ja na przyjemnosc Bociek musisz se zasłuzyc ha ha ha ha ha ...
Printable View
Jo tyż byda zapewne :)
tylko slavik sprawa jest, 14.00 PRZEJAZD DO OŚRODKA WCZASOWEGO ELTRANS http://www.owkeltrans.pl/Galeria.aspx
wiesz, że tam się Alfy nie zmieszczą na tym parkingu :/
ZBIORKA TYCHY http://www.forum.alfaholicy.org/malo...stronia-2.html
ja się pojawię
Nie wiem czy dam rade ale zrobię wszystko by być na tym zlocie , mój pierwszy :o jeszcze potwierdzę.
super
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
gionardi super mamy zlot miedzynarodowy:)
Nareszcie mi termin pasuje i nie mam szkoły:) chętnie się pojawię :)
i ne bendze sam (az 4 Stucki) :)
90% bede, szykuje się doskonała zabawa (jak zawsze :P )
wowry ja sem slavik z czeskiej republiki gionardi był u nas rok temu i spotkalismy sie jeszcze w mediolanie napewno ma moj tel:)lepiej kombinuj nad ekstra atrakcjami jak sie pół Polski zjedzie to zobaczysz:)
z Centralnej już ja jestem :D
robi się naprawdę grubo :D
narazie nas organizatorów to nie przeraza rok temu ogarnelismy 54 autka:)wpisujemy sie wpisujemy:)
Siema jedzie ktoś z okolic wodzisławia oprócz mnie i Andrzeja?
a ty bocku bydziesz w bielsku????
a to najstarse górale nie wiedzom
hej !!
bociek jak zawsze konkretny jo bym chcial wkoncu zernac cos to kupił
spoko slavik :) Boćka jak zawsze "nie będzie" :D
ale ja go serdecznie zapraszam :)
Witam Panowie i Panie ja tez pisze sie na ten zlot :) jeszcze nigdy nie byłem na takim zlocie tak wiec trzeba skorzystać z okazji :P
Tak wiec do zobaczenia w Bielsku chyba bo tam mam naj bliżej od siebie :)
Pozdrawiam.
jeśli ilość samochodów się liczy to my z Lolka przyjedziemy na dwie alfy. Proszę o dopisanie. Siema
I ja również zawitam kanciakiem :) No to mam teraz doping, żeby zakładać błotniki bez rdzy i do lakiernika przed 26 :D
Ja po tym weekendzie będe wiedział, jak narazie na 50% ze wskazaniem że będe :)
ja się piszę na pierwszą część imprezy :) niestety na grilową część nie będę mógł zostac :(
no to fajnie jest nas już więcej z żywca wiec trzeba się ugadać i pojedziemy razem .
Widze ze trochu nas bedzie na tym Zlocie fajnie :)
Ponieważ i tak planowaliśmy kilka dni urlopu to spot. w Ustroniu , jest trafem w dychę
Nie wiem czy dojadę pod TESCO na 9 :30 bo od Nas to trochę się jedzie , ale przecież ktoś musi Kuj-Pom . reprezentować :).
Podsumowując ,proszę mnie dopisać na listę ,jak by której drużynie brakowało do kompletu w piłkę plażową to tez się piszę
Pozdrawiam
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:17 ----------
38. Alfa.kris.k
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:19 ----------
Coś za szybki klik był o poz 38 wylądowała nie w tym miejscu:)
Siema czy tam jest typowe boisko do plażówki czy trzeba zabierać jakiś sprzęt do grania oprocz spodenek ?
oprócz spodenek to pilaka bylaby pomocna bo ja nie mam niestety:)
Z Opolszczyzny ktoś jedzie? Czy tylko ja ;D
Chyba tylko Ty. Ja niestety cierpię na brak funduszy i jakieś dziwne imprezy rodzinne xD
---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:38 ----------
A szkoda, bo spocik zapowiada się przedni :D
My jeszcze nie wiemy, rozliczymy fundusze jakie zostana nam po Krakowie i zobaczymy. Pilake jakby co zabierzemy :)
W końcu udało mi dobic do forum miałem jakieś dziwne problemy nie mogłem się zalogowac potem brak neta potem zapomniałem hasło ;p
no ale już jest ok ...
i dzięki Judytce dowiedziałem się o spocie i oczywiści wpisuje się na listę gości ... :)
na pewno nie przyjadę sam postaram się o kilka alfek ...
pozdro dla wszystkich o których zapomniałem prawie rok :(