Wrocław mógłby być ale zaliczki pod koniec stycznia? ja nie wiem co będę w sierpniu robił.
Printable View
Wrocław mógłby być ale zaliczki pod koniec stycznia? ja nie wiem co będę w sierpniu robił.
Jeszcze zależy jakiej wysokości będzie ta zaliczka.
Zaliczki zawsze chcą przy rezerwacji noclegów, toru itp.
Chłopaki dla mnie to normalna sprawa.. I skoro wiemy o tym zlocie na 7msc przed może warto zarezerwować na niego czas :P
Nikt nam rezerwacji nie zrobi bez zaliczki.
A zaliczka to też gwarancja ,ze osoba zgłaszająca swój udział traktuje sprawę poważnie.
A przy takim budżecie/ na sto osób/, to 6 tysięcy nikt w ciemno nie założy z własnej kieszeni.
Ps.Zobaczcie na tor w Kamieniu Śląskim.
Słusznie. Nie mam nic przeciwko. Nie jestem pewien czy pojadę sam czy z żoną, bo pewnie od tego też zależy wysokość zaliczki.
Pozdrawiam
witam
ja jestem za Wrockiem, byłem i widziałem ze kazdemu sie podobala rywalizacja na torze,
tor naprawde był wymagajacy, nawet Maykee który tam jezdzi czesto nie dał rady i nie wygrał(bez urazy)
jesli komus zal auta to nie musi deptac w deche,
noclegi takie sobie, ale pamietajcie ze to było naprawde bardzo tanio, poza tym przeciez nikt tam nie siedział w pokoju, a po imprezie było wszystko jedno...:)
wyzywienie dobre i na pewno nikt nie był głodny
tak wiec mysle ze drugi raz w Wrocku to b,dobry pomysł, w przyszłym roku mozna gdzie indziej
ewentualnie jesli ktos jest bardziej zamozny przydala by sie opcja mejscówki w innym standardzie
pozdrawiam i zycze organizatorom zdrowia i silnych nerwów
dzieki ze jeszcze komus sie chce
wrocek - ok
tylko więcej "piłkarzy" do meczyku bym chciał
nocleg - no tutaj po mojemu możemy wyrwać zniżkę za "wilgoć"
i karaoke w sobotę po 21 musi być - tam nie jeden miał parcie na mikrofon
p.s.
wuszty obiecuja przed godz. 11 !!
dwa lata temu nie byłem, w tamtym roku nie byłem, to teraz musze być :)
a na piłeczke jak najbardziej sie pisze ;)
Si, koledzy i koleżanki wuszty to kiełbaski :)
quattroporte88Cytat:
Jaki jest sens tej ankiety? Myślę, że ankieta ceny zlotu powinna wyglądać raczej tak np. 200-300, 300-400, 400-500.
Co do Wrocławia, to nie mam nic przeciwko. Fajna miejscówa, boisko, ognisko, wszystko z dala od miasta (a to plus wdg mnie). Poza tym, to nie jest organizatorów wina, że rok temu padał deszcz i niektórym zalęgły się myszy w pokoju. Przed wyjazdem zobaczę pogodę na weekend i najwyżej zabiorę 2, 3 łapki i troszkę sera, aby mieć święty spokój. No i troszkę szmat, żeby mieć czym tą wodę wytrzeć:D
Ogólnie zauważyłem, że mimo wszystko większość wypowiadających się jest zadowolona z zeszłorocznej imprezy. Bo chyba nie liczą się w tym przypadku szczury, lecz atmosfera, która była wyśmienita. A cena Wocławia nie powiem, także jest bardzo dobra.
PS: hmmm.... Bocian, tak se teroz myśla... Z czego były te wuszty?:D
Ja na pewno się piszę gdziekolwiek by miał być.
Bardzo chciałbym kielce ale trzeba oficialnie powiedzieć że w tym roku nie ma szans.
Nam userom łatwo gadac tu i tam ale skoro Piotrix,Bobryt czy Majkel mówią że nie ma szans to nie ma bo chłopaki najlepiej wiedzą ile to kosztuje kasy i nerwów i czasu.
Generalnie Wrocek super. Nawet nocleg mi pasował bo praktycznie w pokoju to nas z Quatroporte nie było :D
P.S. A ja byłem święcie przekonany że to chomiki biegały nam po pokoju.
Bociek ja sie piszę na piłke i na wuszta.
ejjj a może zorganizujemy polowanie na myszy? :D kto więcej upoluje jakaś nagroda będzie :D
I wuszt darmowy, tyle że mysi :D
2 setki od osoby to ja odpadam niestety
To nie jest fair !! to bedzie konkurs wiedzy o gaźnikowej 75 ;) ( just kidding )
Miejmy nadzieje ze w tym roku sie zjawi i będzie okazja sprawdzić sie z nim na torze. W 2010 popsuł mi swoją nieobecnościa zawody :/ Żeby nie było chodzi mi tylko i wyłącznie o sportową rywalizację :crazy_pilot:
---------- Post dodany o godzinie 00:22 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:19 ----------
Na mało na łba wychodzi ale to zawsze można jaka flache dokupić :P bedzie po 3 setki ;)
Trzeba jeszcze pamiętać, że tor to nie obowiązek i po nim jeździć nie trzeba. Więc wyjdzie trochę taniej taniej ;)
Cena dotyczy pełnej opcji z torem.
Ile wyjdzie za tor nie wiemy bo banda tuska zafundowała nam 23% vat od tej usługi.
W tamtym roku tor kosztował nas 6000 zł ze stawką vatu 0%
łatwo policzyć ,że już teraz by to wyniasło 7380zł.
Ciągle czekamy na oferty od właścicieli toru.
Mam pytanie.
Czy gdyby załatwić tor szutrowy i jazdę np fiatami 125p
zamiast naszymi alfami pasowało by wam to?
też jestem na tak.
A wiesz chociaż że na zlocie będziesz zieloną 164 w automacie?
RWD, lekka buda. Też uważam, że lepiej, bo będzie można jechac na max. No może na półmax- i nie wyłyszą opon ludzie w swoich Alfach, bo na ostatnim zlocie już były gdybania "ciekawe co będzie jak deszcz spadnie i trzeba będzie do Stanicy jechac"
Ja jestem za Fiatami 125p.
Kielce fajna opcja, ale z tego co się orientuje strasznie ciężko z terminami i wbiciem się.
Nie raz z Klubem (ARKKielce) chcieliśmy coś zorganizować - bezskutecznie.
Fajnie byłoby wykombinować coś w środku PL, wtedy ludzie z północy jak i południa mieliby mniej więcej tyle samo drogi.
pozdrawiam
hmm szczerze to ja wole jechać swoim autem. Wiem tez ze wiekszość będzie wolała jechac wynajetymi autami.
Widzicie sprawa jest taka że wynając auto można zawsze a zebrac kilkadziesiąt osób żeby jechac po torze swoim to juz nie tak łatwo. Gokartów tez jest cała mase i wiem że jazda nim - dlatego że moge sobie na to pozwolić zawsze i samemu- nie sprawi takie frajdy jak sprawdzenie siebie i swojego samochodu. Oczywiscie mamy demokracje wiec będzie jak życzy sobie wiekszość. Ja jestem za torem asfaltowym i swoimi samochodami. A żeby rywalizacja była ciekawsza można zrobić grupy np do 100 ps do 150 do 200 ps i jakoś to podzielić żeby była rywalizacja - czego w tym roku trochę zabrakło.