witam sąsiada zza miedzy :P
Printable View
A witam, witam do zobaczenia na zlocie pewnie, co :)
ze Strscremem, przyjadę i ja, przyjedziemy jego autem
na ten spocik do ustronia moze jednak uda mi sie wyrwac jak sie zmianami zamienie;p wiec mozna mnie wpisac z pytajnikiem:)
tylko jak będę się mógł spóźnić, to poczekajcie chwilkę na mnie, z Wawki kawałek do Was jest ;)
bedziemy czekac obiecuje jak co kom 694195592
To i jak mi się uda do soboty zreanimować przód mojej belli i wrzucić silnik do soboty to chętnie się pokażę... A jaki jest plan na 1.08 jest jakaś zorganizowana akcja z BB?
Jeżeli znajdzie się miejsce dla mnie i mojego maleństwa to z chęcią poznam innych maniaków pięknych belli :)
Witam. Slavik dopisz mnie rowniez do tej listy :) a jutro dam znac czy bede na 100% o 10 czy dojade ale napewno bede :)
browary(tychy) spotykacie sie pod grafitti ?
Starscream tak jak wstepnie się umawialiśmy odbiore was gdzies w moich okolicach i polecimy moze przez tychy na bielsko
ile osob bedzie przez pszczyne przejezdzac?? bo dolaczyl bym sie do ekipy jadacej do biela wiadomo ze w paru razniej. jesli ktos jedzie to o ktorej czekac i tak mysle ze na mc donaldzie by sie mozna spotkac. i potem do biela razem
Myśle że i mnie możecie dopisać :) Sobota wolna od wszelakich robótek ;)
Warszawa niech wpada, ciekaw jestem jak Ci to po swapie chodzi :)
Także Slavik znowu zrobił taniec pogody ;) takie prognozy zachęcają chyba do wpadania :)Cytat:
W najbliższych dniach o upałach raczej możemy zapomnieć. Ostatni tydzień lipca upłynie głównie pod znakiem chmur i deszczu. Niemal we wszystkich regionach kraju mogą pojawić się też burze. Deszczowo i chłodno będzie do środy. Od połowy tygodnia pogoda zacznie się poprawiać. W weekend znów wróci prawdziwie wakacyjna aura.
jedzie ktos na ten zlocik z okolic jaworzna? myslowice sosnowiec chrzanow??
mozna sie spotkac gdzies niedaleko S1 i jechac sobie razem na zlocik
cholera, przyjadę z wgniecionymi drzwiami, bo nie zdążę ich zrobić.. Nie fajnie..
aktualizował ktoś listę uczestników?
Pozdrawiam.
- Rafał
Może się wybierzemy ;)
Bierze ktoś nocleg?
Ja niestety odpadam, miłego zlotu
Ha ha mi tez mieli robic zdjecia Beli nie tylu i co ... :P hahha zdjec a zdjec :P AR bez dupki byla :D
Pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 18:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:45 ----------
Witam tak sie zastanawialem nad noclegiem tam. ale zobaczymy jak bedzie. Ale mozna bylo by zrobic sobie imprezke mala alfoholikow :D
Pozdrawiam :P
Witam proszę i mnie zapisać dołożę wszelkich starań żeby być z moją kobietą , jak załatwi sobie wolne to będę miał pełne auto
Ja oczywiście będe z Kasią :)
Napisze jeszcze do kilku alfaholików może się skuszą :)
Ja w sumie będe jechał z Mysłowic "jedynką" do Bielska także po drodze może się kogoś uda złapać, może wpadne pod grafiti jak ostatnio ale bez aniuchy nie trafię :)
kto bedzie pod grafiti ? bo widze ze tyszanie cos milcza tym razem
ja bd wyjezdzal z pszczyny to moze ugadamy sie pod Borimem (kolo hotelu imperium troche za ganinexem na DK1). i bysmy razem polecieli od pszczyny?? jak co to kolo ktorej??
Gdyby się tak wszyscy co chwilę zatrzymywali to trzeba by było o 7 rano ruszać. Weźcie się do kupy na śląsku, później w Tychach i śmigacie na Cieszyn. Reszta jak nie chce nadrabiać drogi, to niech gdzieś czeka na DK1. Zobaczy rząd Alfiszonów to się dołączy.
Np. ty Socik sobie możesz poczekać na tej długiej prostej co się ciągnie od Ganinexu do Goczałkowic wzdłuż DK1.
A Ci co jadą sami bądź się zgubią: naprawdę to żadna sztuka dostać się do Auchan o którym wspomina organizator. Wjeżdżacie do BB i kierujecie się na S1 w stronę Cieszyna. Tylko się nie rozpędzajcie za bardzo z górki, bo za chwilę trzeba wjechać do Auchan stojącego tuż przy S1.
Więc do zobaczenia.
PS: Przyjadę brudną Alfą...:mad: bardzo brudną...
PS2: ale to i tak nic, znając życie Rafał wpadnie Fordem haha :D
Więc i ja się pojawię , w sumie dziś mogę powiedzieć, że na 99 %,weekend wolny więc belle trzeba pogonić :)
Ci ktorzy chcieli by zostac i przenocowac (namioty/camping) proponujemy najlepsze miejsce w Ustroniu http://www.turystyczny.org/kempingi_...otowe-751.html ;) pole pod sama Rownica a widok na Czantorie, miedzy gorami wisla w ktorej mozna poplywac :D
ja z moja luba zapewne tam zacumujemy :D
tak liczę, że ja muszę wyjechać gdzieś 6.30, żeby wię wyrobić w miarę w terminie.. Kurde, weekend a ja i tak się nie wyśpię ;)
nie starscrem i dolti a starscrem i doldi mała różnica ale jest
Chłopaki, a co z tym grilem, myśli ktoś coś :)
domek z grillem wynajmujemy za 50 zl dzielone na wszystkich zerknij sobie na foty osrodka trzeba zabrac kielbaski i wegiel tylko