NNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Printable View
NNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
jo byda z mojom mniejszom kobitka a jak sie udo to kierowcy jakiegos przywieza (moze bracik )
Ferrrari-1 , ile kilometrów jest z Krakowa do Ciebie; 150 czy więcej?
Odemnie do Ferrari1 jest 58km, do Krakowa wczoraj jechałem to jest 70km, bizon2007 jak pojedzieś bardziej po prostej zamiast przez łukiem przez nasze okolice to zmieścisz się w 110km nawet:)
będę ostro myślał o tym grillu, dam jeszcze znać :wink:
Dokładnie 90 km.Cytat:
Napisał bizon2007
no to coraz bardziej się przypalam na tego grilla <skacze2>
A mi aż żal du..ę ściska bo chętnie bym się pojawił, ale moja robi do 16-tej i nie mogę się z nią dogadać. Gdyby co Ferrari-1 poślij namiar, może wpadnę na chwilę (będę kombinował).
Z drugiej strony to nie wiem czy znów sobie obciachu nie narobię :lol: bo jak wpadłem do Krakowa w tą sobotę moim złomem to marnie wyglądał mój boxerek przy pozostałych dwóch :oops: ( no nie? :mrgreen: ).
Ferrari-1, o której planujesz rozpoczęcie imprezy? PS; wyślij mi na prv namiary i najkrótszą drogę
bizon2007, Z tego co patrzyłem to najktotsza droga i tak prowadzi przez moją wieś ( ja mieszkam przy głównej drodze ) to możemy sie razem zabrać. Wychodzi 110 km
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2008/03/16.jpg
Pozdrawiam
Mam pytanie, czy poza sobą i Alfą mam przywieźć jeszcze coś w rodzaju krzesła, stolika itp bo właściwie nie było nić o tym? Inne pytanie to o której można się zjeżdzać?
Ferrari-1 jak możesz wrzuć na PW adreś bo drogę już znam. Postaram się przyjechać wcześniej i wcześniej będę wracać niestety mam grype, licze że się wylecze z tego do soboty. Pozdrawiam
Witam można się na tego grila jeszcze pisać
Można się pisać . Rozpoczęcie imprezki planuję na ok. 14. 30 - 15.00 . Namiary:
Leszczyny ul. Morcinka - Targowisko. Wejście na działkę jest od str. targowiska, ale ja już będę wcześniej i obserwował drogę. Jak co pytać o targ w Leszczynach nie w Czerwionce.
Nic nie trzeba brać- Siedzenie , Piwo Kiełbasa itp. zapewniam. <haha> <skacze2> <piwo>
Nic nie trzeba brać- Siedzenie , Piwo Kiełbasa itp. zapewniam. <haha> <skacze2> <piwo>[/quote]
nie szalej kazdy cos przywiezie i bydzie git styknie ze działka udostepnisz :) :gitara:
byłby ktoś na śląsku chętny na jakiś bardziej aktywny spot? Jakieś małe zabawy samochodami? Wyścigi?
Cześć i witam Rufiki ma rację każdy się weznie kiełbasa i piwo
RUFIKI czy ty się wybierasz na tego grila stego co się oriętuję jesteś z Halemby a jo z Bykowiny może by szło sie umówic gdzieś i razem jechać
dejno na pw telefon to sie zgadamy :)
rufiki tylko o mnie nie zapomnij hehe:D Jak się po drodze spotykacie to napisz gdzie, a ja już tam postaram się wcześniej być - trasy nie znam wogóle, poza tym co na mapie widze, więc było by dla mnie super dołączyć się do grupki.
Pozdrawiam i mam nadzieje, że dam rade wyzdrowieć do soboty bo ten grill zapowiada się naprawde dobrze:D
Ja mam tylko nadzieję że pogoda się poprawi :(Cytat:
Napisał Dj.iCE
Ja za pogode nie odpowiadam chociaż widziałem w prognozie na sobote słońce 10'C bez deszczu w okolicach Rybnika więc tej wersji się trzymam bo inne prognozy były bardziej deszczowe:)
ida sie szykowac :) wezna paryzol jak co hehe :gitara: :gitara:
Dzięki wszystkim . Głównie Tym co byli, a tym co się pisali i nie byli dziękuję jeszcze bardziej. :cry:
Jutro dam zdjęcia tylko je pomniejszę Ferrari-1 dzieki było super :DDDCytat:
Napisał Ferrari-1
"Śruba" jak pierón pra ?
Nie super było ważne że było wesoło i pogoda dopisała pozdrów żonę
dzięki ferka za imprezke i ten teges było sooper usmialismy sie pogadalismy wiecej takich spotkan !!
pogoda dopisała to najwazniejsze zarełko jak sie patrzy tylko szkoda ze furki same nie jezdza :P :gitara: :gitara:
cos od konca sie zrobiło upssss :P
Trocha zdjęć :DDD
Dalsze zdjęcia
zdjęcia
zdjęcia
zarombiste fotki zes naczaskoł jestem pod wrazeniem niuni naszych :) :gitara:
No kto naczaskoł to naczaskoł ha ha :DDDCytat:
Napisał rufiki
Podziękowania za mile spedzany dzionek grilik był super a wuszty przesmaczne no i piwo wyśmienite a gorzoła to nie wiem bo nikt mi nie poloł hehe. Jeszcza raz dziękuje wszystkim uczestnikom Leszczyńskiego grila a w szczegulnosci głównemu organizatorowi Ferrari-1. oby w tym roku było jak naj więcej takich spotów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <piwo>
No cóż tym razem ja dałem ciała (aczkolwiek pisałem że postaram się coś wykombinować, a nie że będę napewno). Niestety dopadło mnie i musiałem iść do lekarza no i wylądowałem na antybiotach. Teraz jeszcze bardziej żal mi du..ę ściska po oglądnięciu fotek. Życie jest okrutne, jak tydzień temu zajechałem do Krakowa to było nas aż trzech, a jak się trafił taki fajny grill to kur...de musiałem zdychać i brać prochy :cry: .Cytat:
Napisał Ferrari-1
W każdym razie dzięki za zaproszenie.[/b]
Ja coś wiem o tym Lopezius bo ja już tydzień chorowałem i liczyłem, że na grilla wpadne bo już się poumawiałem nawet z rufiki co do drogi. Nie chałem tam nikogo pozarazać no i miałem gorączkę:( Po zdjęciach widać, że i tak bez nas dobrze się bawiliści i pogoda była dobra. Sezon na grille się zaczyna więc jakoś to sobie odbijemy:)
Oj widze ze Ferrarka zorganizował niezłą impreze, sezon grillowy rozpoczety, fajne foty :) az slinka cieknie :mrgreen:
a jak a cooo!!!!!
zal ;( ze nie dotarłem.....buuuu szkoda ,zal d...sciska
pozdro
Nooooo żałujcie było super :DDD