@MaRcCo - a to krasnoludki napisały?? zdecyduj się!
@omen - rezygnujesz czy co?
@rrybski22 - koledze z 155ką zrobie wyjątek. zaraz dostaniesz PW
@bocian - skreślam cię wedle życzenia
Listę jutro poprawie bo zaraz do pracy wychodzę.
Printable View
[QUOTE=bobryt;417383]@MaRcCo - a to krasnoludki napisały?? zdecyduj się!
wszystko się zgadza ale potem przecież napisałem Tobie na PW że jednak wezmę sorry za zamieszanie
spoko, zapisałem cie
Piękne dzięki za wpisanie na listę i za miły ukłon w kierunku mojej belli.
"Od dzisiaj do 1 listopada można zapisywać się na klubowe polary."
Zasugerowałem się tym zapisem na pierwszej stronie, dzisiaj chciałem zamówić wzór B jedną sztukę i lipa... dopiero na 3 stronie doczytałem, że zapisy są do niedzieli...
Szkoda bo polarek mi się podoba- a może da się jeszcze wpisac na listę?
b.piotrus przeczytaj jeszcze raz co zacytowałeś i co jest na pierwszej stronie albo przeczytaj co niżej zacytowałem.
"Od dzisiaj do 1 listopada można zapisywać się na klubowe polary."
P.S. OD czyli 21.10.2010. DO 1 listopada czyli 31.10.2010 23:59 ;)
czy jest jeszcze jakaś możiwość zamówienia polara?
Pozdrawiam KULI
Dołączam się do pytania..
Ja również się dołączam, jak ktoś z zamawiających się rozmyślił jednak to chętnie wskączę na jego miejsce (rozmiar XL) . Pozdrawiam.
b.piotrus
w domyśle, to określenie oznacza "z wyłączeniem" 1 listopada, czyli 31.X. jest deadline. Jeśli ktoś 1 listopada też uznaje, to wtedy dopowiada "włącznie".Cytat:
Od dzisiaj do 1 listopada
To tyle w kwestii "do kiedy".
Cholera, zapomniałem:(
no rzesz ku.... przegapiłem, a chętnie bym zakupił :/
sprawdz pw
ponad 30 osób mi jeszcze nie odpowiedziało. niestety te osoby nie dostaną polarów póki nie potwierdzą wszystkiego.
proponuje Byś zrobił liste w formie
nick-odpowiedz z danymi-wpłata
i ja co dzięn aktualizować by każdy mógł sprawdzić czy jego mail i wpłata doszła żeby później uniknąć zbednych nieporozumień i nie jasności
Bo ja np wysłałem odpowiedź PW a w skrzynce wysłanych jej nie mam i teraz nie mam pewności jak sprawa wygląda
na liście kolor zielony oznacza że kasa doszła, proponuję dopisać jaki kto zamówił rozmiar.
pod koniec tygodnia będzie pełna lista.
dudzik87 nie sugeruj się folderem Wysłane, bo to działa inaczej i tam tej wiadomości nie będzie.
Forum działa dobrze, każdy dostał info, i każdy bez problemów może odpowiedzieć. Kwestia że albo ktoś nie zagląda przez tydzień na forum, albo jakimś cudem nie dostrzegł wiadomości, ale jakby to powiedzieć, to już nie moja sprawa.
A może coś dla spóźnialskich jest, np. happy hour:)
Przepraszam bardzo a dlaczego widnieje na liście że zrezygnowałem?!
Przecież nic takiego nie pisałem..
Proszę o wyjaśnienie tego jak najszybciej.
dokładnie
ale jak mi na PW nie odpiszesz to faktycznie możesz z listy zniknąć ;)
Lista wpłat i adresów na stan: sobota 14:00
http://img541.imageshack.us/img541/8525/zapisy.th.jpg
Wiem że termin minął ale widzę że w tytule posta jeszcze zapisy otwarte? Mogę zamówić jeden B? Przelew robię od ręki i wysyłam potwierdzenie.
Też bym chciał, a obudziłem się za późno, da jeszcze radę?
Hm, pieniądze wpłaciłem w czwartek (dopiero odzsykałem pieniadze), a mojej wpłaty nie ma :///
spoko, do poniedziałku powinny być.
Przelewałem z konta w mBanku, czyli zaraz powinny być u Ciebie na koncie :/
już jest ok ;)
z osób które potwierdziły zamówienie brakuje wpłat:
Cezi, Sierek, wojtek7551, dbh, Dchedogi, dziaru, Młody_Alfista, pocieszny, zibi.j, Łukasz A, marek230482
czekam do końca poniedziałku aż spłyną wpłaty. potem wysyłamy zamówienie. jeśli czyjeś wpłaty wpłyną później na pewno pieniądze zwrócimy. Ewentualnie wysyłajcie dowody wpłaty w poniedziałek.
Bobryt, to da jeszcze radę? Machnik mi na PW szczegóły, żębym ię nie motał jutro, a przed południem dokonam wpłaty, o ile się da jeszcze?
Chyba po ptakach bo bobryt unika tematu jak ognia:)
Można jeszcze zamówić taki polar???? Dlaczego zamykacie zapisy kiedy towar się dobrze sprzedaje. Czy tak trudno wyprodukować taką bluzę?????? Wszystkie produkty sklepu alfaholicy powinny być dostępne od ręki. Co to znaczy zapisy zamknięte. Nie wiem kto prowadzi ten biznes, ale napewno z handlem ma niewiele do czynienia. Dzisiaj trzeba zabiegać o klijenta, a nie odwrotnie. Także wyrazy współczucia dla sprzedających na tym forum. Takie zachowanie dla handlowca jest godne pożałowania. Producent powinien zabiegać o klijenta i dbać o to by nie brakło towaru bo za chwilę nie bedzie miał co i komu sprzedawać.