na tym wypadzie mimo podziwiania naszych Bell będą jakieś atrakcje ? typu klepanie maski w Golfie albo coś ?
Tylko ponoć ma być cięzko z pogodą :(