ja chętnie kupił bym wersje A aczkolwiek B bardziej pasuje do radyjka ;}
trudny wybór ;P
ostatecznie zglaszam chec zakupu wersji A
Printable View
ja chętnie kupił bym wersje A aczkolwiek B bardziej pasuje do radyjka ;}
trudny wybór ;P
ostatecznie zglaszam chec zakupu wersji A
kiedy jakieś zapisy?
Jestem za wersją A
z zapisami powinniśmy ruszyć w przyszłym tygodniu :)
Wersja A bardziej przypadła mi do gustu choć parametrami lepsza jest B
flatbeet rzuć jeszcze do wyboru wersję A i B w postaci 2GB lub 4GB pena :D
Biore na 120% wersje A :)
Sądząc po ankiecie to chyba będzie opcja "A"
Mi to bez różnicy, tylko niech już rusza zbiórka pieniędzy i produkcja.
Pozdrawiam Rychu
niedługo ruszymy z zapisami na pendrive'y, dajcie jeszcze chwilkę nie tylko zakończą sie dywaniki i zawieszki :)
Daleko jeszcze?:) Obawiam się przegapienia zapisów dlatego pytam :)
no to daleko czy nie
JUŻ jest:) Ja już jestem na liście:D
Pierwszy byłem :)
Ale sobie wykombinował no :D
Najważniejsze że ruszyło więc Panowie pisać się:)
Kurcze mam dylemat który wziąśc. Z wyglądu podoba mi się 8, ale z użyteczności to 16.
Wstrzymam się jeszcze z decyzją do wieczora.
@flat Czy ten limit 25 sztuk to musi byc z każdego czy łącznie? Popraw tego posta z zapisami bo w kilku zdaniach zamiast pen są dywaniki.
Czy wyślesz mi pena za granicę listem poleconym priorytetowym? Wcześniej mi pisałeś że raczej tak, ale pytam dla pewności.
Ile mam dopłacic? Poniżej masz koszty wysyłki do Irlandii zakładając że pen waży od 100 do 350g.
http://img204.imageshack.us/img204/1979/pocztau.png
limit 25 szt. dla każdego z osobna aczkolwiek muszę sie jeszcze upewnić co do wzoru B to we wcześniejszej wycenie na B był warunek 20 szt.
co do wysyłki to się dowiem bo ja osobiście nie będę tego wysyłał tylko firma u której to zamawiamy
Ok to czekam na info o wysyłce.
Proponował bym jeszcze w liście z zamówieniami dopisywac kto ile zamówił sztuk i które. To by nam wszystkim dawało obraz tego na jakim etapie zbiórki jesteśmy.
Zresztą podobnie było z zawieszkami, przynajmniej w pierwszej turze.
Pozdrawiam Rychu
no więc jest możliwa wysyłka za granicę, wg cennika poczty polskiej, jak się richi102 zdecydujesz to szczegóły na PW
wersja B - minimum 20 szt.
a na liście zapisów jest informacja o tym ile aktualnie sztuk jakiego modelu zostało zamówionych :)
Cieszę się co do wysyłki ;)
Informacja o stanie zapisów jakoś mi uciekła. Teraz już widzę!
A co w sytuacji gdy np. pod koniec zapisów "A" będzie powiedzmy 30 sztuk,a "B" będzie z 10 i w tych dodatkowych kilku dniach nie nazbiera się wymagana ilośc?
Czy wtedy np "A" idzie do produkcji a "B" bedzie dalej kontynuacja zapisów, czy masz jakiś inny sposób na rozwiązanie takiej sytuacji?
Myślę że odpowiedz pomoże mi w wyborze, bo nie chciał bym czekac trzy miechy na pena, na którego i tak już się długo czeka. Smaka nimi zrobiłeś już kilka ładnych tygodni temu, a jeszcze kilka przyjdzie na nie poczekac
Pozdrawiam Rychu
wszystko zależy od tego jaka będzie ilość obu modeli po tych dwóch tygodniach zapisów. jeśli powiedzmy B będzie tylko 10 szt. to zaproponuję albo zwrot pieniędzy albo przerzucenie się na wersję A i wtedy też oddamy te 45zł różnicy. także póki co proszę sie decydować nie zwracając uwagi na ilość aktualnych zamówień, na koniec jeśli B się nie uzbiera w wymaganej ilości to i tak będzie możliwość by przerzucić się na A :)
proszę mnie dopisać do listy wariant A
już doczytałem wysyłam PW
Wpisujcie się ludzie bo nas zima zastanie i żeby znowu nie było że tyle osób chciało a jak przychodzi co do czego to się ręce umywają.Im szybciej się ogarniecie tym szybciej je dostaniemy.
No mam nadzieję :)
Teraz trzeba zmotywować resztę:D
Maciek gdyby tak wszyscy się ogarnęli to już byli byśmy w domu hehe
ja wiem łukaszku ale przeciez na siłe nie zaciagniesz nikogo zawsze bedzie te pare osob co beda na sam koniec czekac :/
Zobacz ile ludzi brało udział w sondzie.Niech sie tylko oni zapiszą i już jest git.Tym bardziej że biorąc udział w sondzie już się zadeklarowaliśmy że bierzemy.Dajmy ludziskom jeszcze trochę czasu.Dopiero drugi dzień zapisów:)Nie wszyscy mogą mieć dostęp do kompa itd.itp.Pożyjemy zobaczymy:)
nie lubie czekac ale na twoja prosbe dam im troche czasu haha jeszcze tak ze 2 gora 3 dni :)
Ja też już nie mogę się doczekać:) Ale są już postępy:) Flatbeet, jeszcze żaden przelew nie doszedł?
nie wie ktoś do kiedy będą zapisy??
DOBRA doczytałem się :P
flat kolega pyta do kiedy?
no ale już się doczytałem :P tak to jest jak się zakuwa na egzaminy z matmy :D człowiek już widzi podwójnie i słyszy głosy :D