Super ze w koncu jestem ;) jednak nic nie pomagalo i musialem reinstal windowsa zrobic <zlyy>Cytat:
Napisał AR_33
Printable View
Super ze w koncu jestem ;) jednak nic nie pomagalo i musialem reinstal windowsa zrobic <zlyy>Cytat:
Napisał AR_33
potrzebny jest paszport? :)
Teoretycznie, nie, bo Węgry są w uni, ale jeśli masz to myślę że lepiej mieć :)Cytat:
Napisał Tuti
chodzi o moja 10 letnia siostre :)
legitymacja szkolna powinna wystarczyc?
Tuti, :shock: jaja sobie robisz <OO>Cytat:
Napisał Tuti
AR_33, ?? a dlaczego Tuti ma sobie robic jaja?
Nie wiem czy wiesz ale bywają takie przypadki ze niektorzy posiadają 10 letnie siostry ...
:P :P :P ROTFL !! :wink:
FRED
OK wiem o tym, że bywają siostry w wieku 10 lat :PCytat:
Napisał Fred
Ale podziwiam Tutiego za odwagę , że nie boi się brać na siebie takiej odpowiedzialności 8)
Osobiście nie mam nic przeciwko Jego siostrze, czy jakim kolwiek innym dzieciom :)
Z resztą w moim przypadku było by to dziwne :wink:
super! :DCytat:
Napisał AR_33
Spoko, jestem po rozmowie z Werą, flagi bedą i jeszcze jak by ktoś chciał to bedzie można zaopatrzyć się w ogrinalną Alfaholicką smycz :mrgreen:
P.S. Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczów od Wery
hello fajnie ze temat sie rozwinął.
Pawełku namiary na flagi wysłałem juz chwilkę temu Garosowi.
Wiec ja już w pn wypisze wniosek urlopowy i dowiem sie czy moja Marzenka chce jechac ze mna czy bede miał meski wypad:) ale pamiętajcie żeby mnie gdzieś dopisać do jakieś kanapy wolnej lub fotela :)
pozdrawiam alfisci zachęcam wszystkich tak bardzo bardzo na wypadzik
oczywiscie jak juz mnie ktos zaadoptuje musi użyczyć mi jedna szybe na flage AR Pomorze :)
webmaster007, jak tylko będziesz pewien na 100% że jedziesz zaraz zostaniesz dopisany do listy i otrzymasz bilet z miejscówką :mrgreen:Cytat:
Napisał webmaster007
w pn sie zamelduje :)
OK bedziemy czekać z niecierpliwością :)
Pogadaj z Piotrkiem147 bo może on będzie jechał :wink:
a moze ja bym wyslal komus kase za flage i byloby po sprawie.chyba ze moznaby za pobraniem mi ja wyslac.co o tym sadzisz AR_33?pozdro
Fajnie :) tylko dlaczego wysłałes do Garosa? :)Cytat:
Napisał webmaster007
Tomek jak tylko będę miał flagi w ręku to dam znać i jakoś się dogadamy :)Cytat:
Napisał Korczu
bo jakoś mnie zatakował o ten temat i mu wszystko powiedziałem ,a my jak wielka jedna rodzina wiec uzanalem ze po temacie ale jak cos mam dane :)Cytat:
webmaster007 napisał/a:
Pawełku namiary na flagi wysłałem juz chwilkę temu Garosowi.
Fajnie :) tylko dlaczego wysłałes do Garosa? :)
My, czyli Mariusz i ja ,chętnie wybierzemy się z Wami. Prosze nas dopisać do listy.
Z wielką przyjemnością wpisuję Państaw na listę :DCytat:
Napisał mariusz
ja jeszcze czekam na organizacje opolan ale jakby co to przygarnie mnie ktos? chcalbym bardzo pojechac:)
OO__V__OO, jeśli tylko chcesz jechać to na pewno pojedziesz :)
a jak cos to miejscoweczka jakas bedzie?? a jakby sie zebraly jeszcze ze 2 os to moge pojechac swoja arrrrrrrr
AR_33, jejq jejq! Czy ja dobrze widzę że udało Ci się namówić Lidkę na wyjazd :?: Jak się cieszę :DDD <haha>
Muszę przyznać, że bardziej ją przekonało to że wy wszystkie jedziecie niż moje namowy :PCytat:
Napisał Kate
Ciedawe dla czego :wink:
my też, my też jedziemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nawet nie wiesz jak się cieszę :DCytat:
Napisał moninika
Zaraz Was dopiszę do listy :)
Czyzbys monika zmniela zamilowanie i wymienilas meszczyzne na inny model ?? :DCytat:
Napisał AR_33
czy moze wkradl sie tutaj blad :twisted:
DDEvil, wielkie THX, mój błąd :oops:Cytat:
Napisał DDEvil
Jarek bardzo przepraszam :)
Już poprawiłem :P
Zalogowałem sie na steonie alfaamore, napisalem do nich i oto odpowiedz:
Hi dear polish friends :)
It’s a pleasure for us to read, that you and your friends will come to AlfaCity :)
You can sign in at www.alfaamore.com/events/alfacity08 if you’re a member at Alfa Amore. I’ve just checked the admin, and I didn’t find you, or anybody from Poland. So please register.
But…signing in at Alfa Amore isn’t neccessary, it’s just an indicator for us to see, how many people are planned to come.
If you and your friends really wanna come, then please be there in time, because unfortunatelly we have lot’s of entrants, but a limited place. The event starts at 9, if you want to put down your car’s in oud midst, please be there at 8:45 or so.
If you have any further questions, let me know, and i’ll help you :)
Tylko jeszcze nie udało mi sie znalezc gdzie na tej steonie mozna sie dopisac do listy :)
Najwazniejsze jest to co napisał, ze musimy byc na miejscu wczesnie, wiec moja propozycja jest taka aby jechac w piatek, nawet wieczorem, przejechac słowacje i gdziec blisko granicy przenocowac i z samego rana jechac do ALFACITY tak zeby byc na miejscu kolo 8 albo 8-30
tez jestem za piatkiem :D
Ja myslalem zeby wyjecahc z slaska tak kolo 17 okolo 23 - 0 powinnismy byc na miejscu. tyle ze trzeba by bylo nocleg zalatwic i wracac w niedziele. ale to tylko moja propozycja. godzina taka bo bede szedl na rano a Natalia tez pracuje do 15:30 ale jak bedzie trzeba to i sie urlop wezmie :mrgreen:
Panie i Panowie, wiem że jeszcze nie było podanego programu wyjazdu, ale większości osób juz pisałem na PW, że wstępnie planowal bym zbiórkę Wszystkich załóg około godziny 24.Myślę że dobrym miejscem na spotkanie był by Cieszyn. I na spokojnie wyjazd około 1 w nocy. Na miejscu jadąc spokojnie powinniśmy być około 6 rano. Mieli byśmy czas na śniadanie i ewentualne zakwaterowanie się przed rozpoczeciem imprezy.
Pamiętajmy że są juz potwierdzone osoby z Łodzi, a bardzo prawdopodobne jest że będą też koledzy z Pomorza Zachodniego no i z Poznania :wink:
Wszelkie sugestie będą brane pod uwagę 8)
z naciskiem na spokojnie :mrgreen: bo ostatnio jak ze zlotu wracalismy to do 150 km\h dochodzilo a u mnie to powyzej 120 zaczyna sie wytwarzac proznia w baku :evil:Cytat:
Napisał AR_33
A tak pozatym to jestem otwarty na propozycje a Ty Aerze zapewne bedziesz jechal przez żory to po drodze sie do Ciebie i Pawla dolaczymy :mrgreen:
Robert mysle ze propozycja z Cieszynem jest calkiem dobra.jestem za :D ale co ja bede robil jak juz wroce z pracy chyba z podniecenia nie bede mogl sobie miejsca znalezc :mrgreen:
Może i ja dołączę
75andrew155, nie mów MOŻE tylko dołączaj :D
Korczu, jak wrocisz z pracy to mozesz smialo przybyc do nas bo ja na pewno wezme dzien urlopu wiec jak tylko uzbieramy ekipe śląsko - dąbrowską to mozemy leciec wczesniej na Cieszyn.. pozwiedzać :D
No chyba ze ktos z centralnej lub pólnocnej polski zawita do nas wczesniej to jak najbardziej zapraszamy. (placu na tyle ze kilka alf wejdzie :mrgreen: )
FRED
Jesli bedzie sie dało to lepiej wczesniej wyjechac, przespac sie gdzies na slowacji i rankiem dojechac na zlot.
Kochani, dawno tu nie zaglądałem i widzę, że wyrobiłem się jak przysłowiowe g.... w betoniarce. Oczywiście ja i dwie moję moje piękne kobiety jadą też. Mówię tu o oczywiście o mojej żonie i no kto mi powie ??? Oczywiście moja Alfa 164 hehe.
Prosze dopisać mnie i Ilonkę moją żonkę.
Oczywiście moja tylna kanapa zostaje do dyspozycji osób chętnych.
P.S. Lejek moja piekna czarna pozostaje do Twojej dyspozycji. Tak tak czarna nie czerwona :D
Ech madziary drżyjcie jedziemy do Was !!!!!
Paweł156, przychylam się do Twojej propozycji. Wiem, że to podraża koszt "wyprawy", ale dla mnie bezpieczeństwo jazdy przede wszystkim. Tylko pytanie, czy ktoś ma jakiś kontakt do pensjonatu na Słowacji który przyjmie taką liczbę osób? :wink:
To co Fred powiedział, potwierdzam! Wszystkich którzy przyjadą na śląsk wcześniej zapraszamy na filiżankę dobrego włoskiego espresso :) Oczywiście w warunkach domowych, bo knajpy "jeszcze" nie mamy :wink: :DDD
My z chęcią skorzystamy z zaproszenia. Wyjechalibyśmy spokojnie rano w piątek i nie spiesząc się pojechalibyśmy do Was, by wieczorem lub w nocy wyruszyć na podbój Węgier.