<haha>Cytat:
Napisał Fred
Czyli szykuje się zakrapiana impreza? ("Kto jest bez wina niech pierwszy rzuci kamień")
Printable View
<haha>Cytat:
Napisał Fred
Czyli szykuje się zakrapiana impreza? ("Kto jest bez wina niech pierwszy rzuci kamień")
to może wpisujmy się kto by przyjechał 10.11 ?, zobaczymy, może tym razem wypali?; ja zacznę- jeżeli nie będzie śniegu to jestem; niestety na moich oponach 245/50 po śniegu nie da rady :mrgreen:
10-tego powinienem być
co do godziny to ja bym był za 13.00, tak jak miało być dzisiaj :wink:
OK
bizon2007 .. Ty MUSISZ być ...Cytat:
Napisał bizon2007
Ja chce posłuchać tego serca na dwoch turbinach :DDD
FRED
FRED; postaram się być, byłem ostro przypalony na dzisiaj, a tu klapa :cry: oby tylko pogoda dopisała za tydzień to może jakieś fajne foty się porobi, a może jakiś filmik ze spotu? :mrgreen:
Wolałbym posłuchać biturbo i pooglądać wszystkie siostry mojej 155-tki ale studia są jakby ważniejsze :(
ja.m, jak sie wszyscy zgodzą to mozna to przelozyc na 11.11 .. mamy swieto narodowe wiec malo kto nie bedzie mógl przyjechac.
No ale to juz sprawa organizatorow :)
bizon2007, foty sie na pewno zrobi.. juz ja sie o to postaram :mrgreen:
FRED
11.11.07 fajna data i bardziej realna :)
Mi odpowiada i sobota i niedziela. W najbliższym czasie nie zamierzam wracac do domu, do Bełchatowa, także obecny powinienem byc:)
Mi pasuje i sobota i niedziela.
Obojętne
mi osobiście pasi bardziej sobota, w niedzielę nie wiem czy dam radę; raczej nie ;//
mi pasuje i sobota i niedziela na chwilę na pewno się zjawię bo w niedzielę imieniny się kroją:):)
mi pasuje bardziej sobota :)
kurczaczek jakież podzielone zdania :roll:
to i ja postaram sie byc :)
Jako że i mnie jest obojętnie czy to będzie sobota, czy też niedziela, to niech zdecydują ci którym to obojętne nie jest :P :mrgreen:
No to moze jednak zostaniemy przy sobocie... tym bardziej ze nie wiem zupelnie jak klub Lanci sie zapatruje na zmiany a w koncu ma to byc spot integracyjny.
Moze ktos zapytac Lanciarzy jak to widzą?
Nam z Kate pasuje i sobota i niedziela
Ave Alfa :mrgreen:
FRED
Tylko niech ktoś jeszcze napisze dokładnie gdzie to ma być i o której się spotykamy :?:
rzekomo ma być to sobota 10.XI.2007 godzina 11:00 EDIT:13:00
(w razie deszczu)
na parkingu pod Plazą w Krakowie tylko daleko od wejścia z tyłu, znak rozpoznawczy Alfa Romeo :twisted: :twisted: :twisted:
z tego co ja wycztałam to spotykamy się o 13:00 a nie o 11:00Cytat:
Napisał mrutyna
13.00 :wink:
No i gra, bede tak jak juz wczesniej pisałem :) a lać bedzie na pewno :)
a jeszcze chyba się tworzy coś konkurencyjnego i ludzie z Krakowa się na to wybierają poniżej link
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...d5a9dc9e#65607
jak narazie widze ze tylko chlopaki ze Śląska sie zbierają, szkoda ze nie wpadną do nas, no ale ostatnio to małopolska dała plame :oops:
no właśnie n ie do końca tylko ze śląska bo z tego co słychać w eterze to krakowiacy też w sobotę 10.XI.2007 i jak mnie poprawiono o godzinie 13, tylko koledzy ze śląska organizują jakąś wypaśniejszą imprezę :lol: :lol:
a poza tym to na alfaclub.pl spot jest o godzinie 11 to może by sie jakoś ugadał i zrobił jeden wspólny??
tutaj link do tematu na alfaclub.pl
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...?p=18780#18780
To może jednak zróbmy o 11. I tak to potrwa pewnie do 13 i dłużej to każdy będzie miał szansę przyjechać
Może wziąłbyś pod uwagę fakt, że będą ludzie, którzy będą mięli do przejechania ok. 100km? A po drugie, nie dobre są jakiekolwiek zmiany na dwa dni przed zlotem, bo najcześciej kończy się to tym, że zostaje odwołany. Na dodatek ten spot jest łączony z klubem Lanci więc nie wprowadzajmy bałaganu.Cytat:
Napisał Mlody45
Pzdr
Kate
Zostawmy tą 13tą. Sobota, przynajmniej dla mnie, jest jednym z dwóch dni kiedy moge coś spokojnie zrobić czy to w domu czy na zakupach, bądź przy belli, no i trezba miec na wzgedzie ze przyjadą też osoby z poza Krakowa(mam nadzieje :) ). Ile nas bedzie? Z Lancii ile osób sie zadeklarowało? Ktoś wie?
Byłem troszkę wycięty (brak neta) ale już piszę do Lancii może ktoś się pojawi...
Spot już jutro, więc mam gorącą prośbę do Koleżanek/Kolegów z Krakowa :) Czy ktoś mógłby podać adres miejsca, gdzie mamy się spotkać, albo wrzucić kawałek jakiejś mapki na forum?
Będę dźwięczna :DDD
Kate
jezeli to ma być Plaza (a chyba tak) to kliknij tutaj
pogoda nie rozpieszcza, weźcie zimówki :)
najlepiej pytać o al. pokoju albo centrum handlowe plaza bądź M1 jedno od drugiego jest rzut beretem :)
czyli ostatecznie-sobota 10.11 godz. 13.00 parking podziemny PLAZA- zgadza się? :mrgreen:
Tak jest! :) My bedziemy na 100%... no chyba że Alfa nie będzie chciała wyjsc z domu :PCytat:
Napisał bizon2007
ale ten pod plazą?? czy koło plazy :shock: :shock: :shock: :shock:
podziemny czyli pod Plazą :idea:Cytat:
Napisał mrutyna
Czy ekipa Śląsko-Dąbrowska jedzie razem?
11.30 na Shellu/McDonaldsie?