nie martw sie mam juz sygnały ze z bielska pojedzie wiecej a tak na marginesie pojedziemy identycznymi autkami;)NO CHYBA ZE SKODA JEDZIESZ:)
Printable View
nie martw sie mam juz sygnały ze z bielska pojedzie wiecej a tak na marginesie pojedziemy identycznymi autkami;)NO CHYBA ZE SKODA JEDZIESZ:)
niee skody już nie ma przed domem :p umieszczałes gdzies zdjecia swojej belli?? zerkne do jakiej bede swoja porównywał hehe ;)
jeszcze nie mam fot ale za tydzien beda jak wroci z polerki:)bo teraz to by blado wyszła :)
nr 295
http://www.alfaamore.com/events/alfacity11ght
:jester:
pisołech cena 9 ( bo tak żech wyczotoł u nich )
ale po zalogowaniu itp zaklepałem bilet i jest cena 6 ojro ( 9 jest pewnie na miejscu )
Załącznik 24685
no to ja tez sie dzis loguje :)
Moja zonka sie zgodzila i nabrala checi zeby tez pojechac wiec wstepnie z mila checia ale musze miec pilota ktory bedzie mnie prowadzil i umial po angielskiemu bo ja ni w zab :D
to my mamy do siebie w miare blisko wiec mozemy jechac razem.
w sumie mozemy sie zabrac i dojechac do reszty tam gdzie sie spotykaja:)
Lepiej jakby spaliła 5-6l ON po 3,5zł za litr (o ile ktoś ma dojścia - ja takowego szukam, choć na Węgry się nie wybieram ;)). Wychodzi 40-48L czyli ok. 140-168zł ... Bierzesz pasażera i już wychodzi 70-84zł :D:D:D
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:55 ----------
Jak nie dojedzie ?! Co nie dojedzie ?! Błękitka nie dojedzie ?! Musi dojechać ! ;)
hehe :)
Dojedzie dojedzie wlasnie wrocilismy od rodzinki ponad 1000 smignela he he:)
Pewnie z Bielska pojedzie spora ekipa.
---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
1. Slavik i Marzenka
2. matber1 + karolina + flatbeet
3. ybsone (Gtv), najchetniej 2 dni z kempingiem na miejscu
4. Rydzu tak na 50%, o ile urobię swoją ładniejszą połowę :)
Ekipa z Bielska również się zapisuje - na razie wstępnie, bo jeszcze trochę czasu zostało, ale nasza 5 myślę śmignie z Wami :)
no i :
ktoś coś ogarnia w temacie noclegu ? czy po prostu sporo nas pojedzie i każda grupa na swój sposób ?
Mam pytanie czy wogole jedzie ktos na ten konkretny dzien czy wszyscy z noclegiem?
wstępnie tez mogę się zapisać nie wiem na jakim etapie będzie wyglądała moja praca i czy będę miał czas
Chetnie bym się do Was dołączył, czy trzeba się gdzieś logować zeby tam wpuścili czy jedziesz,placisz i tyle??
Ja wciąż sobie dumam o tym. Tylko jak z Warszawy, to wypadałoby rozszerzyć wycieczkę i zostać gdzieś kilka dni ;)
Jest jakiś limit zgłoszeń, albo ostateczny termin?
My jedziemy na 80% i z miłą chęcią sobota nocleg i powrot w niedziele jedzie tak ktoś?
---------- Post added at 08:03 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Oczywiście nie na 80% tylko w tych dniach heheh poprawiłem się bo byście mieli się z kogo śmiać XD
Chetnie bym sie dolaczyl do ekipy z Opola,bo mam najblizej, niech tylko mi ktos powie co tam sie dzieje, jakis plan imprezy, no i czy trzeba sie gdzies zglaszac
kolego nie musisz sie logowac ani rejstrowac bilet wjazdu kupujesz przed impreza kosztuje o 3 euro wiecej za auto ,czyli 9 euro jak chcesz zaoszczedzic 3 euro to kliknij na linka na pierwszej stronie tematu o zlocie
możecie mi powiedzieć co trzeba zrobić, aby stać się członkiem Alfa Amore?? Bo juz tydzień czekam i Became a member:00-00-0000 00:00:00
W zakładce "options"
Załącznik 25117
klikasz link że jesteś gotowy do zostania członkiem, tyle że pisze po angielskiemu.
Niestety nie mam już tego w swoim profilu żeby Ci zrobić skrina.
ale już masz członkostwo od 17:09:49
Co powiecie na taki pomysł: żeby zrobić ogolnopolską zbiorkę w Katowicach albo Krakowie o konkretnej godzinie w piątek i ruszyć na Słowacje? Ew jakieś inne miasto na południu te są przypadkiem duże i na południu. A nocleg chyba fajnie by było jakieś pole namiotowe z piątku na sobote skoro i tak z soboty na niedziele będzie kemping alfistów na miejscu, więc pewnie sporo osob będzie miało kempingowy sprzęcik:)
pomysł fajny:) zobaczymy jak wyjdzie z jego realizacją
Wstępnie szukam pasażera na AlfaCity, najchętniej niepalącego, najlepiej z nawigacją na Europę albo atlasem drogowym:)
Camping
Just like last year, there will be an opportunity to camp out, but only on Saturday night. You may put up your tents from 5 pm on the appointed places.
http://www.alfacity.hu/en Programs, na końcu
Can I camp on the spot?
Yes, but only on Saturday night.
j/w Info, przy końcu
Camping (I’d rather say tenting) is for every participant of AlfaCity on Saturday night and it’s free. It isn’t a must, it’s an opportunity. You don’t have to make a reservation, as the place is in the Fort, under the sky, so you don’t have to leave your cars alone. Some hungarian guests will tent as well on saturday, so you won’t be alone :) Please notice, that laying a fire is forbidden inside the Fort.
If you realy still looking for camping, or tenting, I can recommend this one:
http://www.iranymagyarorszag.hu/wf_s...mping/I301890/
It’s quite near to the Fort, and costs 900 HUF per night (3,2 euro). Unfortunately on Friday night noone is allowed to tent inside the Fort.
Bielsko planuje wyjazd w sobote o świcie moze jakos bysmy sie umówili wszyscy w bielku pod tesco razem fajnie by sie nam jechalo????co Wy na to?????
A tak orientacyjnie to koło której pod tesco??
R.Y.D.Z.U jakbyś szukała jakiś pasażerów to Socik, Jagiel pewnie byliby chętni bo Weronika jednak nie jedzie.
Pozdro
Jeszcze nie wiem na 100%, więc nie będę niczego obiecywał. Bilet już mam
rydzu ja JADE NA 100 PROCENT zabieram Żuwika i jesli rafał potwierdzi to jego też a jesli nie to mam troche wolnego miejsca dla wowrego i belle 147 :)tak dobrze by bylo ruszyc kolo 4.30 rano pod tesco trzeba by jeszcze pisal do ludzi ze slaska zebysmy w wiecej autek lecieli bedzie wtedy zabawniej:)
to wy jedziecie z rana we sobota i po połedniu powrót ????
nie wiemy jeszcze ale prawdopodobnie wieczorem bedziemy wracac chyba ze bedzie fajnie to zostaniemy na noc
jo myśloł ino o wyjazd we piuntek i powrót ...
bocian w piatek to tam sie malo dzieje my jedziemy na cala sobote jedziesz z nami????
---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
czy ktos sie jeszcze wybiera helowwww