wciepcie jakos mapka czy cuś :)
Printable View
wciepcie jakos mapka czy cuś :)
Jedna i jedyna z moich ma właśnie obręcze Zender'a :) ramki klubowe tylko z przodu :) Hmmm.... czasem widuje w pobliżu 159 SW ciemną, dziś stoi właśnie jak przejeżdzałem o 14.00, to Twoja? :> w sumie bardzo często tam stoi.
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false
Ten parking to nasze miejsce spotkać w M-ce jak coś :D
Zawsze można iść na basen który jest zaraz obok, pograć w siatke plażową itp :)
Nie boisz się tak na krawężnik tam wjeżdzać? :) hehe
To następnym razem będe wiedział kogo to Alfa :) najlepiej jakbyś miał klubowe ramki :) a często zwracam uwagę na Twoją Alfe bo Moja ciągle się pyta jak przejeżdzam obok czy to taką chce kupić w przyszłości, a Ja musze tłumaczyć, że taką tylko nie Combi :D
to kiedy jakis spocik
Fakt, krawężniki to spore wyzwanie ale jak wiesz w okolicy nie bardzo jest gdzie parkować bezpiecznie. Albo emeryty do banku blokują wszystko (przy okazji parkując tak że zajmują dwa miejsca) albo wszelakiej maści samochody służbowe, o które nikt nie dba i łatwo zaliczyć 'obcierkę' albo 'gwoździa' od goownażeri okolicznej. W sumie mam opony XL ze wzmocnioną ścianką boczną, które póki co wytrzymują :)
Co do ramek- a jakże są :) Tyle że IKARowe.
czyli 10.07 spot na słupnej :) hehe Izane szykuj się :P
yhyyyy a Wojka Polskiego nie leci koło koscioła do sosnowca przypadkiem tam kiedys był nocny :P hehe
to kiedy ten spocik w niedziele ( a do basenu wody nalali? bo na zumi jest pusty :) )
Nie mam AR, nic nie wiem na temat AR, zaczołem się interesowa AR, jestem na "kupnie" AR, nie jestem z Mysłowic ani z Jaworzna ani Sosnowca, jestem z SD.
Mogę wpaść pogadać ???
a wpadajcie kto tylko sobie zapragnie ;d nawet z honolulu :D
W basenie woda jest więc można popływać :D
jo nie byda bo nie umia pływać chociaż w marynarce wojennej byłech i nawet mie belka doli :D
ale jak mi docie po dychu to moga wom grilla jakiego pilnować jak wy bydzieta sie toplać w ty wodzie :P
a robaki na basenie to chyba nie bardzo - tympio je tam pewnie :cool:
Tylko ciekawe jak będzie z parkingiem tam w sobote jeśli będzie ładna pogoda i w cholere ludzi na basenie :) ale będzie dobrze... :D
Bocian rozczaruje Cię ale.... na tym basenie przejdziesz go i najgłębiej będziesz miał do szyi... :D jedynie jest jeden punkt gdzie jest skocznia gdzie jest 3,5 metra :D
o ktorej to spotkanie na tym slupnie??
Czesc
Ja mieszkam w Jaworznie i widuje cakiem sporo Belli.....
no to niedziela czy sobota ? o której ?
w sobotę raczej odpadam :( - na 18:00 do pracy...
No więc tak, Ja osobiście nic nie organizuje bo mam prace w sobote i nie wiem o której skończe ale hmmm proponuje ogólnie godzine 15.00-16.00 na tej Słupnej do której mape podałem wcześniej.
Staniemy sobie, pogadamy, zjemy grila i możemy wpaść na basen (więc zabrać jakieś stroje jak ktoś chce się "popluskać"). Taki spocik na spokojnie więc kto chce niech wpada obojętnie z jakiego rejonu :)
W 2 poście tego tematu będe starał się aktualizaować liste kto będzie no to:
Ja będe :D i Aniucha napewno :D
czyli 16... :) może być?? :D
No to ustalmy 16.00 takie lajtowe spotkanko przy grilu :) (tylko Jo jeszcze grila żech nie kupił :D )
No to kto chętny? bo jak tylko Ja z Aniuchą to sobie na 10tym grila zrobimy :P
zróbta se na jedenastym :-)
ja tez bede na 100%
a moze ja tak bym belle przeluftowoł :P na A4 przelecimy se :)
jo jak sie wyrobia to tysz byda :)
hehe coraz więcej:D:D
Ja jutro mam tyle roboty że szkoda gadać i nie wiem kompletnie o której wyjde...właśnie wróciłem z roboty i ide spać bo jutro 5.50 znowu....
Coś strasznie mało osób na tego spocika :/
hmm chetnie bym sie wybral na spocik jedzie ktos od mikołowa :D
zapraszamy :)
dobra u mnie w pracy lajtowiej niż myślałem :D teraz mam 2 godziny przerwy aż konwoje nie zjadą więc na 16stą podskocze na lajcie :D
Tylko czy ktoś ma grila? :D
Izane ja bym się o grilla nie martwiła... raczej o frekwencję :D po grilla zawsze można podskoczyć :P
nawet 3-5 autek jak będzie to można sobie chwile pogadać, pośmiać się i lepiej poznać nawet na godzinke dwie :) wspólnie poopalać i inne takie tam :D
mała ekipa (bo wiadomo temat źle opisany) ale było ok :D nowy uczestnik z Mysłowic jest :D
przelot A4 200 km/h+, lodziki na 3 Stawach i opisy balsamowania ciała :D
Dzięki za spotkanie! :) Cash odezwę się w najbliższym czasie :P Aniucha chcesz recepte na balsam? :D
Ok zbieram się powoli do Żywca :)
Pozdro!
200 km/h to w standardzie :D:D więc następnym razem będzie więcej :D:D
a receptę na balsam poproszę :D kurde bo do teraz jestem pod wielkim wrażeniem :D:D
kule a jo myśloł ze to dzisioj :(
rufiki toś zawalił... ale spotów w m-cach będzie więcej... więc spokojnie :D:D
nmie niestety zabrakło z przyczyn rodzinnych