Fakin szit, tyle osób chętnych na przejażdżkę 164??:) A dla mnie miejsce zaklepałeś?? Uprzedzam odpowiedź - bagażnik mnie nie interesuje:P
Printable View
Fakin szit, tyle osób chętnych na przejażdżkę 164??:) A dla mnie miejsce zaklepałeś?? Uprzedzam odpowiedź - bagażnik mnie nie interesuje:P
to co panowie ustawiamy sie o 19.30 pod lidlem ?? Mam nadzieje że koleżanka też sie zjawi :)
no i może w końcu wpadną dziewczyny swoimi Mito ( czerwona i czarna ) ??
jesli pojade, to moge wpasc pod Lidla
ps. Marcin - wezme Cie ;)
To ekipa się zacna szykuje pod Lidlem :D
Tylko ciekawe ile nas faktycznie bedzie ;)
Ja też melduje się pod lidlem:D
Jak mocna ekipa ma być to chyba będę musiał się spinać i zdążyć:)
Ja również melduję swoją obecność! btw Michał weźmiesz kabel, bo psowało by mi ABS zdiagnozować, bo w poniedziałek zostawiam autko w warsztacie, to może by odraz ogarnęli sprawę, a zawsze warto wiedzieć co jest nie tak nim ktoś cię zrobi w balona na kasę...?
---------- Post dodany o godzinie 18:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:27 ----------
No tak, tylko potrzebny FES... A Konrado coś milczy... Ma może ktoś inny FES'a???
Jeżeli ja dotrę to ogarniem, Misiek ma wziąć swego lapka, ja swego to kwestia kilku minut;)
No to kamień z serca.
dakoolk'a nie będzie na 100% więc na jego kompa nie ma co liczyć.
Ja chyba będę w Wawie koło 13 a wtedy nie ma opcji żebym nie dotarł:)
Michał bedziesz 164?
Tak tak :D - będę jednak trochę ją jeszcze oszczędzał bo to pierwsza dłuższa wycieczka od 6msc.. ;)
Powiem szczerze że nie spodziewałem się że tak dobrze będzie się prowadziła na śniegu... :cool:
ps. Została mi w niej kosmetyka... Następnym razem będzie wyglądała jeszcze lepiej :P
bo zaczeła mi 164 po glowie latac to sobie ja obejze
pod ktorym lidlem sie ustawiacie? moze i ja bym wpadl na przejazd moja brudaska :]
Krzyżówka Krakowska/Hynka obok McSzita.
Kto mnie przygarnie na pokład?? Nie chce mi się męczyć na letnich w takich warunkach;)
Pomyślimy na spocie, tyle łbów coś wykmini:D
to w końcu gdzie ten spot???
Ty Misiek, a co to za rączki? Bo tak napisałeś, że wychodzi na otwierany dach jak w ursusie? ;-)
Grzybek moge cie zgarnąć :) Bede 146 jednak dzisiaj
A mi się trochę plany pokrzyżowały i nie jestem pewny czy jednak będę, zobaczę, jeśli dam radę to podjadę tramwajem pod Lidla;)
Dzięki za spot i przejażdżkę 164
A to i ja podziękuję Paniom i Panom za miłe towarzystko no i za frekwencję pomimo siarczystego mrozu.
Radek dzięks za nożyk, a no i powodzenia dla pana z forda...
Do zobaczyska za 2 tyg...
Dzięki również za sympatyczne spotkanko :). Troszkę krótkie z mojej strony ale niestety obowiązki rodzicielskie .Mam nadzieje, że za 2 tygodnie znów się pojawię.
Mroźno było jak nigdy ale dzięki za spot i sympatyczną atmosferę. Ta Michałowa 164 to jednak kawał zajebistego auta :) Łukasz - dzięki za transport na Ursynów!
Marcin czemu "jednak"?? Miałeś jakiekolwiek wątpliwości?? :D
Również dzięki za miły spot i to znowu za sprawą kolegi wito :), który przyciągnął ze sobą nie tylko mnie, ale również posiadacza BMW e46 :D. Przy okazji dowiedziałem się, że Scuderia jest absolwentem szkoły leśnej na pomorzu do której również uczęszczałem :). Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia następnym razem ;).
Oj Michaelu, nie miałem na myśli Twojego nieskazitelnego egzemplarza, po prostu dawniej nie przemawiała do mnie do końca stylistyka tego modelu. Ale mi się poprzestawiało i już je uwielbiam za ponadczasowość i powiew starych, dobrych lat dla motoryzacji :) Do swojej absolutnie koniecznie dorzuć jeszcze Zenderki Milano (głos ludu, nie masz wyboru!).