jak na 120 tys aut było pare alf :D
Printable View
jak na 120 tys aut było pare alf :D
Kto w tym roku bo ja jadę alfą?
Jadę, ale bez alfy
Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
ja tradycyjnie będę, ale tylko w czwartek
Byłem rozdałem dwie wizytówki alfaholików właścicielowi 156 i GTV:)
Wydaje mi się, że wiedziałem Twoją jak szedłem łapać stopa o 6 w niedzielę. (możliwe? Stałeś tam za krisznowcami-wjazd od trasy 22?)
Nie moja oklejona ma szyby żółtą reklamą pogotowi komputerowego,
ja też byłem alfą na woodstocku :)
W przyszłym roku można zorganizować osadę Akfaholików
Ja też Alfą byłem, i nawet stała przy drodze niedaleko kiosków z jedzeniem i Carlsberga.
W miarę możliwości szukałem Alf, ale widziałem tylko 4: 156 FL, 147, 146 i GTV
Na osadę Alfaholików za rok się pisze :D
no i jak sie bawiliscie??Wedlug mnie wood to straszny festyn.Bylem 2 razy w 2005 i chyba 2006 roku.Sa inne porzadne festiwale punk/hc/reggae itp.Zapraszam do Ustrzyk Dolnych na darmnowy koncert KSU 16.08.2013.
Ja tam lubię Woodstock, za tę atmosferę, możliwość spotkania się ze znajomymi z całej polski, no i kilka koncertów :D
Teraz można zadać pytanie...
Woodstock - wróciliście wszyscy?
:party::party:
Przepraszam że odświeżam temat ale czy ktoś w 2014 jedzie na Woodstock ? Może jakieś spotkanie Alfoholików połączone z degustacją napojów wyskokowych ? :)
Jade, stopem wiec ktoś moze mnie zgarmac na trasie 22/Berlince
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
na taki festyn jedziecie??Chlopaki nie ma sensu.Bylem tam kiedys ok.2005 roku i nie chce wiecej.Przeciez to wyglada jak wiejski festyn.Jak chcecie posluchac dobrej muzyki i bawic sie w odpowiednim towarzystwie gdzie Was nie okradna i nie pokiereszuja to niestety za festiwale trzeba placic.Pozdrawiam i milej zabawy na festynie
Ja jade na Woodstock, w zeszłym roku także byłem :) do zobaczyska. Stan auta niestety już pełen.
Czarny, zupełnie się z toba nie zgodze. Jezdze na rożne festiwale, off, opener, Jarocin i Woodstock ma swój niepowtarzalny klimacik. Wiadomo, ze to inna impreza niż w.w. płatne ale właśnie ma w sobie cos, co przynajmniej mnie tam przyciąga :) pozdrawiam
masz prawo sie nie zgadzac ale na taki festiwal wchodza ludzie ktorych nie interesuje muzyka ale chca pokazac dzieciom odmiencow.Jak ja bylem to byly jakies dyskoteki,typy w dresach sie szwedali,mojemu kumplowi zapierdzielilili aparat za ponad 2 tys.innemu buty itp.historie.Dla mnie za duzo tam ludzi ktorzy maja inne cele jak mila i kulturalna zabawa przy muzyce.
W zeszłym roku nie widziałem ani dyskotek, ani typów w dresach :) może nie zwracałem uwagi, może nie było - nie wiem. ja tam jeżdzę dla klimatu i muzyki. Zeszłoroczony koncert SOJA był naprawdę zaje**sty :) Co prawda ja nie nocuję na polu woodstockowym, mam metę gdzie indziej, więc może nie widzę mrocznej strony woodstocku :D natomiast w moim odczuciu spośród wielu festiwali to właśnie na Woodstock klimat jest kulturalny i miły, ludzie są przyjaźnie nastawienie. Na Opener już nie jeżdzę, bo tam jest wg mnie jakaś rewia mody (duży skrót myślowy). :) każdy robi to co lubi :)
ale ja w ogole nie pisalem o jakis wielkich festiwalach typu Opener itp.sa inne festiwale, w Jarocinie nie bylem ale wiem, ze to juz nie to samo co kiedys.Sa inne fajne festiwale mniejsze i wieksze o zroznicowanej muzyce albo w jednym klimacie.Ja zawsze lubilem punka/hc/ska i reggae.Uwierz mi jest tego pelno,a na tych duzych festynach to jest tylko rewia mody,muzyka nie zawsze fajna,i ludzie ktorzy czasami znajduja sie tam przez przypadek
są są :) sam myślę o Ostródzie, ale już czasu niestety brak żeby się tam pojawić, a nigdy nie byłem :) nie róbmy offtopa bo tu o Woodstocku :) tak więc do zobaczenia kto jedzie :) możemy ustalić jakiś punkt zborny :D
Ja zawsze nocuje w namiocie i to poza woodstockowym polem i nigdy nie było problemów. Chociaż prawdą jest że Woodstock coraz bardziej się komercjalizuje. Tak czy siak spotkać się i wypić piwko trzeba będzie :D pozdrawiam
Owsianka juz od dawna jest zkomercjalizowana i komercjalizuje sie jeszcze bardziej
Nie mozecie istniec bez nazekania?
kolego ale mi to lata co tam sie dzieje.Wyrazilem tylko swoja opinie.Moglem??
No i super, nie wiem juz ktory raz tam jade. Jak do tej pory nic mi nie zginelo. Wiem, ze podobno są tam orgie, masowe ćpanie, demolka, anarchia, rozboje, ale osobiscie sie z tym nie spotkalem. Zawsze mam namiot na polu. No a to, ze wood jest komercyjny... Jarocin nie byl i upadl. Teraz jest w nowej formie, platnej. Wiec moze cieszmy sie, ze jest cos takiego jak przystanek! Peace!
ja tam nie mam sie z czego cieszyc ale skoro Ty sie cieszysz to ciesze sie razem z Toba co oczywiscie nie zmienia mojego zdania na ten temat.Jarocin tez jest komercyjny i mi komercja wcale nie przeszkadza bo kazdy chce zarabiac.I nie porownuj starego Jarocina do obecnego czy tez do Woodstocku bo takie porownanie mozesz sobie rozbic o kant 4 liter.Kiedys tez prawie wszystko bylo komercyjne ale nie w takim stopniu jak teraz. Ja tu nie mam pretensji, ze ktos sobie na czyms chce zarobic bo za cos trzeba zyc.Widze, ze jednak mnie nie rozumiecie ale zrozumienie przychodzi z wiekiem:D.Nic zycze milej i bezpiecznej zabawy na Owsiance.Jak to mawiaja hipisi Peace.
nie no, leżę i kwiczę ze śmiechu. Gościu był 9 lat temu, trafił akurat na jakiś przypał i po 9 latach (!!!!) nikt go nie przekona że jest inaczej :D :D :D No tak, z wiekiem pewnie cię zrozumiem :D
Co do komercji to zależy kto co pod tym hasłem rozumie. Orange, Pepsi i inne festiwale - płacisz bilet jak za zboże, sponsorów setki, a ty płać za piwo 9zł, za wodę pewnie z 5zł frytki pewnie z 10zł. Woodstock dzięki kilku firmom (Allegro, w tym roku Lech) zapewnia piwko za 4zł, wodę butelkową za darmo, żarcie do syta za parę zł.
W kaaaaażdym razie - może będę w tym roku, ale tylko na chwilkę. Może wezmę wizytówki to powrzucam za wycieraczki ;)
tylko kolego bobryt z roku na rok jest coraz gorzej,a mlodziez coraz bardziej nie powiem jaka.Sorry Cie bardzo jedz gdzie chcesz ale nie wmawiaj mi,ze jest inaczej.Te 9 lat temu moglo byc jeszcze lepiej niz obecnie.Ja nie pisalem o Orange i Pepsi bo mnie takie cos nie interesuje
Czarny ale piszes ze jest z roku na rok gorzej ale co roku nie jestes ...
Wiec po czym wnioski?
Alfa sie psuje , mam sasiada co mial kumpla i ten jego kumpel mial corke co miala meza co jego znajomy.......
:D
zawsze tak jest, ze co roku jest gorzej.Bylem tam 2 razy w 2005(tluklem sie pociagiem z kumplem i chcialem zobaczyc jak tam jest) i chyba w 06 wtedy pojechalem bo znajomy wynajmowal busa, a ze mialem wtedy duzo czasu to sie wybralem. Wtedy tez 2 razy na owsiance gralo KSU(05 i 06 r.jako zdobywca zlotego baczka) i dlatego sie wybralem tylko dla nich.Powiem tak byla kupa.Mi sie nie podobalo,a jak sie komus podoba to jego sprawa
Zawsze nie byles wiec opinie o zawsze zostaw tym co sa zawsze ;)
@Bocian - podsumowałeś
Taka prawda i tyle
Co innego napisac "slyszalem ze ..." a co innego pisac " ze jest ..."
Jezeli samemu sie nie bylo , nie zna itp
tylko, ze ja bylem i znam bocius.Co innego jakbym wcale nie byl.Taka moja opinia.Wy macie inna.Nie wiem mam prawo do swojego zdania czy nie??
Masz prawo do domyslow ze tak jest zawsze itp
Nie masz prawa pisac jak jest zawsze bo zawsze nie byles
Teraz wiesz o co mi chodzi?
Bawcie sie dalej :p
Ja nie bylem , nie wiem jak bywalo , nie wiem jak jest itp
:)
ŻYWIEC TEAM oczywiście jedzie w tym roku. wiec widzimy się na miejscu i pijemy :)
Kuris - tylko gdzie :)
mysle, ze Kostrzynie nad Odrą;)
Dodano po 9 minutes:
ale musze przyznac, ze kilku wykonawcow w tym roku naprawde dobrych:Ska P,Manu Chao,Coma, Acid Drinkers,Tabu,The Bill, Marley,TZN Xenna,De Łindows,Ras Luta
tak sobie luknalem na sklad teraz i dla samego Ska P w sumie oplacaloby sie pojechac