panowie jesli ktos zwas ma klamke zewnetrzna kierowcy to niech zabierze ze soba kupie dzis mi sie urwala
Printable View
panowie jesli ktos zwas ma klamke zewnetrzna kierowcy to niech zabierze ze soba kupie dzis mi sie urwala
Ja jestem coraz bliżej wyjazdu na zlot tylko jak przkonac dziewczynę że zlot jest fajniejszy od wesela :wink:
jeśli dalej taka pogoda się utrzyma będzie lipa ;// ale trzeba być dobrej myśli :lol:
Panowie i jak z tym rynkiem? jest już załatwiona zgoda??
zainteresowanym podesłałem na priva pewien pomysł, zaznaczam że jest to tylko pomysł do przemyślenia.Może okazać się dobrym rozwiązaniem. :roll: Proszę o odp. na priv'a. Jeżeli cos z tego wyjdzie dopiero wtedy temat wypłynie na powierzchnię jeżeli nie kazimierza ciąg dalszy 8)
Panowie i panie jako że większość wyraziła zgodę na pzeniesienie zlotu do cycowa więc temat juz jest na forum, za zmiany pzepraszamy 8)
Sorki ze nie odzywalem sie wczesniej ale ... brak czasu... Odnośnie wypadu ja jestem jak nabardziej "ZA" (z resta - nie chcac sie chwalic , po czesci to moj pomysł ;p ). Jezeli nic nieoczekiwanego sie nie przytrafi to bede ja + 2 panie (jedna to ta z 4 kółeczkami oczywiscie :) . Mam mozliwosc zwerbowania jeszcze 2 autek, ale nie wiem czy sie uda,
Najpowazniejszymy problemem ktory moze wyniknac u mnie to niestety brak funduszy, ale mysle ze wszystko jest do pokonania.
Pozdrawiam i niecierpliwie odliczam dni
Więc jaka decyzja??
Jeśli ostatecznie będzie ten Kazimierz to doliczcie dwie srebrne Belle z Puław. Na pewno będziemy.
tak wpadajcieCytat:
Napisał Etnic
czyli mam rozumiec ze kazik kręci się dalej 8) Więc jadę w środę rozglądac się za jakimś miejscem przydało by się zebym wiedział mniejwięcej ile samochodów się spodziewać. :P
dlatego proszę wszystkich zainteresowanych o wypełnienia ankiety.
ankieta
U nas zbiera się lista 100% chętnych na wyjazd zobaczymy co z tego będzie
tak jasne dzialajCytat:
Napisał qdlacz007
a Co do terminu to ostatecznie sobota 29 czy niedziela 30??
no kazik ma być 30,,, 29 jest spotkanie w cycowie ale mi to bez znaczenia ustalacjie i dajcie mi znać do jutra bo ja w środe jadę do kazika załatwiać i musze wiedziec dokłądnie na kiedy i jakie godziny.jak narazie wiem że 30 w niedzielę od 14.Postaram się załątwić rynek moze na 2 godziny bo dluzej to niema co tam sterczeć potem to jakiegoś grila chyba tzeba by rozpalić ;d;d
tak kazik 30ty godz 14sta (chyba cpn od strony pulaw )[chyba ze macie inne miejsce]piszcieCytat:
Napisał qdlacz007
a godz 12 plac zamkowy lublin i przejazd do kazika pod stacje cpn (KTO CHCE ZAPRASZAM 30TEGO DO KAZIKA)
okolo 17aut z radomia
i my...........czyli kto piszcie......................[wezcie aparat...kto ma moze kamere.........]
Miało być około 15-17 jeśli pogoda dopisze,zobaczymy czy zapały nie zgasną nadal zbieramy listę choć do środy pewnie nie wszyscy się wpiszą obudzą się dopiero koło piątku soboty...
czyli jak wpadcie?do kazikaCytat:
Napisał Rado
mozemy sie dostosowac co do godz jesli od was sporo alfik bedzie zeby bylo ok!
godziny są ok! stawimy się w umówionym miejscu a co do dokładnej liczby będzie wiadomo pewnie w sobotę lista cały czas jest otwarta może trafi się jeszcze ktoś spoza klubu wszystko okaże się w niedziele najważniejsza jest pogoda :)
CZYLI JESTESCIE?Cytat:
Napisał Rado
MOZEMY LICZYC NA WAS?!
ILE AUT OD WAS?
NA 100% BEDZIE?
30TY KAZIMIERZ 100% PARKING CPN OD STRONY PULAW
+
co do miejsca t chyba oczywiste ze jak uda się załatwić rynek to wszyscy bedą zjezdzać się na rynek.Ile macie pewniaków z radomia??A ten parking pzy cpn to juz załatwiony czy jak??
Można na nas liczyć, a co do liczby alfek nie mogę jeszcze podać,ponieważ Ci co wcześniej byli chętni na wyjazd jeszcze nie potwierdzili 100% uczestnictwa,postaram się jak najszybciej coś napisać w tym temacie.
To co jest pewne:spotykamy się 30 marca o godz 14.A co do miejsca to parking na pierwszym cpn przed Kazimierzem od strony Puław?po której stronie on jest i co to za stacja?A co robimy jeśli aura się nie poprawi?
na samym wjezdzie po prawej stronie to jest jedyny cpn w kazimierzu 8) jezeli bedzie lipa pogoda to znaczy ze bedzie mało luda i bedą miejsca w barówkach jak bedzie łądnie jakiś grill moze.heheh ja juz jakies zaproszenia porobiłem bede wsadzał za wycieraczki :PP
jedzie ktos z Kielc jakas alfka :> :P czy sam jestem zmuszony od tej strony leciec ;> :)
zwerbuj kogoś :)
nie mam nikogo znajomego z alfka :((
mozesz popatzeć na forum i z kimś się zgadać:) a ja tym czasem pzypominam o ankiecie
ANKIETA
spotkanie na parkingu pzy CPN ryniacz nie wyaplił
To czyli spotykamy sie na cpn a potem gdzie jedziemy jak rynek nie wypalił??
a potem zobaczy się co bedzie.
a bylego alfoholika przygarniecie na zlot.... mam teraz pod skrzydlami Lancie Dedre....
tak takCytat:
Napisał karol
takCytat:
Napisał ANGEL
A jak sprawa z grilem??tzeba by jakiegoś mieć jeśli chcemy robić :)
Naszą grupką śmigamy o 12 z Radomia,może nie będzie ona tak liczna jak miała być na początku ale na 100% przybędziemy 8)
A jak liczna bedzie??Wypełnijcie ankiete:P
Bedzie nas 10-12 alf ale napewno nie mniej niż 10
GITES
A ile Alf z Lublina ? Oczywiscie zostaje jak było ustalone 12 pod zamkiem ? Pamietajcie o przestawienie zegarków :mrgreen:
A nawet niewiem ile z lbn 8)