a już myślałam że sąsiad :P hehe mój romeo czarny jest :D
Printable View
a już myślałam że sąsiad :P hehe mój romeo czarny jest :D
witam, też jestem z Chrzanowa, wczoraj spotkałem się z kolegą Natisem88 i rozmawialismy między innymi o alfach z okolicy. Jakby się coś szykowało to jestem jak najbardziej chętny. Czytałem w poście o jakimś wypadzie do stolicy Tatr, na który chętnie bym się wybrał. pozdrawiam
Witam sorki ze nie bylem wczoraj pod MAX-em ale mialem plany juz. Kumpel podobno podbil do was? Pozdrawiam i mam nadzieje ze sie spotkamy w krotce na jakims spociku :P
Pozdrawiam :)
tak podbił. zapraszamy następnym razem. na pewno fajniej by było w większym gronie
hmm.. kto wie kiedy kto wie :P ale moze nie w dalekim czasie :D
Panowie, no póki jeszcze pogoda jest w miarę i dałoby rade postać i pooglądać nasze alfy wzajemnie :)
to musimy sie dogadac co do terminu :) tylko nie z dnia na dzien tylko tak z 2 dni wczesnie co wy na to? moze w srode ? milo bylo by jak by wiecej alf dolaczylo :P
Pozdrawiam
hmm.. to jakie miejsc by bardziej pasowalo?? A jest moze spot w kraku w ta srode?? bo moze bysmy tam sie wybrali :P
właśnie wieczorem jest bardzo dużo miejsca pod maxem. tak od 20 jak galerię zamykają. spotyka się tam dużo lokalnych klubow wlasnie wieczorami tylko to tak raz na jakis czas. wczoraj na przyklad bylo paru milosnikow szybkiej jazdy. a co do srody to mi tak srednio pasuje. na godzinke moge wpasc bo o 21 musze na katowice z kolegami leciec. chyba ze juz wczesniej chcecie spocik
Co do godziny spotu to jest jeszcze nie ustalona :) ale tak od 18 spokojnie moge przybyc :) Wiec umowmy sie na srode i o ktorej godzinie by pasowalo??
Pozdrawiam.
Mi pasuje a reszcie ??
pozdrawiam
ajaj mnie najbardziej pasuje czwartek.. jeśli chodzi o miejsce to w godzinach późniejszych - 19:30 i w górę koło maksa jest sporo miejsca :)
mi czwartek odpada bo do 19 w pracy, a potem mała impreza. jutro nie obiecuje ale powinienem być gdzieś koło 18 w chrzanowie
hm na 18 dzisiaj dam rade się wyrobić, ale na krótko bo na 19 musze być w trzebini :)
Klemens jak coś z tego spotu dzisiejszego wyjdzie to daj mi znac dokladnie co i jak smsem, bo ja teraz jadę po autko dla dziewczyny więc niebędę miał dostępu do neta. dzięki
Witam i jak ze spotkiem dzis ?? widzimy sie i jezeli tak to o ktorej ?
no niestety moje szanse zmalały na dziś a Wy jak??
To jak, widzimy się o 18?:)
kurczę ja dopiero o 18.40 wróciłem wię lipka. zoragnizujmy co z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem zeby wszystkim spasowalo.
Widze ze temat sie urwal, ale to nic bo ja mam pomysl tylko powiedzcie co myslicie o takim wypadzie.
Plan wyglada nastepujaco na dzien 27,11,2010
Spotkanie pod MAX-em lub w innym miejscu,
Godzina do ustalenia.
Moze pojechali bysmy na krakow ekipa :) pojezdzic troszke po kraku Wloszkami.
A kiedy przyjdzie odpowiednia godzina pojsc na imprezke :P w Kraku :P
I nadranem powrot do domku.
Moze dogadam sie z ekipa z kraka to dolacza sie do nas lub my.
Co wy na taki wypad??
Jezeli sa jakies inne pomysly lub jakies dodatkowe atrakcje prosze pisac.
Pozdrawiam
Witam wszystkich z Chrzanowa i okolic niedawno zakupiłem sobie Alfusie na razie muszę załatwić wszystkie papierkowe roboty z nią rejestracja itd. i wyjadę na nasze ładne drogi tak wiec może gdzieś się będziemy mijać po drodze,i jak będzie można to z chęcią do Was dołączę i będę spotykał w miarę możliwości.
Pozdrawiam.
Witam bardzo miło jest usłyszeć kogoś z Chrzanowa bo jest naprawdę ciężko o kontak z ludzmi z naszych okolic. Może w tym tygodniu zorganizujemy jakiegoś spocika ?? co wy na to ??
P.S
Witamy nowego użytkownika.
Witam ja na razie jeszcze nie mogę poruszać się po drogach gdyż nie posiadam dowodu i reszty papierów,jak załatwię formalności to się odezwie do Ciebie i możemy coś pomyśleć nad organizacja spotkania.
Pozdrawiam.
Spoko nie ma problemu napewno coś się wymyśli na spocika :)
To z kąd sciągłeś autko ?
Auto z Francji a odebrałem je w Pszczynie,w następnym tyg. powinienem dostać papiery przetłumaczone na polskie iść zarejestrować no i gdzieś w miarę tanio poszukać aby go ubezpieczyć AC+OC itd.
Ja jestem ubezpieczony w You Can Drive to jet firma która ubezpiecza do 30 roku życia i nie patrzą na wiek kierowcy itp. i przez to jest tanio. to sprawdz sobie ja moze ci spasuje.
to do szybkiego zobaczenia .
Pozdrawiam
A dużo was się spotyka z chrzanowa? i gdzie przeważnie? czy raczej śmigasz na krk lub inne miasta?
Tutaj jest bardzo ciężko coś zorganizować ludzie jacyś dziwni są bo tyle wloszek jezdzi w okolicach a narazie nie udało mi się nic zorganizować bo brak chętnych, dogadałem sie z kolegą z olkusza tak że powoli coś zaczyna sie dziać, co do krakowa to tam jezdzilem swojego czasu i spoty są naprawde fajne, to kręgle, gokardy itp. w ktrótce będę musiał znów sie tam wybrać bo narazie nie miałem czasu bo praca. i nie powiem że taki wyjazd troszke kosi po kieszeni :P ale jest warto :) tam zloty są co dwa tygodnie w środe, i z tamtą ekipą jezdziłem do bielska itp na zloty to sa super imprezki taka wyprawa jest warta każdego grosza :) tak że jak będzie jakiś taki wypad to postaraj się jechać.
Najwyżej będziemy jeździć razem do i może jeszcze kolega z olkusza będzie jezdzil z nami na kraków.
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
Ok pomyślimy w następnym tygodniu auto już powinno być załatwione i dopuszczone do ruchu to wtedy dam znać tutaj lub napisze do Ciebie na PW że możemy nad czymś myśleć
ok to powodzenia z autkiem i do zobaczenia
ja tez jestem chętny na spocika, tylko, że mi pasuje Chrzanów i do Olkusza tez mogę podjechać. na Kraków się niestety nie wybieram.
Jaworzno również pozdrawia :) i też byłabym w miare możliwość chętna na spocik mały :)
Jeżeli chodzi o ubezpieczyciela polecam HDI również nie dostajesz minusa za wiek więc OC + AC wyszło w bardzo fajnej cenie w moim przypadku :)
Hmmm byłem w paru ubezpieczalniach itd. mam już te więcej niż 25 lat i jestem w PZU z tatą 7 lat pokazałem to wszystko i naj taniej wyszło w czymś takim jak Inter Risk za OC+AC wyszło 2100zl. na cały rok wiec nie wiem czy szukać dalej po tych axa i innych czy już to w miarę kwota i przy tym zostać kobieta mówiła że jak coś by się stało odpukać to w miarę wypłacają a chyba to jest też ważne :P
witam sąsiadów, mam propozycję... jutro w K-cach będzie spocik na 3ch stawach, myślę się wybrać, może udało by się jakąś ekipkę zmontować i jechać razem??? A warto bo ludziska tam fajni i zacni, paru już poznałem:D
mi w HDI wyliczyło stawkę OC+AC jakies 1300 PLN, oczywiście brane z mamą która ma 60procent zniżki
Co do tych 3 stawów to jaki jest plan ??
pozdrawiam