Chcesz i masz tez bylo rozwazane w niedziele
Printable View
Chcesz i masz tez bylo rozwazane w niedziele
Rafał wiesz już może coś na temat pozostałych par, jadą?
jutro do 12;00 bede wiedział wszystko:)
Jeszcze nie zrobilem auta ale najwyzej bede po nocach robil :D
Ja z zona sie wpisujemy. Sie robi PW :)
Marku lista zaktualizowana info na PW też poszło :)
---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:34 ----------
Kiedyś parę osób pisało, że chętnie by przyjechało na jeden dzień. Jeśli te osoby są nadal chętne w dodatku na sobotę tj. 11 czerwca oraz chcą z nami zwiedzić dinopark i dołączyć się do naszej biesiady, PROSZONE SĄ O KONTAKT :)
ok. już wiadomo,
Rafał + Kinga + Dziecko-Ala + Jagiel ;)164 , Krzysiek+Sylwia BMW :):)- kiedys 164 , Slavi 10 + Marzenka + Dziecko-Martynka 166 , Ozi +Weronika + dziecko-Wiktoria 147- :) kiedyś 164 ---wpłacam za 4 osoby i dziecko - reszta sama wpłaci kaske Do zobaczyska!!!
A ten Krzysiek jest zarejestrowany u nas? Ty za 4 osoby tzn. za Jagiela też?
Nie krzysiek nie jest juz zalogowany
ja Płace za siebie ,Kinge Alicje-moja córa, Krzyśka i Sylwie
- fajnie by było jakies naklejki zrobic . na autko - flagi i banery zabieram to sie rozwiesi:)
ok :)
Slavik nie jedzie - dostałem własnie info ze nieda rady.
Pozyskaliśmy nowego sponsora jednej z głównych nagród konkursowych
http://www.forum.alfaholicy.org/
Za działalność sklepu odpowiedzialna jest firma ProMoto-Expert naszego forumowego kolegi amigasa.
ciesze sie ze moge pomoc:)
Ludzie,ludziska zapisywać sie lista jeszcze nie jest zamknięta.Zaprszamy zapisy ciągle trwają.
ja bardzo chetnie bym sie zapisala z Gazellem ale niestety moja sytuacja finansowa w chwili obecnej jest bardzo niestabilna gdyz musze zrobic rozrzad w mojej Alfie Romeo 157, a jezeli szanowny urząd skarbowy ktory serdecznie pozdrawiam wysle mi wkoncu nadpłate to wtedy mysle ze bede mogla wybrac sie na ten jakze wspanialy i niepowtarzalny zlot na opolszczyznie:D:D:D:D
A można już wiedzieć jaki jest harmonogram zlotu? Jakieś godzinki? Punkt zbiórki itp?
Harmonogram i mniej więcej godzinki są podane na pierwszej stronie :) i były tam od samego początku :)
---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
UWAGA KOMUNIKAT!
Do jutra wieczora muszę już ostatecznie wiedzieć kto jedzie! Osoby jeszcze niezdecydowane do końca proszę o konkretne decyzje. W razie braku odpowiedzi tych osób oczywiście będę traktował to jako odpowiedź negatywną. Osobą które jeszcze nie wpłaciły przynajmniej zadatku również przypominam o wpłacaniu pieniędzy na konto podane w PW!
KONIEC KOMUNIKATU!
Upsss, sorki :)
Im Nas będzie więcej tym lepsza zabawa i wrażenia :-) Ja już się nie mogę doczekać.
BO JA CHCIAEM NIE smialo powiedziec ze ja + córka bedziemy napewno chodz nie co póżniej kolo 12 ,13 w sobote czekam także na moja żonke czy pojedzie z nami prosze organizatorów jeszcze o troszke cierpliwosci.
witam wszystkich chcialbym odwiedzic zlot ale niestety za pozno zobaczylem wpis czy jest mozliwosc np.Zaplaty na zlocie???
Tutaj masz 157: http://www.forum.alfaholicy.org/album.php?albumid=713
WAŻNE !!!
Szanowni forumowicze, jako "kierownik" tego zamieszania ponawiam prośbę Pieti. Właściciel ośrodka jest co prawda człowiekiem układnym i idzie nam na rękę , jednak jeżeli nie wynajmie pozostałych domków, kasa mu ucieka sprzed nosa. Ma juz chętnego, jednak wyprosilismy go, aby jeszcze do dzisiaj-czytaj środa do 21 wstrzymał się z wynajęciem pozostałych domków.
I niestety jest to termin ostateczny. Zatem, kto jeszcze chętny prosimy o szybka deklarację przybycia :)
I moja druga prośba. Jeżeli ktoś zadeklarował przybycie , a nie pojawi się i nie zapłaci, to niestety my będziemy i tak zmuszeni pokryć koszt tego pustego miejsca. Życie jest okrutne, my podjelismy takie ryzyko wierząc w rozwagę wszelkich alfaholików (jak sie okazuje zbyt pochopnie), jednak prosimy o poważne podejście do tematu. Przykro byłoby gdyby Pietia, będący "skarbnikiem" musiał dołozyc z własnej "niskobudżetowej" pensji.
To tyle na dziś. W sobote napisze więcej w temacie dokładnych godzin poszczególnych atrakcji zlotowych oraz szczegółów organizacyjnych.
Najwazniejsze- pogoda zaklepana piekna, może nawet zbyt piekna- ma byc 30 stopni. Humory oczywiście jestem pewna ,ze będa doskonałe.
Amen!
Info na temat wyposażenia zlotowego, a mianowice Co zabrać ze soba...:)!!!!???? koce ,spiwory, przyczepy kempingowe ,jachty, lodówki ???
Slavik ja już sie gubie -ale super ze jedziesz, Hellloowww miłosnicy- zapisujcie sie i wpłacajcie bedzie wesoło juz to czuje,
Możesz zabrać jacht :) Pozostałych przedmiotów z Twojej listy nie musisz brać :)
Miałam co prawda w sobote opisac wszelkie szczegóły, ale skoro pojawiły sie juz takowe pytania, to więcej informacji teraz.
1. Domki wyposazone w łazienki i malutkie kuchnie, w których sa minilodówki i jakies kuchenki elektryczne. Może luksusow nie ma, ale w srodku czysto, sucho i ciepło. Gdyby było zimno- domki beda ogrzewane. Posciel jest, dodatkowe koce też. Na terenie ośrodka bufet- będzie cały czas czynny, a więc cos ciepłego i zimnego do picia na miejscu. Piwo po 4 zł za 0,5l.
Mała gastronomia w poblizu. Sklepy jakies 5 minut jazdy samochodem, centrum handlowe-10 minut jazdy. ( Moga byc drobne róznice, bo nie wiem jak kto szybko jeżdzi)
2. Zaopatrzenie. Zapewniamy w sobote grilla wieczornego, a na nim kiełbasa, kaszanka, chleb, surówka, sosy, karkówka z pieca oraz inne. Grill do naszej dyspozycji także jak ktos ma ochote na cos innego nie ma problemu zeby wrzucic na ruszt.
Niedziela -śniadanie na stołówce, dla dzieci- poł porcji.
Z mysla o dzieciach będziemy miec cały czas jakies ciastka, zelki, płatki i mleko, no moze jeszcze chleb i czekolade do smarowania.
Także do wieczornego grilla w sobote musicie sobie jakos radzic sami z wyzywieniem. Zrobimy czas wolny w Krasiejowie, tam mozna zjesc pełen obiad za 20 zł, a sa tez jakies inne pizze, kebaby itd. Każdy tez musi sam zaopatrzyc sie w napoje zarówno te zimne jak i wyskokowe.
3. Zbiórka na parkingu od 11.00 w sobotę- Kolas albo Pietia wkleja mape z dokładnym namiarem.
Jak juz dotra wszyscy wyjazd do Krasiejowa. O 12.45 wchodzimy na teren Juraparku- tak mamy przewodnika. Zwiedzanie do około 15.00 Potem godzina czasu wolnego- a atrakcji jest sporo.
O 16.00 wyjazd do Opola, rundka po mieście, troche fotek i przejazd do Turawy.
Tu rozdamy klucze, każdy sie na spokojnie rozlokuje i spotykamy sie o 18.20 na grillu. O 18.30 wjedzie na stół pierwsze danie ciepłe. Reszte bedziemy sami sobie grilowac na spokojnie.
W trakcie około 21 odbedzie sie konkurs wiedzy o marce AR. Nagrody bardzo atrakcyjne więc zachęcamy do udziału.
Grill przy muzyczce i o ile nie wprowadza zakazu palenia- niestety w lesie bardzo sucho- to przy małym ognisku. Miejce jest oddalone od domków takze możemy sobie tam siedziec i do rana.
Śniadanie w niedziele o 9.00 na stołówce.
O 10.00 odbeda sie jeszcze konkursy sprawnościowe- rzut opona na odległośc i zmiana koła na czas. Dla dzieci konkurs rysunkowy - temat -AR w moim domu.
Przez cały czas trwania zlotu będa zbierane głosy na Najładniejszą AR zlotu. Otwarcie urny ogłoszenie wyników na zakończenie imprezy.
Około 12 wręczenie wszystkich nagród i oficjalne zamknięcie zlotu.
Do 11,00 zbieramy klucze od domków.
Kto będzie chętny pozostac na ośrodku nie stanowi to problemu, z tym,ze domki niestety musimy zdac.
To tak pobieżnie. Jeżeli ktos ma jakieś pytania, wątpliwości prosze pisac tu lub na pw. Będziemy odpowiadac na bieżąco.
Miejsce sobotniej zbiórki: Parking przy barze ul. Strzelecka 55, Opole;
UWAGA!
Zapisy uważam oficjalnie za zamknięte!
Proszę osoby, które nie wpłaciły pieniędzy o dokonanie wpłat na konto podane przeze mnie w PW.
Osoby, które nie wpłaciły jeszcze całości:
- Krawat + 1 + piątkowy nocleg
- slavik10 + ?
- ozi 164 + 1 + córka
- marek230482 + 1
- Jagiel
Dziękuję za uwagę i do zobaczenia na zlocie :)
Ja już nie mogę się doczekać ;) Pewnie jak wielu z nas, dobrze, że wszystko wyjdzie ;) Bo na początku były pewne wątpliwości, ale na szczęście forumowicze nie zawiedli ;)
slavik + zaliczka poszła 100zł- wysłąlem za Slavika bo niema neta -reszta do konca tygodnia
- supcio opis czekamy na godzine w. Pozdro
Panie i Panowie (głównie panowie) - ponieważ nadchodzi niepowtarzalna okazja spotkania się i wychylenia po jakimś głębszym, a na jednym się pewnie nie skończy - proponuję umówić się wcześniej co do marki tego głębszego. W ten sposób nie będziemy mieszać różności, co za tym idzie z mniejszą chorobą wstaniemy "rano" a i w trakcie konsumpcji nie będziemy się krzywić. Co o tym sądzicie? Czy każdy sobie rzepkę skrobie?