dajcie znac co mam wziąć ze sobą?:)
Printable View
dajcie znac co mam wziąć ze sobą?:)
grile beda, wegiel mile widziany, wez co lubisz smarzyc lub przejedz cos wiekszego to tez sprubujemy...
no i dobry humor
pozdrawiam.
Jak już może ktoś gdzieś doczytał mam półpaśca :D więc przy tej pogodzie raczej nie ma szans abym był bo pan półpasiec nie lubi zimnej pogody i wtedy się bardziej rozwija a nie chce go mieć dłużej niż powinnien być bo jest udręczywy i nawet mi Bellą nie pozwala dalej jeździć bo boli jak cholera...
Ja jutro kończę o 16, wiec powinienem się wyrobić przed 17 :)
Jezeli nic mi nie wyskoczy ,to się pojawie (chyba można ?a i może śfagra z 147 zwerbuje) pozdrawiam.
to cekomy dziś na wos ;)
o 15 na kopcu ;)
do zobaczenia !!
no to życzę wszystkim miłego spotkania ,pysznej kiełbaski ,pogoda dopisuje ,więc i humor będzie też ,my z Adam$ikiem się bawimy ale gdzie indziej :D do następnego ;)
Chętnie wybiorę się na pierwszego spot'a jeśli czas pozwoli, bo wybieram się na oględziny mieszkanka w tym samym czasie - początkujący alfaholik.
Dzięki za wspólnego grilla, nast razem ubiorę się cieplej i zostanę dłużej :D
witam
dziekujemy za przybycie wszystkim alfaholikom, choc było zimno mam nadzieje ze atmosfera była goraca.
pozdrawiam.
Oj była gorąca! dzięki wszystkim.
Fotek jeszcze nie zrzuciłam. Ale zaraz się pozbieram, coś stworzę i się podzielę. :)
:d :d :d
:d:d
:d
emoty mi się nie wyświetlają
potem napiszę więcdej
emoty stwierdziły, że z tak nie kulturalnym Panem nie będą współpracować! ;D Przeproś za grzechy!
http://picasaweb.google.pl/115004532...91/Kopiec0210# - zrobiłam to szybciej niż myślałam :)
Zimno było ale warto było:) koty na grillu tzn mięsko :) bocian czekamy na skruchę :)))
jak to "czekamy" - toż ja się zaraz po skruszyłem i szkoda mi było kolegi że tak odjechał
szkoda tylko , że szanowna koleżanka tak jakoś mniej humoru miała i na dowcip "fochem" zareagowała
ale mniejsza z tym
dżordżu - karkówka z kota była super
wuszt - z psa polanego moczem jeszcze lepszy
ale papier to już był "best of the best" - można było sra.... do woli
aha - gdyby nie marcin to bym do domu ze czi dni wracoł - dziękuję :-)
faaaaajnie było
ducato prawie umyłem
wice żech powiedzioł
kunia śmierdzącego żech przeniós :P
i moplika żech wazelinom wypucowoł :P
i nie wiym co jeszcze
edit:
już wiym
pozdrowiomy ekipę ( 2 os ) z rosso bi em wu - wesoło my mieli
No no fajnie było :) atmosfera cieplo ale na placu zimno. Cza sie łoblyc ciepli.
cza było do tego bi em wlyź - to by może i ciebie ta pani łogrzoła
jo wzioł do serca słowa dżordża , że trza humor przywieź - no to żem przywióz , hyba nawet za dużo jak się okazało :rolleyes:
abo ktoś inny mioł go za mało i tak wyszło :D
ku-ku-kurde, a-a-a-a j-j-j-ja od d-d-d-dwóch go-go-go-godzin próbowałem sobie przypomnieć o czym był ostatni kawał :rolleyes:
a tak w ogóle to fajno...fajno było, dzięki za spocika, mam nadzieję że jeszcze uda nam się na jakiegoś grilla wpaść - chociaż z wolnymi sobotami u mnie ciężko (nawet dziś przypadkiem się udało)
no i oczywiście pozdrawiamy gwiazdy wieczoru z bi em ;)
jakie gwiazdy ?
gwiazda była jedna
drugi - to był gwiazdor
marcin - o koniu śmierdzącym był co leżał przy ulicy ffff fffff ffffff
\
aż go w końcu przeniósł
a wcześniejszy o pożarze na grubie
łoj dana łoj dana ... :D:D
dziękuję za dowóz do domciu
no właśnie jak żeś wcześniej napisał o przenoszeniu konia to sobie przypomniałem
a co do podwózki - cała przyjemność po mojej stronie...
Heloł maj frend! Ja dopiero teraz po spocie doszłem do siebie:):) Dzięki-było super...hmmm... może nie tak super jak w bi me wiu ale i tak gitara, chociaż w odbijanego z nimi mogliśmy się pobawić:P Bocian ty tego nie przeżyjesz jak potraktowałeć nowy narybek w postaci nowego pana z haremem:) Pozdro!
Haha, a mi dzisiaj pękł pasek, dobrze ze nie stało to się wczoraj bo nie wiem kto by mnie holował taki kawal do domu :D Kiedy robicie następnego spota?
pytaj Dżordża kiedy kolejny
ja mam zakaz wstępu :D:D:D
@bocian: z czym Ty tak nabroiłeś, że nie chcą Cie zaprosić?
Było git, tylko temperatura trochę nie taka... aha noi pytanko - Bi em wiu zostało do końca czy odjechało wcześniej?
zostało do końca!
Państwo potem się pokazało! ba! Nawet przyjechał następny kolega w Ałdi. ;D
bociek jaki zakaz??
przywiozłes dużą dawke humoru, i wsio było ok, kiedy nastepny grill?? nie wiem zaproponujcie jakąś date, to sie cos wymyśli??
Ja bym raczej zapytał gdzie :D może jakaś miejscówka położona trochę niżej :) Ewentualnie 4* Doblo i grilla do środka.
z tym zakazem to taki joke był
jak dam radę to i na kolejnym będę
:D :D :D
mnie nei było ale przypuszczam ze było bardzo fajniepo odebraniu tel od barneya usłyszałem tylko tyle vódki nam brakło nie przyjechał byś z jakąs weselna jak Ci została hahaha wiec widze ze impreza była udana :lazy2:
a my mamy nadzieję , że coś ci jednak zostało i następnym razem przywieziesz
:D:D:D
p.s.
i jeszcze raz przepraszam kolegę z dziewczynami
i pozdrawiam tą która jednak wykazała się humorem i na żart zareagowała pozytywnie ( żart - po prostu chciałem się najpierw przywitać z dziewczynami a potem z kolegą tak jak wymaga tego kultura )
kiedy smażymy na kopcu ????
Bocian ty tego nie przeżyjesz:):):) Ale Ci to siadło na sumieniu-może jakiś psychoanalityk lub wór pokutny i na klęczkach do Czętochowy;)
Marshall na pewno coś zostawił:>
A kiedy znowu smażymy-hmmmm.....jakto Georgu radził - 1.11 - będzie więcej zaparowanych samochodów:D
z tym 1.11 to żart ?
Bocian ty naprawde chyba masz depresje:)
a ty byś nie miał jak byś miał poobijaną AR ( szkoda całk. ) ?
no mam trochę
witam witam..
..może ktoś widział czerwoną GTV na Piekarach rej. SBE.. ?
to moja.. i jak uda się do next spota ożywić serducho, to z
pewnością przybędę ;) ..w końcu z manhatanu nie jest daleko ;)
jo sie pisza jak co :) ,ło roz mi cos wypadło nie mogłech :P:girl_wacko:
Pzdr
witejcie
jo mysla co by zrobic grila jesce teroz jak nojszybci, póki jesce jest pogoda jako tako, spóbuja załatwic miejscówka tam kaj był kulig we parku we swierklancu dowiem sie czy autami mozna podjechac itd, no to bydzie fojera i to fest, mom trocha dzewa na logródku to sie je tam spoli , ino dejcie mi trocha czasu to sie dowim co i jak.
jak juz byda wiedziol co i jak to załoza nowy temat ok??
aca jesce jedno
Chrobocku :) mom nagrano plyta, ino Klekocik zapomniol jom wziasc.
pzd.