No nie gadajcie tyle bo nie moge sie doczekac :D a swoja droga i a propos portfela... Moze ta firma co robila etui zrobi tez portfel?? :)
Printable View
No nie gadajcie tyle bo nie moge sie doczekac :D a swoja droga i a propos portfela... Moze ta firma co robila etui zrobi tez portfel?? :)
ta firma wszystko zrobi. mam w domu 300 stronnicowy katalog ich produktów. za jakiś czas będziemy myśleć co nowego wymyśleć. póki co będą flagi na auta i ramki, a w międzyczasie trzeba zlot ogarnąć więc może po wakachach.
bobryt a kubki jeszcze będą bo niestety w kwietniu nie załapałem się na liste:/
raczej nie
etui jak najbardziej, a najlepiej jak by było w matowym czarnym kolorze:) czekam na listę:D
Już były. Teraz jak będą to za kilka miesięcy, aż się kolejne 25 osób uzbiera :)
Witam!
No a gdzie się można zapisywać?
jak będą etui. lecz nie pędko, dopiero 2011 może
też się piszę, na dwa od razu, najlepiej czarne jeśli da radę:D
ja również czekam pokornie w kolejce :)
żeby zamówić 25 etui wole mieć z 30 chętnych bo zawsze coś komuś wypada. cena zależy od producenta nie od nas
może trzeba kasować zaliczkę i jak delikwent się wycofa to ma zaliczkę w plecy...
pomysł bardzo dobry z ta zaliczka...
zgadzam się-pomysł z zaliczką jak najbardziej na miejscu, ja spokojnie czekam na nowych forumowiczów--dopiszą się i będziemy mieć następne zamówienia :)
z tego co widze to nawet ich przybywa, ale i z połowa starych alfistów tez pewnie nie posiada wszystkich gadzetów... proponował bym przeprowadzic sonde chetnych a nowe gadzety, potem lista chetnych włacznie z przedłatą i wtedy zamówienie , a jak ktos sie wykruszy to traci zaliczke, wg mnie super pomysł
ale ja pytałem o kubki :P http://www.forum.alfaholicy.org/show...7&postcount=51
kubków nie będzie ze względu na ich kruchość przy wysyłce. na ostatniej wysyłce kubków byliśmy w plecy.
:) jeśli coś się zmieni a propos etui to prosimy o duże info--o zapisach :) pozdrawiam
Jak tylko będą etui to od razu się zapisuje na 1-2szt
Witam. Jestem nowy na forum choć przeglądam je już od bardzo dawna, przymierzam się do zakupu 166 3.0 i chętnie bym zaczął od etui na dokumenty, tak więc jeśli tylko będzie dostępne to się piszę, na dwie sztuki. pozdrawiam :)
Ja również pisze sie na etui 1szt jak potrzeba to i zaliczke wpłace
Pozdrawiam
i ja się skusze na 1 szt
Jak co to jestem chętny na jedną sztukę :)
także biorę jedną sztukę
Nie mogę nigdzie znaleźć opisu tego etui.
Ile kart, dokumentów się tam zmieści? Ze zdjęć trudno wywnioskować..
Jestem zainteresowany zakupem etui ze skóry miękkiej matowej.
Jestem kolejnym chętnym na etui (czarne) :)
Dajcie znać - jak będziecie zamawiać / oczekiwać na wpłaty na te etui byle nie za długo bo to co mam już ledwo się trzyma a jak nie wytrzyma to będe niestety zmuszony wycofać się z kupna bo po co mi 2 szt.
To i ja też poproszę o jedno!
Temat narazie leży, ale ja też byłbym chętny.
A już na czarne to to hoho
Ja również się piszę jakby coś :)
Ja tez bylbym chetny na jedna sztuke :)
przydałoby sie jedno
Jeśli wciąż można się zapisać na etui - jestem zainteresowany
etui będą raczej po kalendarzach. zobaczymy jak z finansami będzie
To można zebrać fundusze od tych co chcą mieć etui i zamówić !
fundusze są:P a zamówienie na etui dzisiaj wyślę. także cierpliwości, myślę że w przeciągu 2 tygodni pojawią się w naszej ofercie:)