foty konkretne, ciezki ten luty :) ale poszedl glos
Printable View
foty konkretne, ciezki ten luty :) ale poszedl glos
No w tym miesiącu masakra... Po ciężkich walkach z wyborem głos oddałem.
O świetne foty w tym miesiącu jest na czym oko zawiesić i szczerze ciężki wybór jest. Kilka naprawdę czadowych fotek i widać w tym dynamikę i ładne kadry, chyba będzie 2/.
proponuję by na kolejny miesiąc już robić jakieś fajne sesje i wysyłać foty :)
zagłosowałem, ale w przeciwieństwie do większości uważam że fotki sa przekombinowane efektami i wyglądają sztucznie, jak raytracingi ;) Wole jednak bardziej naturalne ujęcia. Alfa to nie modelka której trzeba usunąc cellulit, wygładzić zmarszczki i wymodelować włosy łonowe w fotoszopie :rofl:
Według mnie w tym miesiącu wszystkie są idealnie obrobione - bez żadnej przesady. Zdjęcia komórki słabiej oddają rzeczywistość niż te subtelnie podkręcone zdjęcia )
zdjęcie 1 i 4. nr jeden z oczywistych względów.....:) a nr 4 bo juz na ogólnopolskim strasznie mi sie to GT podobało...pomimo tego ze było na innych felgach...
A mnie po raz kolejny zadziwiają wyniki głosowania. Oczywiście prowadzi świetne zdjęcie, ale równie świetne jest bardzo niedocenione a tego nie mogę zrozumieć :)
Może to ma związek, że 2 pojawia się jako pierwsze (a w zasadzie drugie), a tamto drugie jako ostatnie? :D
Sugerujesz że ludzie głosują na to co wcześniej zobaczą? Nie znam się na psychologii ludzkiej, ale może coś w tym jest :)
Ciekawe skąd wiesz o jakim zdjęciu pisałem ;p
poszło na 4 dla mnie ma coś w sobie to zdjęcie :P
SZEFIE - cosik się konkurs spsuł ;) widze tylko dwie fotki...
(uważam, że trzymanie ich na imageshack jest nierozsądne)
też widze dwie.
w dodatku zamienione miejscami. zdjęcie które było na pozycji 2 teraz jest na 6 i całe głosowanie szlag trafił :(
już widać. mówisz że zamienione? poczekaj moment
tzn czarna julka powinna być pod 6.ką ?
Juz powinno być dobrze, nie wiem co to było :mad:
Saroo następnym razem fotki damy u mnie na ftp i będzie bez problemu :)
Załączniki możecie wrzucać przecież, teraz w fajniejszy sposób :P Na pewno nie zginą jak na imageshack :P
No wyświetlałyby się małe, ale wtedy mógłbyś je poukladać w poziomie, może by się nie sugerowali, że jedno jest niżej od drugiego :D Tylko nie wiem czy wtedy by się nie sugerowali, od lewej do prawej itp :)
A teraz zdjęcia upitoliło z prawej. O takie buty. Trzeba sobie otwierać na zewnątrz żeby były całe. Ekran 1024x768.
Ja nie mogłem się zdecydować pomiędzy zdjęciami 2,4 i 6, ale ostatecznie głos poszedł na to ostatnie :)
Zdjęcie 3,4,5 jak dla mnie trochę odpada, bo skoro ma być to samochód lutego to pasowała by jakaś zimowa sceneria :P Wiec wybierałem z 1,2,3
Pierwsze ładne, ale jakieś takie nudne, 2 żywe coś się dzieje i fajna sceneria, 3 tez spoko, no ale jak mam wybrać między 2 a 3 to wole 2 :P
Mój głos to dwójka : )
Pozdrawiam właściciela :)
jak mozna dac fotki na nastepny miesiac bo mam 3 warte zdjecia miesiaca
klikaj i tam masz wszystko co potrzeba ---> http://www.forum.alfaholicy.org/konk...tml#post235472
juz ma tylko ze jest pelna skrzynka i nie wiem czy dotarlo
wszystkie foteczki na wysokim poziomie, ale ode mnie dostanie głosik 6steczka
2 chociaz bylo trudno wybrac...no ale Giulietta powala :)
No w tym miesiącu niezły poziom:) najchętniej wszystkie bym wybrał, 164 czaruje:)
Zwycięzcą konkursu Zdjęcie miesiąca - luty, został użytkownik mrutyna, vel mrutyś, vel mistrz obiektywu, za zdjęcie:
http://www.forum.alfaholicy.org/
Gratulujmy!
------------------------
Zapraszamy do udziału w konkursie, prosimy nadsyłać swoje prace już na następny miesiąc!
No mój typ :D
Gratuluje!!! :)
Gratulacje dla Zwycięzcy! Choć muszę przyznać, iż spodziewałem się trochę bardziej zrównoważonych wyników głosowania.
Dwa słowa komentarza. Nie chciałem pisać wcześniej by nie być posądzonym o nieumiejętność przegrywania, agitację etc, ale rozbawiło mnie kilka opinii typu: nie głosuję na 6 bo nie ma śniegu, wobec tego... 4! ;) a 6tka naprawdę została zrobiona w lutym - taka to nasza Polska zima, że nie zawsze może jest śnieg, ale za to mróz oczywiście - palce odczuły;) Swoją drogą zdjęcie nr 4 stoi na naprawdę wysokim poziomie, ujawni się autor?
Pozdrawiam wszystkich startujących i głosujących, dziękuję za głosy.
ja juz doczekac sie nie moge fotków na marzec:) gratuluje mrutyskowi zwyciestwa:D i pozostalym za kolejne miejsca na podium :D
powiem Ci że również tak myślałem. Co więcej byłem pewny że biała Julka wygra i sam na nią głosowałem.
Ale jak widać po 14 miesiącach i mi udało się w końcu wygrać ten konkurs :)
dziękuję tym co głosowali tak na mnie jak na konkurencję:)
zdjęcie 4 jest Mikołaja z Wrocławia, zapomniałem jaki ma nick na forum.