jestem chętny,swoją napewno nie przyjadę :(Cytat:
Napisał Yoopi
Printable View
jestem chętny,swoją napewno nie przyjadę :(Cytat:
Napisał Yoopi
Alfołodziacy wkrótce się widzimy,będę napewno na spocie bo urlop mam potwierdzony :D Do zobaczonka :mrgreen:
No no kompanija cała się zbiera :mrgreen:
oby tylko pogoda nam dopisała i będzie super :D
fuck, sobote i niedziele mam pracującą :(((
Urlop :)Cytat:
fuck, sobote i niedziele mam pracującą :(((
Pierwszy mój week pracujący w tym roku i to jeszcze w takim momencie :evil:
2. Yoopi sam, Karolinka na uczelni.
3. mick. jak zwykle :P
To ja w imieniu własnym i kolegów :wink:
4. Pablo z Juniorem
5. Prezes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: czyli Damian
6. Grzesiek zwyczajowo zwany Yesiek :wink: (ten kolega jest na tyle zarobiony że ma czas tylko czytać forum, bo na pisanie czasu mu już brakuje) :lol:
7. xmajk :)
8. ja, co do reszty nie wiem, bo maja katar oboje....
9. adams
Co prawda stan mojej belli jest marny ostatnio ale się pokażę :D Mam nadzieję, że nie będziecie na mnie bardzo krzyczeć, że jej jeszcze nie dopieściłem :oops:
siekier + saszka :)
Pytanie mam :wink:
Spotkanie ma charakter hermetyczny, czy ewentualnie można wrzucić info na forum Lancii, żeby koledzy też ruszyli dupska celem szerszej integracji :?: :?: :?:
hehe, jednak powinieniem się zjawić :D więc proszę mnie dopisać :!:
oj chyba się rekordzik szykuje - my tez będziemy :D
jak zwykle czyli niedziela w pracy. 8(((Cytat:
Napisał marcins737
no wlasnie - mick cos nas ostatnio zaniedbujesz. A to chyba ostatnia mozliwosc zjedzenia kielbasy w tym roku w takim zacnym towarzystwie.
Noo ze Scratem to może być problem...
wyjazd mi się szykuje więc obiecać nie mogę :(
13. ja czyli amigas kurde w dupe czemu ja ma 13ke?;/ eh no nic jakoś się z tym pogodze i nawet alfke umyje:D ale nie bedziecie się smiać, że mi sie posufitka odkleje wypada kierunek z przodu i puka 1 popychac a sprzeglo tak sie slizga ze jezdzi sie jak z turbodziura?:(
pogadaj z marcins737 to Cie na wolna "3" zapisze...a Scrat znajac jego to pewnie sobie jaja robi ze nie przyjedzie...juz raz tak bylo ze mowil ze nie da rady a pojawil sie jako pierwszy...wkoncu to on przetrzymuje naszego klubowego czerwonego grilla...
kurcze narazie to pieknie wyglada ale znajac zycie to w niedziele rano odpadnie kilka osob - niestety...ale stala ekipa sie zjawi i po cichu wierze, ze zobacze Beate, Lukasza i Macka w 3 alficzkach...wiec lodziacy mobilizujcie sie, dopieszczajcie swoje belle i w niedziele o 13 pojawiac sie na spocie macie...ja bede tak kolo 13:20 bo do 13 bede w pracy...
...a marcins737 dopisz jeszcze Dobrego i TMiN'a bo mysle ze dwie 156 SW nie moga nas zawiezc...a chlopaki widac zabiegani sa bo ostatnio na forum ich malo widac...choc kilkanascie postow temu mowili ze przyjada...
kurcze ja to bym nam dal ale nie jestem moderatorem tego dzialu...musimy zglosic nasze posty do Scrata i niech on to zrobi... ;)
Jestem już w Łodzi,będę na spocie-do zobaczyska :D
Skąd ja to znam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał marcins737
poprostu nie trafiacie panowie z datą.Cytat:
Napisał Yoopi
jeśli odlicze dyżury i f1 zostaje mi wolna jedna niedziela w miesiącu. 8(((
może zmienić pracę :|?:
a puki co wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. :DDD
wlasnie wrocilem i ledwo zyje.
ale na momen na pewno wpadne, a moze i na dluzej....
i po spocie.poprosimy kategorie w albumie!
kolejny spot na basenie...... mówię wam będzie fajnie.... pluskanie suana i jacuzzi
spot udany...nawet ujdzie w tłoku jakoś to jak długo czekaliśmy na jedzonko :D
To kiedy następny? czuję w sumie lekki niedosyt bo większość siedziała daleko i nie miałem okazji żeby wszystkich poznać lepiej, nadrobię następnym razem, pozdroowki dla wszystkich i dzięki za spotkanie :D
Było bardzo fajnie,ja dawno nie byłem na spocie i dzięki urlopowi zaliczyłem go.Faktycznie na żarcie się długo czekało i ustawienie stołów nie pozwoliło nam wszystkim swobodnie rozmawiać ale nastęnym razem wybierzemy coś lepszego.Do zobaczenia,pozdrawiam.
Aaaa zapomniałem,tak jak wspominałem na spocie zamawiajcie sobie u wery ramki,kubki i flagi.Naprawdę jak jedzie tyle Alf i większość ma flagi to robi ogromne wrażenie.
ramki to u mnie a nie u Wery :)
Tak,tak rameczki u Yoopiego :D
Rekordu nie bylo - ale spocik nalezy zaliczyc do udanych!!
Aha - no i pozdrowienia dla kola z Omegi :mrgreen: - bo jak mawiaja: smiech to zdrowie! :D
Było wybornie, dzięki za miłe towarzystwo <piwo>
Pozdrowienia dla Łodzi :mrgreen:
Ps marcins737 jeszcze raz dzięki za konfigurację sprzętu, droga do domu była bardzo miła :DDD
Ja P##&*@!@^@ :evil: Byłem w szkole tego dnia na WSHE, na Reala mialem 2 kroki a tu taki zonk, nic nie wiedziałem o spotkaniu, które przeleciało mi koło nosa :cry:Cytat:
Napisał Yoopi
Szkoda Adaś, że nie wbiłęś mi tej informacji na GG.
Teraz będe pilniejszy w śledzeniu infromacji o potencjalnych spotkaniach i mam nadzieje, że w koncu poznam kolegów i koleżanki zaszczepione wirusem "Alfa" :mrgreen:
Pozdrawiam pozostajac jednocześnie w smutku z powodu nieobecności
Cya
eh.... mowilem Ci przeciez, jak u mnie byles. Odpowiedziales wowczas, ze nie dasz rady, bo masz wyklady.... stad nie atakowalem :) Nauka to wazna rzecz.