liczysz na to ze tam ją ze mną wypijesz :) ??
Szczerze, liczę na to że będzie na tyle dużo innych "flaszek" że i tak nie damy rady to się może ocali ;P
Zresztą jeśli osiągniemy taki etap "wtajemniczenia" jak się spodziewam to i tak nam będzie wszystko jedno co pijemy, także DOBREJ flaszki będzie żal... ;)
Aha. No to powiem Ci że znając życie my i tak wcześniej jak o 22 nie zaczniemy zabawy ;) Napisz na priva w jakim rejonie pracujesz - najwyżej dam Ci jakiś namiar gdzie masz się udać po pracy ;P
A co do kolegi - to jak go nie lubisz to mu powiedz że jak tak kozaczy z "wypasionymi" Mesiami to dlaczego boi się małej skromnej alfetki bez silnika ;P
BTW: nie gra ktoś w Car Madness na facebook'u? Brakuje mi znajomych do składu...
No nie do końca w dół, ale nieważne - ziomek z BMW wie gdzie to jest.
Mam tylko prośbę jak współorganizator, pozostaw informację o miejscówce dla siebie. Jest to takie miejsce w którym mamy spokój i ciszę, brak niebieskich światełek i samochodów KIA w kombi-dieslach... I chciałbym żeby tak zostało.
A kto będzie chciał to będzie wiedział gdzie trzeba być i z kim rozmawiać żeby się podpiąć :D
kiedy chlopaki macie jakies spotkanie? macie w ten czwartek 30 ?
Gadałem z kumplem, wiec jak skończymy robotę do 22:30 to wpadniemy, jeżeli później to nie będzie się na już opłacało podjeżdżać ;/
Ekipa jest tak, że na ... w sumie już na dziś wieczór ustawiamy klasyczne spotkanie wieczorne po d Go Sportem :)
Mile widziane wszystkie belle z kierownikami gotowymi na przemieszczenie się w inną lokalizację celem wspólnej zabawy.
Powiem wprost - nie stresujcie się, że nie macie 300KM, ostatnio właśnie cierpimy na brak słabszych pojazdów, także mile widziane wszystko w przedziale 130 - 200 KM. Dla każdego znajdzie się jakieś wyzwanie :)
Nie ukrywam, że fajnie by było jakby zjawiły się jakieś V6-tki bo jak na razie to sam bronię honoru AR i nie dość że brakuje mi już wyzwań, to jeszcze brakuje koncernowego towarzystwa.
I nie martwicie się tym że podobno VAGi się nie psują... Moja bella jest idealnym przykładem tego że jest wręcz odwrotnie ;P Jest kilka furek spod znaku 4 pierścieni które ciągle nie domagają ;)
Także serdecznie zapraszam na dzisiejsze spotkanie pod Go Sport w okolicy godziny 20 (ja dziś będę na pewno wcześniej bo ostatnie kilka razy się spóźniałem.. :agree:)
kurcze czemu to jest akurat we czwartki a nie piątki
no tak w sumie racja tylko że ja w piątek na 6.00 do pracy mam :/ muszę kiedyś i tak wpaść najwyżej razem pojedziemy kiedyś :D
Venom można dziś liczyć na ciekawe widowiska i towarzyska po 21:40? bo mam troche spraw do załatwienia w Sosnowcu o 21:00 i jak tylko to zrobie to bym podjechał na 3 Stawy :)
ps jak możesz podaj numer telefonu, gdybym was nie znalazł z powodu zmiany miejsca ;)
ps 2 Kto wpada dziś z Alfy?
Venom, ja się raczej dzisiaj nie wyrobie z robota.
Wczoraj skończyłem przed 24 i z doświadczenia wiem ze dzisiaj nie będzie lepiej.
Ale na bank będę za tydzień (bo mam na rano)
Powiem tak, byłem pierwszy raz na dłużej (a ogólnie to drugi raz) i było warto jak cholera :)
Taki klimat jak z amerykańskich filmów :) (oczywiście chodzi o po 22:00 zajęcia)
Szkoda tylko, że znałem jedynie Venom'a który tam jest rozchwytywany ale było na co popatrzeć :)
Także wpadajcie inni dla towarzystwa i miłej zabawy bo jest moim zdaniem świetnie wszystko poukładane i bezpieczniej niż w mieście podczas parkowania :P
Pozdrawiam Venom oraz Aniuche i Mrutyne którzy mi uciekli tak szybko, niedobrzy! :D
Venom pewno mnie zlinczujesz ale byłem tak padnięty wczoraj że posiałem gdzież 10 zdjęć z karty i nie mam zdjęcia z halogenami...
ogólnie musisz mi wybaczyć wczoraj byłem bez formy... za dużo km w samochodzie później te bezpieczniki, później spalone kable, zwarcia itd. I dziękuję za latarkę :)
tym samym postaram się poprawić i obiecuję że zrobię Ci lepsze foty
http://img713.imageshack.us/img713/9226/img3988h.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/4716/img3987h.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/2512/img3992i.jpg
mrutyna ale venom jest w drodze do czorsztyna to przeprosisz go osobiście :P
---------- Post dodany o godzinie 14:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:41 ----------
a lizany i qatro niech spadajom na drzewooooooo ze ich nie bedzie
A to każdy z forumowiczów może liczyć na taką fotkę ?? jak tak to ja na pewno się pojawie i wyciągnę jeszcze kumpla z "honda śląsk" . Jak uda mi się wymienić rozrząd do czwartku to chętnie stanę z nim na kresce (jak coś będzie organizowane)
Siemano :) na forum jestem nowy bo od paru dni jestem dopiero użytkownikiem Alfy ;) zapraszam was w czwartek pod Go Sporta ja bywam prawie co tydzień ostatnimi czasy z innego klubu do którego też Vanom się wkręcił :P ale z powodu sprzedaży poprzedniego auta teraz będę uczęszczał w czwartki w 2 klubach starym po znajomości i mam nadzieje z Alfa :)
Ja w ten czwartek będę na pewno :), ale jedynie jako widz :)
JA ten czwartek nie wiem jak widze, bo o 22.00 muszę być w Sosnowcu odebrać osobe :)
A powiem szczerze, po 22.00 ciekawiej :D no ale to wpadne o 20.00 i będe do 21.50 :)
Postaram się być w ten czwartek, chociaż nie wiem czy będę alfa bo będę prosto z pracy jechał po 20 ale to może zawiozę służbowe i się przykulam po 21 :D oby nie lało
Marcin luzik :)
Nie ma tragedii - a fotki mnie się osobiście podobają. Szkoda że kilka przepadło ale trochę Cię rozumiem.
Zgadamy się jeszcze na jakieś fajne foto w najbliższym czasie, a jak wspominałem mogę wstąpić do Kraka bo pewnie znasz fajne miejscówy na foto sesje :D
Pzdr.
Dajcie już Marcinowi spokój :D człowiek zalatany chce odpocząć od pracy a Wy mu jeszcze każecie pracować:D (ps ale jak coś to mi też kilka zdjęć zrobić możesz :D hahaha) :D
Też znam taką jedną Alfę, co by chciała takie fotki. Ma ktoś namiary na tego Marcina? Bo jak mu powiem co ma fotografować to prędzej dostanę korbowodem w ryj niż fotkę...:D
ja w ten czwartek bede na 100%
Rozmawiałem z kumplem, który powiedział ze nie mam po co jechać w czwartek bo przy takiej pogodzie i tak tam nikogo nie będzie. Wiec ja dopiero będę mógł przyjechać za 2tyg (bo w tym tyg i tak robię na popołudnie oraz w następnym tez).
Ja jestem chory więc na mnie dziś napewno nie liczcie :P
no ja raczej dzisiaj dpadam raze że pizga jak cholera a dwa że konczę pracę ok 20:30 od poniedziałku mam 2 tyg urlopu więc pewnie się zjawię za tydzień :)
niestety musialem w pracy zostac i niemoglem ;/;/;/
Jedzie ktoś z alfistii w czwartek? Izane, Aniucha?
Ja się wybieram, daleko nie mam.
Ligar, ty już nic nie mów...:D