Chyba że 15 coś zrobimy?? bo teraz w weekend jestem zajęty a za tydzień pracuje. 15 i tak jest wolny. A co do 10 września to wszystko będę wiedział w najbliższych dniach to dam info.
Printable View
Chyba że 15 coś zrobimy?? bo teraz w weekend jestem zajęty a za tydzień pracuje. 15 i tak jest wolny. A co do 10 września to wszystko będę wiedział w najbliższych dniach to dam info.
Czy z obecnych na spocie będę tylko ja? :D
Jak w starostwie się pośpieszą to i ja przyjadę :]
A co starostwo ma do tego czy będziesz czy nie?? Przecież 15 sierpnia odkąd pamiętam jest dniem wolnym i jest czerwona kartka w kalendarzu. Kuba ja będę. Ale jak nie będzie więcej osób to nie wiem czy jest sens robić spota.
ja bym podjechał ale 15 akurat wypadają moje urodziny i wiecie jak to jest o 17 akurat się goście na kawę schodzą:D:D
Trzeba będzie chyba Bełchatów zmobilizować :D Albo My się przeniesiemy do nich :)
Jak będzie w piotrkowie - będe
[
QUOTE=blower;637339]Jak będzie w piotrkowie - będe
brawo odpowiednia decyzja 8)ja niestety siedzę w pracy ale jak ma byc MiTo to sie jakos urwę
Ja się pisze ale żeby nie było jak ostatnio że znowu będziemy w 3 samochody, a jeszcze Kuba będzie musiał jechać 50 Km i będzie lipa. Jak nie będzie 4 samochodów to odkładamy. Kuba pogadaj jeszcze z Bełchatowem. A narazie zrobimy liste chętnych na spot:
1 Someone83
2 Kuba156
3 ??
Mnie nie będzie. Biorę udział w zamieszkach :D
Panowie, chyba przekładamy :)
Adam najwyżej się z zaślepkami wstrzyma :P
1 Someone83
2 Kuba156
3 blower
Nie ma sensu chyba... Adam ma racje - przełóżmy :P
Jak cos zorganizujecie jutro to moze i ja bym wpadl;)
Szkoda panowie, troszkę się napaliłem żeby wpaść :\
Nie ma sensu robić spota żeby przyjechały 3 samochody i żebyśmy stali przed lidlem. Tak naprawde to nie jest spot. Chciałbym kiedyś zrobić spota żeby przyjechało przynajmniej 10 Alf. To jest spot. Jak pokazalibyśmy się na mieście to żeby każdy wiedział że jest coś takiego jak forum alfy. Przejechalibyśmy przez miasto i pojechali nawet nad nasze słoneczko, gdzie zbiera się naprawde spora ilość ludzi ( zwłaszcza w słoneczne weekendy ). Każdy wtedy wiedziałby że są ludzie którzy nie tylko mają samochody tej marki ale są pasjonatami. Niestety narazie jest lipa i na spoty przyjeżdżają 3 samochody. Alfa nie jest moim pierwszym samochodem i nie należe do tylko jednego forum. Kiedyś jeździłem innymi samochodami i to naprawde były spoty. Przjeżdżało 15-20 samochodów. Wtedy nawet udawało się robić zręcznościówki dla chętnych. Pisze to żeby zachęcić wszystkich żebyśmy pokazali że potrafimy się zintegrować i zrobić coś naprawde fajnego. Planuje uszykować coś większego na 10 września. Jeżeli się uda ( jestem w trakcie rozmów ze sponsorami i ludźmi którzy udostępnią nam plac ) to było by super, ale nie przy tej ilości osób. Musze mieć przynamniej ludzi pewnych ( nie licząc tych których zaprosze na ten zlot ) i wtedy zaczynam działać. Jeżeli nie będzie kilka osób którzy będą przyjeżdżać na spoty to ten temat można zamknąć i zapomnieć o spotach w Piotrkowie. Kto jest chętny na 21 sierpnia na spot?? Kuba werbuj ludzi z Bełchatowa. Lista jest otwarta.
1. Someone83
2. ???
No niestety taka prawda. Zimą zjeżdżało się więcej Alf niż w cieplejsze dni :(
Mam nadzieje, że jeszcze kiedykolwiek przyjdą te piękne czasy :)
Pisałem do jednego z chłopaków na PRIV, ale nie odpisał... Podejrzewam, że wypoczywa na urlopie.
21 sierpnia mi pasuje. W czwartek wybywam do Karpacza na weekend ;)
1. Someone83
2. Kuba_156 (?)
3. Blower
1. Someone83
2. Kuba_156 (?)
3. Blower
4. ENDER76 +Nel
Niestety może niektórzy będą mieli pretensje że tak napisałem ale naprawde mam dużo spotów i zlotów za sobą. Cały czas należe do Automobilklubi Kieleckiego i Piotrowskiego, do forum Piotrkowskiego, Forum Renault, Forum Forda. Organizowałem bardzo dużo imprez samochodowych i naprawde wiem jak to się odbywało i odbywa, a na Forum Alfy ... niestety na początku było nawet fajnie i myślałem że będzie tak cały czas. Troche się opuściliśmy. Rozumiem że ktoś ma prace, jest sezon urlopowy itd...ale fajnie byłoby spotykać się w większym gronie. Jak narazie lista sie powiększa. Oby tak dalej. Pozdrawiam
Adam, przecież wiesz, że ja zawszę chętnie :D
Niestety nie tym razem :)
Kuba dlatego Ciebie sam dopisałem do listy. Jak nie dasz rady to ok. Ty jedziesz zawsze na spota i masz do przejechania 50 km w jedną strone. Daj znać jak będziesz wiedział na 100%. Pozdrawiam
Adam,wiesz jak piekielnie trudno ludzi z ulicy zaprosić -namówićale sie staram........ 8)
Panowie uciekam w góry :)
W poniedziałek znów będę na forum :) Pozdrawiam!
Ale mi nie chodzi o tych co przyjeżdżają. Nie pisze o tych co są z Piotrkowa a pracują gdzieś kawał drogi poza, albo tych którzy gdzieś wyjeżdżają na wakacje lub akurat w tym dniu pracują. Mi też nie zawsze pasuje i zawsze wyznaczam terminy wtedy kiedy wiem że mam wolne albo jestem w domu i nigdzie nie wyjeżdżam. Ale jest kilkanaście albo kilkadziesiąt osób zarejestrowanych w Piotrkowie i bliskiej okolicy którzy są na forum żeby tylko być. Ale jeżeli chodzi o spoty albo jakieś organizowanie to gdzieś znikają. Tak naprawde z Piotrkowa przyjeżdża 5 Alf i to jest max. Nie licze Bełchatowa ani Kuby156 który jest na każdym spocie. Jak do listy nikt się nie dopisze i nie będzie 5 osób to nie wiem czy jest sens robienia spotu. Pomyślcie i dajcie znać co robimy. Pozdrawiam i dzięki że są tacy co się zapisują.
I dzisiejszy spot trzeba sobie odpuścić. Poczekamy jak ludzie sami zaczną się wypytywać o jakiś spot. Wtedy coś zrobimy. Pozdrawiam
Czytam Twoje posty Adam i powiem, że...
Totalna lipa.
Dziwię się, że w zime było tyyyyyyle aut, a teraz na spotkaniach są 4ry auta...
Może lepiej skupić się na tym ultraaa zlocie co ma być na glinianej?
Coś już się przygotowuje?
Jak coś to PW.
Ja się nie wycofuję, przeglądam często forum i jak zorganizujecie jakiś spot to na 99% będę, pozdrawiam
cześć koledzy,siory ze wymiękłem na chwile ale i tak bywa,co tak z nami słabo,nic już w Piotrkowie się dziać nie będzie/obiecuje drogi Adamie ze teraz będę się starał być z wami jak być powinno,jak jesteś na bp na woj.polskiego koło kauflandu to powiedz mojej zonie,marcie,lub przekazuj info na temat jakiegoś planu na weekend ludziom z bp,ze alkoholik się pyta o borsuka,męża Marty,bo urlop żeby dostać w mojej pracy muszę dwa miesiące robić po 12h,a jak wracam z pracy pije piwo a po tym to już nic mi się nie chce,lub prościej coś na priv,albo numer z tego co pamiętam masz do mnie
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
a co wy na to żeby zebrał ludzi w alfach,i pograł w piłkę mam doskonałe boisko w Piotrkowie,tylko tak minimum po pięciu,na polu
Borsuku nie ma sprawy. Praca jest ważniejsza i każdy to rozumie :). Numer do Ciebie mam i jak coś to będę dryndał. A co do piłki to...ruch to zdrowie tylko obawiam się że przy mojej kondycji nie przebiegne jednej długości boiska. Ale spróbować zawsze można :). Może jakiś Paintball?? Pozdrawiam
co wam jest emeryci,piłka jest fajna wiem ze na Michałowie gdzieś blisko jest pinball,lecz to może kosztować,a w piłkę można pograć na placu klubu mitsubishi ,MITU-AUTO,
adam wiadomo już coś na temat imprezy na wordzie? zbliża się koniec sierpnia, można by było założyć osobny dobrze widoczny temat co do tej imprezy żeby więcej osób widziało...
Dzisiaj dostałem info na temat 10 września. Impreza odwołana :(.
A to czemu?