No to miłego :) odpadam...
Ja będę w Poznaniu 3-4 września.
Printable View
No to miłego :) odpadam...
Ja będę w Poznaniu 3-4 września.
michu35 jak możesz martuś tak auto zostawić. bezdusznica:-(
ciężko będzie się z nią rozstać ale lepiej jej będzie w garażu koło domu niż pod chmurką w Poznaniu pod blokiem :)
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:57 ----------
jeżeli 11 września to duże prawdopodobieństwo że wpadnę do was :)
zapraszamy! wszystkie chętne kobiety no i mamy nadzieję, że nie będą tylko w roli kibiców ale i także się pościgają z nami. w końcu równouprawnienie jest
nie umiem jeździć :P więc jeżeli będę to w roli kibica :)
radek tez nie :)
Prawie nikt nie potrafi jezdzic wiec sie nie przejmuj tym :) Z Tomkiem to bedziecie na rowni :)
---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:36 ----------
taki zarcik :)
nie żarcik tylko fakt przecież w gorzowie było widać jak jeździ. buuuuuuuu
hehehe no tak .... fakty mowia same za siebie .... (a na marginesie... cos mi sie wydaje ze Nasz ukochany prezes zdegraduje mnie do poziomu podloza ... heheh :) co Prezesie ??)
Koledzy - usuwam subskrypcję tematu. Jakby się coś zmieniło i karty miały być 3, 4 września - proszę o PW :)
dugi to jest tor odkryty a jak bedzie padac nie chce krakac :)
Witam,to jedziemy do kinepolis 5min drogi
właśnie gorzów powinien się uczyć a nie przyjeżdża ekipa z piły i organizuje im na szybko imprezę haha prawda bobryt??
dobre michu dobre :)
sledze i sledze temat na AC a tutaj rozgrywki dantejskie sie dzieja z terminem ;) moze ktos poda ten prawdziwy termin bo kabareton lubie w telewizji ogladac a nie przezywac ;) choc z synem mam go czasem ;)
no i jak zawsze radek trzyma wszystko w ryzach ;)
czemu tylko poznaniacy nie widza ustalonej daty i godziny od tygodnia :)
a dlaczego koledzy z pily pojawiaja sie tylko na imprezki a niepodjerzdzaja do KK? ;)
koledzy z pily byli na kk tylko raz nawet sa zdjecia i filmy z nami na AC narazie ale sa ciagle w kontakcie z radkiem jezdza ogolnie wszedzie do gorzowa,bydgoszczy,wilczych laskach chca jechac do szczecina itd. poznaniacy sptykaja sie w piatek nam zabardzo nie pasuje ten dzien dlatego spotykamy sie w niedziele
wiem ze raz byliscie bo sam foty i filmy wam robilem tylko mialem wtedy 145 zielona ;) filmik na youtube to moja robota ;)
napewno jeszcze wpadniemy
trzymam za slowo bo milo bylo zobaczec tyle BELLI razem i pogadac ;) no i niezle fotki byly i filmik ;) Pozdrawiam i do zobaczenia pod M1
no widzisz miron sam że z ekipy z parkingu pod king crossem trudno jest sie komus ruszyć gdzieś dalej i dlatego jeżdże z chłopakami z piły wszędzie bo u nas to nic sie nie dzieje niestety:-(
radek bo jak cos organizuje to pare osob jest ale tylko pare sam widziales objazdowke ;) ale przynajmniej bylo milo ;) no i dzisiejszy slub ;)
Temat o gokartach czy wyzal sie :P
Ja tez bende a coo do nagrody..beczuszka 5 l. Iwa wystarcz...a w gorzowie to fory wam dalismy....abysci chcieli jeszcze do nas zajechac...pozatym pozdrawiam wszystkich znajomych i do zobaczenia....michu chyba masz te koszulki dlamnie.....dzienki
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
O 5l. Piwa chodzi w tej beczce.....pisze z tableta i dlatego si myle
ja tylko przyjade jak bede mial podwozke :) ale licze na swoj team
ja bede na 100%, przyjade sie zaprezentowac niedopiastowana bella:)
michu ja ze slavolem o 14 wbijam sie na chate do ciebie na formule 1
borsuk wszystko juz jest
a ty prezes nie wiesz że nie mam telewizora:P
Tomek zlatwie CI podwozke chocby odrzutowcem zebys w koncu mogl zweryfikowac kto jest szybszy :)
a TY z TEAM PIŁA jedziesz sam ze Slavolem ze tylko wy sie wbijacie do Micha na F1??Nik wiecej z pily nie jedzie??No i wychodzi jakie zgrane towarzystwo jest :( zawiodlem sie oj zawiodlem ... a myslalem ze Alfa klub pila jest lepszejszy od BMW klub pila ale chyba niewiele :)
w przyszłym roku se LIVE obejrzycie
dobra dobra my tu gadu gadu a 11 się zbliża robimy listę chętnych wpisywać się
1.michu35