jedna osoba jest na forum no 2 ale druga raczej nie zdazy z 75;)
Printable View
jedna osoba jest na forum no 2 ale druga raczej nie zdazy z 75;)
Witam,
Ja się piszę :-)
To trzeba dobrą miejscówkę znaleźć... Najpierw trzeba wybrać miejsce gdzie będzie obiadek spożywany:
1) Grill Bar Górski - duży parking, drogo, duże porcje, ostatnio jakość się pogorszyła. No i to jest 10km z PTb, ale za to można jechać trasą :)
2) Bar piast - parking przy kościele..., bardzo tanio, smacznie, stylowy wystrój :D, w centrum miasta.
3) Krokus - nigdy tam nie byłem, ale duży parking jest.
4) Pod aniołem... - też tam nie jadłem, miejsce przy stacji benzynowej, parking jest, ale nie wiem czy 20 - 30 miejsc będzie.
5) Klub Odlot - knajpa przy lotnisku, wieeelki parking przy Preemie, byłem tam na jednej 18tce, nie było źle. Wystrój ok. wielki plus za ten parking. No i przy okazji, może udałoby się zrobić coś na samym lotnisku? Ktoś ma znajomości w dziedzinie aparatury do mierzenia czasów na ćwiartkę?
Lepszego pomysłu nie mam... Ale będę myślał.
ja już doczekać się nie mogę,w końcu moje miasto zobaczy co to porządna marka,krokus to dobry pomysł na obiad,ale co dalej runda po mieście i..
wazne zeby zrobic przejazd kolumna przez miasto i moze spotkanko na jakims duzym parkingu zeby nas bylo widac?
Co myślicie o tych gokartach?
jestem za;)
To byłoby tu:
http://www.karting.com.pl/tory2/?id=lodz
No tak...
karty dobry pomysł, tylko czy w marcu bedą do tego warunki?:D
jak by była taka potrzeba mogę zabrać kabelek lapka i oprogramowanie diagnostyczne jak by ktos potrzebował posprawdzać :D
Mała podpowiedz z mojej strony, może zróbcie 2 dniowy spot :) Co z Wawy będą tyle kilosów robić w jeden dzień, a tak pośpicie popijecie i na drugi dzień pojadą :)
do Arturo85
ja jestem chętny ,nawet można by coś wcześniej jak kolega będzie miał czas i ochotę
a znajdzie programy do mojej belli
pozdrawiam
Jakbym miał wolne to może się przytoczę;)
Ja też chętnie sie dołącze.Pozdrawiam.
Podoba mi się ta liczba zainteresowanych. Oby tak dalej :D
Ja wstępnie też jestem chętny :)
Jak tylko będę miał wolne to się pojawię z przyjemnością,dobrze aby data była ustalona wcześniej,pracuję nieraz w soboty:(
Ho Ho.. tak blisko to i ja się piszę :) przytargam moje nowe rosso GT :D
To wpadaj na spota do Arkadii 9.01.2011 ?!?!?!
Masz info: http://www.forum.alfaholicy.org/pols...z_20_00_a.html
Nie robie już OT ;)