...:)
Printable View
...:)
Corleone parking Kauflandu około 16.30
:) oczywiscie :). Ale mogłem to nie być ja bo mogłem belle pożyczyć :(. A nie juz pamietam. Byłem wtedy z Anią w Multikinie :D
Jak mnie wzrok nie mylił to widziałem dziś Sebka na Łukasiewicza w Ełku ok godz 15.30...
A nie myli, nie myli ale ja jakoś Ciebie nie wykukałem, służbowym byleś?
Ktoś mnie( 159 black ) kiedyś pozdrowił w Elblągu a jechał alfą coupe chyba wiśniowa:) miły zwyczaj pozdrowienia dla Elblążan
Wydaje mi sie ze to byla alfa GT.
pozdrowienia dla kolegi srebrna 156 sw, na parkingu koło filharmonii w Białym 30.03. piątek
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW na klubowych ramkach, koło 15 na rondzie przy gołębiewskim :)
Pozdrowienia dla Emila w 147 :) Wczoraj Mwo :]
Pozdrowienia dla czerwonej 156 (tablice BIA) która jechała przez Błaszki pomrygane - odmrygane ;)
Sorry że w tym regionie ale właściciel może nie odwiedza innych for regionowych...
pozdrawiam serdecznie! jechałem właśnie do Wrocławia i specjalnie Cię wyprzedziłem, żeby mrugnąć awaryjnymi jak zobaczyłem ramki alfaholików :) a jechałem na resztkach sprzęgła więc wyprzedzenie nie było łatwe :)
Pozdrowienia dla grafitowej 166 na tablicach BMN, miała ramki klubowe, spotkaliśmy się w białymstoku przed rondem przy ulicy, poleskiej - jurowieckiej, jechałem zieloną hondą civic.
W Elblągu na Statoil ul. Grunwaldzka Szara Alfa 156 sedan tablice zaczynały się na S. :confused:
Pozdrowienia dla czarnej 155:confused:
Ne 62**4. Widziany z jadacej z przeciwka 'siodemki'... Autobusu. 15:44 przy Shellu.
Widziałem ramki :-)
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Alfapier :)
Ze taki user?
tak, tylko jedna 155 została w Elblągu :)
tak to ja :)
Dzis poznałem kolege Krzyska156 i jego pieknosc.
Nosz do licha jak to kur×a brzmi... Uuuuuhmm co za boskosc!
Edit. Widziana 156 fl ne 7... Sedan granatowy.
a co ty niemasz ALFY :)
Jak to mowi moj chrzesniak: 'ni ma'.
Oby w tym roku :-)
czemu nie zagladasz tu http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...kajmy_sie.html
Zagladam zagladam, tyle ze nie mam sie z czym pokazac ot co :-)
to udzielaj sie i proponuj miejsce spotkan ( mozesz kolo siebie :) )
Carefour mam blisko, ale chyba nikt jeepa nie ma :-)
Koledzy najmilsi, na obrzeżach Starego Miasta przy szkole parkuje czarna 159. Prowadzi ja panienka niczego sobie, obcisla, zolta sukienka ledwo zakrywajaca miejsce gdzie plecy koncza swoja szanowna czesc
, szpilki i te sprawy. W skrócie to nie wiedzialem na czym mam sie skupic. Ale ostatecznie wygrala... Bella B-)
Niebyloby w tym nic zlego (w tym widoku) ale sposob w jaki mloda dama parkowala wywolal u mnie niemala palpitacje serca! Nie wiem jaka to byla predkosc, ale (nie parkingowa) z jaka podjechala pod kraweznik, normalnie tam prostopadle do niego.. Az sie bella zatrzesla. I tym bardziej ja... Ot historia
wiem widze niemal ze codziennie i ta piekną panią i piękną alfę którą boli takowe parkowanie.
pozdrawiam alfaholików:
z błękitnej 156 na ramkach NEB, która 2 dni temu stała przy krajowej 7 przebiegającej przez Elbląg
ze srebrnej 156 na ramkach NEB, która dzisiaj stała na uboczu pod e.leclerc...
pozdrowienia od blucosmo 156 WPL :)
Pozdrowienia dla czarnej 159 widzianej koło Niedźwiedzkich. Nie zdążyłem odmrugać...
Pozdrowienia dla czarnej 159 tablice NDZ to chyba z Dzialdowa. A widziana na a406 w Londynie dzisiaj :) Ktoś z forum?
Siwa 156 Sportwagon przed liftingiem z pomalowanym na czarno Scudetto w miejscowości Antonin za Ciechanowcem, na blachach W... P, F, Albo E dalej nie zauważyłem bo się śpieszyłem, mignęła mi długimi, ja się wolno zorientowałem i awaryjne odpaliłem
pozdrowienia dla kolegi w 166 na nr BI dziś z S8 za Radzyminem w stronę Białegostoku!!! :) dzięki za fajne przywitanie:D
Pozdrowienia dla kierowcy GT na blachach W... E lub F bez ramek, choć ja też bez:P widzianego dzisiaj na stacji paliw BLISKA w miejscowości Ciechanowiec.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136746&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136747&stc=1
Ja ostatnio łaziłem po stolicy regionu, jeszcze była siwa 156 przed liftem z takimi naklejkami, ale tylko przeleciała
Pozdrowienia dla kierowcy białej Brery na Mieszka :)
Pozdrawiam kolegę w 159 srebrna z czarną maską i dachem BBI na Szelmencie :-)