Pablo ja cie uduszę a miałem taką nadzieję, że znów się spotkamy i pogadamy.
Do wszystkich z Rudy, Zabrza i okolic Pisać kto jedzie to spotkamy się w jednym miejscu i polecimy tak jak ostatnio kolumną !!!!!!! ZOSTAŁ JEDEN DZIEŃ ŻEBY SIĘ ZGADAĆ
Printable View
Pablo ja cie uduszę a miałem taką nadzieję, że znów się spotkamy i pogadamy.
Do wszystkich z Rudy, Zabrza i okolic Pisać kto jedzie to spotkamy się w jednym miejscu i polecimy tak jak ostatnio kolumną !!!!!!! ZOSTAŁ JEDEN DZIEŃ ŻEBY SIĘ ZGADAĆ
sylvel1979 daj znac ile tych ludkow bedzie od Ciebie bo nie chce zeby komus braklo ciasta i % :)
Ok, panowie. Ja niestety odpadam :(
Musze pozamykać pewne tematy przed wyjazdem.
No to Ci, którzy będą niech dadzą znać, o której godzinie najpóźniej się zbieramy bo ja mam dzisiaj ostatnią nockę i muszę sobie budzik nastawić żeby nie zaspać:P
przykro mi to pisac, ale odpadam, spadła na mnie inna bardziej smutna impreza ( pogrzeb) i nie dam rady sie zerwać, nie wypada mi, a po za tym bellunia ma himery i nie chce mi zimnym wiac do srodka, a gotowac sie tez nie moge:(:(:(
ale babus zyczenia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia juz ci skladam i wielkie sory.
niestety zrzadzenie losu ,małe problemy zdrowotne więc odpadam:(
Babus wygląda na to że z Halemby śmigne tylko ja z kumplem więc ciacha chyba starczy :D ciekawe jakiego teraz masz stresa zostało Ci jeszcze tylko kilka godzin :mad:
jest grubo:) ale bedzie dobrze oby dopisali Ci, ktorzy sie zapisali !!!
Ja za chwilkę idę swoją belle polerować a Ty się nie martw wszystko będzie ok nawet jak przyjedzie 10 AR to i tak będzie super wyglądać!!!!!
---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
alfa wypolerowana zaraz ruszamy do zobaczenia na miejscu !!!!!:D
To na którą wszyscy planują podjechać pod Victorię?
100 Lat Młodej parze Jutro wrzucę fotki było super tylko szkoda że ci co mieli przyjechać dali ciała :( Bartek i udanej nocy z Asią :D
ja byłem w olkuszu ale niestety w szpitalu wyszło jak wyszło nie wypadało mi sie zebrać ze szpitala na orszak...
Eh, niestety musiałem być w pracy :(.
Bardzo żałuje, że nie mogłem wpaść
Wybaczcie, moja bella była u blacharza (w skrócie konserwacja/naprawa podwozia <rdza>) i blacharz nie wyrobił się na czas :( dopiero o 21:00 odebrałem ją od blacharza :( przykro mi ze dałem ciała :(
Pozdro i wszystkiego najlepszego młodej parze :(
Panowie... Tak się nie robi :/ Wpisaliście się na listę, więc zobowiązaliście się do czegoś... Pomyślcie, jak się musiał czuć Bartek, jak z kilkunastu, którzy zobowiązali się pojawić, przyjechało zaledwie kilku.. :/ To nie zwykły zlot, żeby się zjawić, bądź nie, zależnie od humoru...
Mell masz rację myślałem , że ludzie są bardziej poważni ale niestety, a mina Bartka mówiła sama za siebie był naprawdę zawiedziony w sumie z alfą od młodych było tylko 5 belli więc co to za orszak weselny ????????? ale myśle że żle nie wyszło, w kilku narobiliśmy takiego zamieszania, że cały Olkusz wiedział , że Bartek z Asią biorą ślub
sto lat młodej parze ..sorka że nie byłem ..ale praca :/
naprawdę jest mi przykro że nie mogłem być, bardzo
chciałem ponownie poczuć ciarki na plecach po widoku
zbliżającej się czarnej 146 w lusterkach z zawrotną prędkością :P
PS.
wyjechałem w piątek o 20 i wróciłem wczoraj o 17 :(
(standardowo co tydzień mam tak że wracam o 6 rano)
..położyłem się na chwilkę w ubraniach i tak wstałem
dzisiaj rano o 8 ..
Chłopaki ja Wam przestawię moją nieobecność w ten sposób
Załącznik 33051
Kurcze tak pięknie chodziła i taki dzwon zaliczyłeś, szybkiego powrotu na trasę!!!!!!!!
I bardzo dobrze,że już śmigasz do zobaczenia w niedzielę !!!!!:D
Kilka obiecanych fotek mam nadzieję, że jeszcze Bartek coś dorzuci !!!!!
podziekowania przedewszytkiem dla sylvka1979 i drugiej takiej samej 146 oraz dla Mella oni dopisali i dostali to co bylo im obiecane , a co do reszty to bez komentarza , szkoda tylko ciasta bo trza bylo wyrzucic te kilkanascie paczek, ale jak sylvek puscil weselny klimat to bylo extra wszyscy w smiech i do dzisiaj kazdy to spiewa:) jeszcze raz podziekowania dla sylvka bez Ciebie bym wogole zrezygnowal z tego forum i spotow ! co do zdjec to beda napewno tylko pozniej, na juz moge wstawic to http://www.foto-wolas.pl/blog/#
Dobrze, że na zdjęciach nie widać, że przyjechałem brudnym autem :D (za co przepraszam :) ) Ale jakoś nie było czasu, żeby odpicować :P
Babus11 jak czytam te podziękowania to jakoś tak cieplutko mi sie robi ze wzruszenia obiecałem więc byłem z kumplem fajnie to wyglądała jak dwie prawie jednakowe belle z Halemby do Ciebie leciały każdy sie przyglądał :D A weselny klimat był zaplanowany :D cieszę się że wszystkim się podobało pozdrowionka dla Twoich rodziców i mam nadzieję, że przy najbliższej okazji się z Tobą spotkam , żeby o tym pogadać na spokojnie bo w sobotę miałeś stresa jak ja w taki dzień kilka lat temu:D Trzymaj się !!!!! I jeszcze raz najlepszego na nowej drodze !!!!!!!
---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
Mell a chcesz fotkę gdzie widać, że jest nie umyta :D Pozdrowionka i do następnego spotkania !!!!!!!!
Hej ;)
Potwierdzam że weselny klimat był na wypasie ;)
Dobry też był kamerzysta ala kaskader..... ale to tylko Asia, Bartek i ja widzieliśmy co ten ziom wyrabiał gdy nas kręcił ;))))
Pozdro i jeszcze raz wszystkiego dobrego :)
No co ty to chyba wszyscy widzieli jak z auta mało co nie wypadł naprawdę kaskader :D
Nie, nie.. Podziękuję za to zdjęcie :D No jechaliśmy za Wami, jak kierowca tam się wysilał dla dobrego ujęcia :P
Rozmawiałem z gościem z tej ekipy i mówił mi, że kiedyś robili zdjęcia z helikoptera, lecieli balonem ( wszystko śluby ) więc takie wychylanie się to dla nich pikuś ;) hehe
Nam też o tym opowiadał z motolotni też filmowali a dla zainteresowanych wynajęcie helikoptera to tylko 1500 zł :D
Upss dokładnie jedno zero mi uciekło dobrze, że mnie poprawiłeś bo już by się do nich kolejka ustawiała :D
Witam, BABUS11 sorki, bardzo chciałem być i pogoda piękna była ale niestety pogrzeb w rodzinie zmusił mnie do zmiany planów i przesiadke do Transita:(..., nie gniewaj się i zamiataj mnie pod jedna kupkę...., jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was na nowej drodze życia i do zobaczenia byc może wkrótce na jakims spocie.
Bartuś gdzie obiecane fotki ??????????? czekam i czekam a tu nic zapomniałeś chyba o nas ??????????? :P
nie zapomnialem tylko jeszcze ich nie mam maja byc do okolo miesiaca od wesela
A to przepraszam bardzo i dalej cierpliwie czekam :D
Dajcie chłopakowi nacieszyc sie miesiącem miodowym:) niz prosic o jakies tam fotki:) teraz ma małżonke którą musi zaspokoic i jak widac mało czasu na fotki. hihihih