Jakaś (ż)aluzja??:P
Dziś po robocie i sonda będzie, tylko nie wiem gdzie ja wymienić:)
Printable View
Jakaś (ż)aluzja??:P
Dziś po robocie i sonda będzie, tylko nie wiem gdzie ja wymienić:)
do radomia gdy bedziemy miec but w podlodze to nadrobimy doslownie 15min, czyli cale nic. bierzcie CB radia jesli macie, bo mi sie mandaty nie widza:) Krawat jak znam zycie wezmie oprocz tego caly przenosny warsztat takze jakos dojedziemy :D
Ja dzisiaj odpaliłem swoją 155 po bardzo długim postoju, nic nie robię jak dojedzie to dobrze jak nie to drugie dobrze:D
To weźmiem na hol:) Ja niestety CB nie ogarnę więc mogę zamykać stawkę/jechać w środku a na czele ktoś z radyjkiem kto będzie wiedział kiedy zwolnić:D
albo ktos kto ma duzo punktow do wykorzystania :D mi ostatnio 17pkt darowali, wiec sie na przod nie wyrywam bo dwa razy sie taki cud nie zdarza :D
Ja mam niemal przyrośnięte CB do auta i mogę pożyczyć komuś drugi zestawik.
Tak myślę, że lepiej będzie pojechać na Magdalenkę przez Zalesie Górne do Góry kalwarii wbijemy sie bokiem na rondko potem przez Wisełkę na Pilawę i Garwolin a potem na Lublin i prosto na Susiec. Niecałe 300 Km będzie szybciej i mnie korków
to jakby się dało to chętnie bym pożyczył drugi zestaw :) co do trasy to mi to jest ryba, proponuję głosowanie. Za trasą na Radom jak dla mnie przemawia fakt, że łatwiej będzie jechać grupą. Na Górę Kalwarię tak łatwo nie pojedziemy razem w 5 samochodów. Zresztą przebić się do Zalesia przez Magdalenkę też straszna tragedia będzie. Jednak jak chcemy jechać grupą to trzymajmy się razem :) Dlatego ja głosuję za trasą na Radom:D
nie będziemy wjeżdżać do Piaseczna pojedziemy bokiem a zgubić się nie zgubimy mając CB. W okolicach Radomia będziemy stali i to dość długo i to jeszcze w piątek
Może lepiej było by do Grójca 7 i tam odbić na Górę?? Ja też chętnie przygarnę radyjko od kogoś ewentualnie samą antenkę - radio gwizdnę na weekend ze służbówki:D Navi w razie co będę miał jakbym się zgubił:D
Ja jestem za wariantem Radomskim, a jak nie chcemy jechać przez Radom to zerknąłem na mapę i można jeszcze zrobić taki manewr, że w Białobrzegach uderzymy w lewo na DK48 do Kozienic, a w Kozienicach mamy już DK79 na Zwoleń i dalej na Ożarów. Co o tym myślicie?
Hmmm, droga WBR-WKZ ma sporo zakrętów więc korci:D ale szybciej było by chyba w Grójcu skręcić na Warkę. Od B-gów na Kozienice to dosyć ciasna droga i przejazd zajmie nam godzinę.
Ech coś mi się wydaje, że jednak przez Białobrzegi będzie szybciej, jednak w tym wariancie 40% trasy jedziemy S7, dodatkowo z Grójca na Kozienice to chyba przez Warkę trzeba jeszcze przeskoczyć, a nie przez Górę Kalwarię, bo to trochę naokoło :rolleyes:
Tak, tak, pomerdało mi się;) Poza tym pojawiły się pewne okoliczności u mnie w pracy i tak na prawdę nie wiem o której wyjdę, jeśli później to zadzwonię do Miśka albo Andrzeja żebyście lecieli beze mnie choć jest też cień szansy że wyjdę wcześniej:)
4 ludzi i 4 różne trasy:D coś czuję, że będziemy to ustalać pod makiem w jankach:D
Albo każdy swoją, zobaczymy kto pierwszy w Suścu:P
Panowie, musicie odpowiedzieć mi "na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie" - będzie ktoś miał zestaw kluczy?? Rzutem na taśmę, tuż przed zlotem wymieniłem sondę pół godziny temu:) ale klocków z przodu już nie dam rady więc zrobił bym to w pt wieczorem po przyjeździe albo już ten tor przemęczę na starych:)
Uprzedzając pytanie o klucze - tak, mam 100% zaufanie do swojej kobiety że nie zdradzi mnie w trasie dlatego ich nie wożę:D:cool:
Zapowiada się że nie wyrobię się do Janek na 16 i chyba pomknę sam swoją trasą gdzieś około 17-18 niestety za dużo spraw na głowie
---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
Zapowiada się że nie wyrobię się do Janek na 16 i chyba pomknę sam swoją trasą gdzieś około 17-18 niestety za dużo spraw na głowie
Andrzej, zadzwonię do Ciebie po południu bo jest duże prawdopodobieństwo że też nie wyrobię to razem polecimy:) A jak zdążę to z chłopakami.
to mam propozycję. do 12 niech kazdy sie zadeklaruje o ktorej jedzie. bo jakby Grzybek i Andrew nie jechali o 16 to moze by nam sie udalo wystartowac wczesniej. bo ja mysle ze na 15 np bym sie wyrobil i Krawat z tego co wiem tez jest w stanie. a Scuderia sam proponowal wczesniejsza godzine:) jak mozecie to rzuccie tutaj czy wyslijcie mi na priv nr telefonu do Was, ja postaram sie jutro to jakos skoordynowac. moj nr 725207092
602-706-834, ja jakby co mogę też ruszać o 15:00