Ilość argumentów aż się wylewa z twojego posta :D
Popieram :)Cytat:
i na tym zakończę .
Wskaż, w którym miejscu ;]Cytat:
Bzdury Ty piszesz i ziejesz mieszanką pseudo wiedzy.
Twoje niedoczekanie :)Cytat:
Nie pisz do mnie i tyle.
Printable View
Akurat ten Mobil ja używam i zawsze będę polecać. W mojej drugiej 159 na tym płynie wspomaganie pracuje najlepiej, znacznie lepiej jak na Tuteli właśnie. I cenowo wychodzi pół darmo.
A czy ktoś go odradza? Ja mam Totala, również jest ok więc to wcześniej napisane "tylko Mobil" jakoś nie ma potwierdzenia w konkretnych argumentach. Na Orlenie czy innym Elfie też będzie ok jeśli będziemy się trzymać odpowiedniej normy. Nie widziałem aby ktoś z w pełni sprawnym układem narzekał nawet na tą tutelle świeżo po wyminie, a większość problemów jakie się pojawiają wynikają nie z marki oleju ale z wieku oleju i auta. Przy sprawnym układzie po płukaniu większość odnotowuje poprawę działania wspomagania niezależnie jakiej marki olej zalali :)
100% racji .
Jak widzisz kolega z Andersenem ma wiele do czynienia.:)
"STRUTELA"winna wszystkiemu.
A nawiasem do wspomagania b.dobry jest HIPOL ATF.Dla dexron II jest wystarczająco dobry.Wystarczy czasem wymienić...
- - - Updated - - -
Pochwal się ile setek tysięcy kilometrów zrobiłeś na Mobilu ????
Na wielu postach piszesz bzdury, wszystkiego i każdego czepiasz się o wszechwiedzący, i prawie wszyscy na forum to wiedzą. Jesteś niespełnionym facecikiem, mającym uraz i kompleksy.
Mimo wszystko pozdrawiam, życzę szerokości i więcej nie piszę, bo szkoda mi czasu.
PS. Gdyby w główkę wpadło nadal pisać, to pamiętaj o stalkingu. Jest na to piękny art. w K.K. Ponadto głoszę do admina o takim postępowaniu.
Ogłoszenia o sprzedaży kląkrów z demobilu, to na innym dziale.
- - - Updated - - -
Na Mobilu BMW 320 d- 200 tys., Seat - 180 tys.
Nie mam pojęcia skąd czy też raczej z czego urwałeś się.
Piszę bzdury???Mam satysfakcję z tego że czasem uda mi się komuś pomóc.
Całe te twoje wylewanie jadu wzięło się z prostego i zasadnego pytania skąd awersja do Tuteli i twierdzenie że tylko Mobil/
To kompletna bzdura.Każdy płyn będzie OK jeśli dobierasz go w/g specyfikacji.Na pewno są tam lepsze i gorsze.Tobie smakuje Mobil,twoja sprawa ale nie pisz bzdur że jest sprawdzonym najlepszym.Auto masz trzy miesiące i km zrobiłeś ile???Wiec co ty wiesz o tym???
- - - Updated - - -
To powód twojego oburzenia i opluwania.
- - - Updated - - -
Co to znaczy?
Witam jestem w trakcie wymiany magla i teraz pytanie
Rozmawiałem z człowiekiem co regeneruje i zaleca dexron VI stosował ktoś?
Witam, czytałem wasze posty i mam takie pytanie : czy ktoś z Was spotkał się z taką sytuacją że etykieta pod maską pokazuj GI/R, a w zbiorniku i książka pokazuje GI/E. I teraz waszym zdanie co byście zalali jeśli w zbiorniku jest ubytek jakiś z 200ml. ? Czy może wymiana na inny?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wymiana całego płynu z przepłukaniem. Który rocznik?
12.2005 r. Tylko na który czerwony jak podaje książka czy zielony jak podaje etykieta pod maską ?
Nie miałeś czasem wymienionej maski? AR zaleca GI/R dopiero po lifcie.
Tak czy inaczej, ja polecam Mobil ATF 320. Ten olej sprawdza się rrewelacyjnie w układzie wspomagania niezależnie od tego jaki był wcześniej.
Tego nie wiem czy była wymieniana , bynajmniej nie za moich czasów. Ale tak myślę że jeśli w zbiorniku jest czerwony i książka też podaje ze ma być ATF III to nie będę kombinować. Tym bardziej że różnica w gestościach jest niewielka. Dzięki za pomoc.