Panie i Panowie, jest propozycja ...
Ekipa Poznańska lubi podróżować...
Jest pomysł na wycieczkę do Bydgoszczy.
Czy są chętni Alfaholicy na taki większy SPOT??:>
Printable View
Panie i Panowie, jest propozycja ...
Ekipa Poznańska lubi podróżować...
Jest pomysł na wycieczkę do Bydgoszczy.
Czy są chętni Alfaholicy na taki większy SPOT??:>
kiedyś pojechalismy na spot do Torunia i było tam sporo Alf - kilka z Grudziądza nawet. - Dobrze by było zacieśnić współprace miedzy maistową - w końcu teraz będziemy metropolią :D - zapraszam na stronę klubu Squadra Corse Bydgoszcz ! -koniecznie sie prziwtać i wstawic foty Alfy w odpowiednich działach ! ;)
pozdrawiam !!
no na pewno - kwestia terminów ;)
na forum Squadracorse odzew był szczerze powiedziawszy ... średniawy.
Jak możesz, pogadaj z kolegami czy są chętni i w jakim terminie... My się dostosujemy.
jakby co, ja się piszę na SPOT z kolegami z PO :)
Będę zaglądać, kto wie, może w chwili organizowania spotu będę w Bydzi.
[maciejbydg_87] Dobrze by było zacieśnić współprace miedzy maistową
Prawda. Można by coś zorganizować.
dokładnie. Szkoda że nasze forum SQ ma podpis Bydgoszcz bo mogli byśmy mieć wojewódzkie w końcy w Ino Wło Gru i Toruniu też sporo zainteresowanych sie kręci i daleko do siebie nie mamy ! ja Bydgoszcz moge zmobilizować ale nei wiem gdzie reszta ludzi się udziela żeby ich zkrzyknąć :/
No i co tam, jak tam? Kręcimy jakiegoś spota w Bydzi? Chętnie poznam alfaholików z okolicy
no pewnie ! tylko pytanie ile osob zgra sie w czasie bo z tym najgorzej :P więc problem w ustaleniu dobrego terminu
Maciej a masz namiar/spis jakiś ludzi z bydzi-żeby im info wysłać? Odbywają się tu wogóle spoty czy bieda jak zawsze w naszym rejonie?
mam kontakt: SQUADRACORSE.pl ;) zaloguj się i pisz śmiało co Ci na sercu leży ;) proponuj jakiś termin najlepsze sa weekendy czyli od piatkowego popoludnia przez poranne soboty i cale niedziele ;)
Maciej dzięki - wszystko jasne :P
Jacyś chętni na spota w niedzielę w CSW ??:>
Kruszwica wita! ;)
Witam w końcu nie jestem sam z Kruszwicy :) fakt faktem teraz rzadko bywam ale raz na miesiąc odwiedzam rodzinne strony :)
Pozdrawiam Kruszwicę :) Mieszkałem tam 3 miesiące :)
często przejeżdżam przez kruszwice ale służbówką :/ czasami widuje granatową 155 na wylocie na inowrocław.
A może Kruszwica bedzie cchiaął kiedyś wpaść na spot do Bydgoszczy / Torunia ?? :)
pozdrawiam !!
Witam z Grudziądza
Toruń wita
Witamy Toruń i Grudziądz i zapraszamy na spoty do Bydgoszczy - stosowny baner widnieje u Macieja pod postem (dwa posty powyżej)
Pozdrawiam
Adam adadzio
i nastała cisza.... czy z Bydgoszczy i okolic nikt tu nie zagląda?
Jestem ja i moja GT ze Świecia :P w CB bywam częśto bo tam studiuję :P Kiedy organizujemy spota? :D
może sobota ?/ :)
Jeszcze ja jestem :)
Może ktoś wpadnie do CB w najbliższą sobotę na spota? Na regionalnym forum jest już info. Zresztą u nas w dziale zloty też jest informacja ;)
jeszcze jestem ja :D:D z Inowroclawia ale w sumie mieszkam juz w toruniu :) jak skoncze alfe to napewno jakis spocik !
no i ja i moja 75 ale stoi jeszcze , z chełmna:)
to może kolega podjedzie z Chełmna do Osia przez Świecie w nastepną sobotę? ;) bo spocik robimy ;)
Ja zawitam, ale w lipcu ;)
Zapraszamy ;)
Jak będą jakieś nowe wiadomości piszcie :)
żyjecie? spot jeden za drugim się odbywa .. :)
Spoty, zloty, wszystko na raz :P a im nie chce wejść na forum :P
Witam Was serdecznie na forum kuj-pom ! :)
Jestem z Mogilna, 60km od Bydgoszczy, ale w weekendy bywam w BDG z racji, ze tam studiuję.
Będę bacznie śledzić co się dzieje na forum, jakiś spocik trzeba zaliczyć, kiedyś widziałem właśnie konwój kilkunastu Alf, bodajże koło słonecznego młyna :)