A mi się bardzo podoba ten tor. Dodatkowo mam ochotę na zmierzenie się z AR 155, bo tak po cichu dalej kocham się w tym aucie:) Dlatego wstępnie deklaruję swoje pojawienie się w Biłgoraju:)
Printable View
A mi się bardzo podoba ten tor. Dodatkowo mam ochotę na zmierzenie się z AR 155, bo tak po cichu dalej kocham się w tym aucie:) Dlatego wstępnie deklaruję swoje pojawienie się w Biłgoraju:)
A jak ma się opcja tor do rajdu turystycznego? bez opcji toru nie można jechać Bella w rajdzie turystycznym?
No my płacimy organizatorom również za ten rajd.
zapłać połowę z 75 zł
Normalnie sz**k mnie jasny trafi. Zlot pod nosem a ja jadę w sierpniu do Italii no kurdę:((( zaraz się popłaczę. Ale z czystym sercem zapraszam do nas. Pokochacie piękną przyrodę i okolicę. Super tor do jazdy jest i w ogóle każdy Alfista powinien przyjechać na ten zlot:D
Zaklepałem sobie urlop.
Teraz pytanie
Czy będą wozic mnie?
Czy ja sam się bede woził, a jeśli tak to czym?
Paweł - damy radę :D wezmę moją w razie czego i będziemy jeździć na zmianę :D
Mam na oku taką "stodołę" z rzędową szóstką i RWD, że sam się zastanawiam nad torem. Ale raczej sobie odpuszczę gdyż tam też jest automat.
A po drugie....
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/01/204.jpg
MYŚL o pożyczeniu mi auta?
Ja poproszę organizatorów o przywiezienie na tor cysterny z Ukrańską PB bo na koniec dnia nie będę miał na czym wyjechać ;]
przyjedź, przyjedź w koncu sprawdzimy sie na torze :)
Mi w tym roku zlot nie wypali niestety.Koszta przejazdu w obie strony po prostu mnie zabiją nie mówię już o uruchomieniu Q4 i wymianie zawieszenia w V6.A gdzie jeszcze inne wydatki?
Łukaszu, nawet tak nie pisz bo zaraz bluzgi polecą !! :D
rób tak, żeby dało radę ;)
Masz rację silniczek fajny ale trochę koników już w nim zdechło.NA hamowni wyszło ze na benzynie ma 101,5 kuca a na gazie 112:) Ona się nadaje tylko do emeryckiej jazdy dlatego jeździ nią mój papa:)
Od Tomka fr33 reprymendę już dostałem.Teraz piotriix zaczyna a Szymon slip83 zapewne zakończy hehe.Teraz może wydać się Wam to głupie ale jeśli właściciel ośrodka nie zgodzi się na to by piesek przybył ze mną to niestety nie przyjadę bo nie mam z kim jej zostawić a nie jest to zabawka którą rzucisz w kąt i ma się wszystko w poważaniu.Rozmawiałem ze swoją połówką i nawet nie było dużego stękania więc jest git:)
Łukaszu, w 164 mam wielki bagażnik i mogę Ci tam pieska przetrzymać, a i nawet radio mu włączę :)
To jak już to ja z psem będę spał w bagażniku:)
zmieścisz się bez większych problemów :D
Więc Tomeczku pojawiły się szanse na to że będę a raczej będziemy czyli ja moja przyszła żona i piesek.Właśnie z tematem "przyszła żona" zlot stał pod znakiem zapytania bo jak wiecie weselicho kosztuje:)
Weselicho opłacają rodzice a jak pies pije niech przybywa razem z wami :D
Ty się lepiej Andrzej zapisuj na zlot zamiast spamować po forum :D
Napisałem 2 dni temu
z mojego @przecież nie z babci :D
Andrzej, a wiesz, że fragment "[małpa]" trzeba zamienić na @? :D
No kuuuuur..............a przecież wiem, nie jestem aż takim jaskiniowcem :D
Andrzejku pies nie pije ale chyba zacznie:D Napisałem maila do właściciela ośrodka odnośnie przybycia z psiurem.Zobaczymy co odpisze.
Właśnie przeczytałem, że Łukasz ma szczęście.
Chłopie, fr33, slip i piotriix to są aniołki i gołąbki pokoju w porównaniu ze mną gdy się wku*****. A byłeś bardzo blisko cienkiej czerwonej linii.
---------- Post dodany o godzinie 17:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:20 ----------
Jak kocha to poczeka