Hehe, jedna z moich kaset z lat 90's lol :-)
Printable View
Witam wszystkich a jak sie ten sprzecik nazywa?? i jak cena bo bardzo mi sie podoba ten patent co kolega ma bo wszedzie pisane bylo ze tylko laundlink dziala.
Pozdrawiam
Powiedzcie mi jak ten sprzęt się nazywa i jakie ma parametry to postaram się Wam znaleźć w dobrej cenie.
Na fakturę Vat bądź paragon.
Kwestia ilości chętnych przy wycenie też jest ważna oczywiście ale orientacyjnie chociaż.
http://audiostrada.pl to jest urzadzonko z tej stronki. chetnych pewnie bedzie kolo 15 osob na bank, tak mniej wiecej bylo na poprzedniej liscie :) chociaz podejrzewam ze ilosc chetnych bedzie rosla wraz ze spadkiem ceny :)
A konkretnie ?
konkretnie http://audiostrada.pl/htm/1.htm
A powiedzcie koledzy, to ustrojstwo to mozna podlaczyc kablem od zmieniarki, z tylu w bagazniku? Czy moze byc podlaczona jednoczesnie zmieniarka i to urzadzenie?
To przynajmniej wygląda jak coś takiego?
Załącznik 26368
niby tak, lecz to co Ty pokazałeś ma napis wodny xcarlink a nie wiadomo czy to to samo co sprzedaje audiostrada (nr id produktu: USBAR003).
Ok to dajcie mi czas - myślę że do jutra - to Wam wycenię, na tą chwilę mogę powiedzieć że przy 15 osobach 300 zł to jest na luzie..
tylko czy to na pewno to to samo ?
Łba nie dam.. jest ryzyko jest zabawa :). Nie no, postaram sie uzyskać jak "najszczegółowsze" informacje o parametrach i potem się zastanowimy.. Jeśli cena będzie sporo niższa to chyba warto zaryzykować, prawda? Zresztą... wszystko to jeden chinol :).
To skąd to weźmiesz Qki? Koło Ciebie przejeżdżają kontenery z chińszczyzną?? :D jak coś załatwisz to wypróbujesz czy w ciemno hurt?
Ogólnie mam firmę import-export także się tym zajmuję i właśnie głównie elektroniką i konkretnie pod klienta.. Zwykle hurt ale zamówienia po jednej sztuce też realizujemy.
Jeżeli uda się zrobić dobrą cenę to już pomyślimy - albo "w ciemno" jak to napisałeś czyli zamówię 15 sztuk i co przyjdzie to przyjdzie (ale 100% o takich parametrach jak będę wiedział wcześniej).. Albo zamówimy jedną sztukę drożej do testów i potem dalej już na pewniaka..
Super! :)
czyli koniec wożenia kabla i tej je.anej empetójki ??? <banan na ryju> no to teraz można żyć :D
tylko pytanie... bo ja mam zwykłe radio http://en.advisto.com/user_images/89...166_grigio.jpg
na tym też da radę włączyć ???
Chińszczyzna, chińszczyzną, ale wkład, czyli komunikację między radyjkiem, robi Polak. Sterowanie ICS-em, interfejs i oprogramowanie to nie robota chinoli. Na 100 % nie zadziała. Ale jak chcecie to próbujcie. Ja mam zwykłe radyjko z telefonem i navi, ale bez systemu DSP i śmiga. Jak jest z moim Be2580 komunikacja to będzie z każdym.
A skąd masz tą pewność? Może i coś przerabia w sofcie np. ale jeśli okaże sie że jest tam tylko kilka przetłumaczeń z ang na pl to warto za to dawać kupe kasy?
Ja sądzę że to wszystko jeden chińczyk i tyle.. ale mówie, nie zgłębiałęm jeszcze tematu.
No jak tam chcecie, ja się nie chce narzucać tylko mówię jaka sprawa.. :)
---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:15 ----------
A skąd masz tą pewność? Może i coś przerabia w sofcie np. ale jeśli okaże sie że jest tam tylko kilka przetłumaczeń z ang na pl to warto za to dawać kupe kasy?
Ja sądzę że to wszystko jeden chińczyk i tyle.. ale mówie, nie zgłębiałęm jeszcze tematu.
No jak tam chcecie, ja się nie chce narzucać tylko mówię jaka sprawa.. :)
Nie ma co teraz gdybać.
Masz możliwość Qki to sprawdź. Wtedy będziemy to roztrząsać.
Ok, no nie ma problemu. Po prostu troszeczkę wiem na temat komunikacji radyjka ze zmieniarką. Może zadziała. Zawsze to jakaś alternatywa, chociaż szczerze wątpię.
czyli dalej zostaje empetrójka... no to dupa...
a mógłbyś powiedzieć co jest przyczyną tego że nie zadziała???
Zonik90 przeczytałeś dokładnie???
--- pierwszy dzień testów przebiegł pomyślnie. Prawdopodobnie nie trzeba nazywać folderów dokładnie CD01 itd. Zrobiłem przez przypadek przerwę tzn CD_1 i poszło. Jutro wrzucę foldery o zupełnie innych nazwach i zobaczymy, może ruszy.
--- nadal jestem zachwycony jakością dźwięku. Radio FM wymięka. Super i to na zwykłym systemie audio
Pozdr
no ja z elektroniki to jestem na poziomie budowy i działania latarki, tak że nie miej mi za złe że nie czaje niektórych fachowych spraw :)
ale z tego co zrozumiałem potrzebne jest radio z wyjściem na zmieniarkę... i tu pytanie czy ja takowe mam ?
no to dlaczego nie mogę mieć tej innowacyjnej zmieniarki ??
Też się pisze na emulator zmieniarki http://www.audiostrada.pl/htm/1.htm w dobrej cenie.
No to panowie konkretnie trzeba podjąć decyzję bo tak znów będziemy się bujać kolejne miesiące i nie będzie konkretów.. Ja na 100% jestem tym sprzętem zainteresowany.. skoro chodzi z ICS-em bez DSP to na pewno też zadziała z DSP :) Konkretnie można rozmawiać z firmą jak jest cena w przypadku zakupu np. 15 sztuk i robimy transakcję bo z takim gdybaniem i rozmyślaniem to nic nie załatwimy..
Pazik jak możesz to pogadaj z przedstawicielem co do ceny i zaczynamy robić konkretną pewną listę..
koledzy ja rowniez sie pisze na ta liste.slucham mojej muzy przez transmiter i juz dluzej nie moge:)
ja też:D:D
pisać na PW do kolegi żuwik o wpisanie na listę chętnych do kupna emulatora zmieniarki CD
a to już oficjalnie robimy listę czy na razie tak wstępnie ???
Wygląda że oficjalnie, ale z zastrzeżeniem że wszelkie testy wyjdą pozytywnie i nie będzie zastrzeżeń co do produktu:) Chłopaki badają, testują i czekamy na ostateczne rozwiązanie kwestii emulatorów:)
Ja chętnie kupię to ustrojstwo w pakiecie grupowym :-)
no to cały czas powiększa nam się lista chętnych :) to dobrze będą większe możliwości debatowania co do ceny końcowej :)
Ja też się piszę pod warunkiem że cena będzie niższa,w granicach 300zł!!! :)
Również jestem zainteresowany zakupem.