Pełen szacun za profesjonalnie oświetloną scenę :D Żałuję, że nie mogłem przyjechać. :(
Printable View
Pełen szacun za profesjonalnie oświetloną scenę :D Żałuję, że nie mogłem przyjechać. :(
Opel dowlókł się do domu ;)
Zlot był rewelacyjny! Trochę żałuję, że nie mieszkałem z wami w domkach, ale przy najmniej za rok tego błędu już nie popełnię.
Zabawa na torze dostarczyła sporo adrenaliny! Trochę też stresu o oponki... Zazdroszczę Kamilowi, że miał drugi komplet na tor. Czekam na komplet czasów!
Ale o hamulcach w ogóle nie myślałem ;) Kończące się tylne hamulce... skończyły się na Rajdzie. Jeden klocek chyba nawet wypadł - później to potwierdzę. Tarcie przy jeździe, straszne bicie przy hamowaniu... ciężki był powrót do Warszawy. 5 godzin wlokłem się 70km/h i hamowałem biegami. Wyprzedziły mnie chyba wszystkie samochody w Polsce - zapomniane uczucie :P Ale jest też plus - spalanie 7,8l/100km!!!!! (średnia prędkość 57km/h)
Wielkie podziękowania dla organizatorów. Kawał dobrej roboty!
No ja też czekam na wyniki z toru :D w końcu chyba nie na darmo zdzierałem opony :D
I doszły mnie jakieś słuchy, że z rajdu turystycznego wyszedłem dość dobrze, prawda to?
Przyjechalem na totalnego spontana i niezaluje!!! Podziekowania dla organizatorow za dopiecie wszystkiego na ostatni guzik naprawde niema sie do czego przyczepic:) opraz pozdrowienia dla wszystkich!!!
również dojechałam do Was na spontana tylko na tor, ale dla samego przejazdu z Grzegorzem warto było:D
świetnie się bawiłam i za rok trzeba w końcu pomyśleć o zaliczeniu całego zlotu z większą kielecką ekipą.
pozdrawiam
Ja również chciałem podziękować ORGANIZATOROM za tak świetny zlot. Widzimy się za rok :*
Ale wrażenia nie zapomniane jak Fiergloo wciskał pijanego Jagiela przez okno do domku a no i Fiergloo Twoj ulubiony teks "k..... ja p......" Pozdrawiam
Ja się dotoczyłem, ze średnią prędkością 73km/h :P a spalanie w drodze powrotnej sprawdzę jak dzisiaj do tankuję do pełna. Natomiast dość pozytywnie mnie zaskoczyło spalanie z drogi do Suśca oraz z toru - wczoraj jak zalałem w Biłgoraju do pełna po najechaniu 565km, weszło niecałe 67l benzyny, co daje 11,80l/100km, biorąc pod uwagę 14 okrążeń z toru, tylko na 1-2 biegu nie jest chyba źle. Zobaczymy jeszcze ile wyszło z samej trasy na powrocie.
Przesyłam link do moich fotek. Miłego oglądania :)
https://picasaweb.google.com/1019666...96/BiGoraj2011
no wlasnie dlatego bylo takie cisnienie na to zeby to naprawic w sobote no i piwo ci wisze :)
no i bylem juz u mechanika ciekawostka jest taka ze wzielismy ta felge na wywazarke a tu 0:0 ja normalnie w szoku bylem no i zostalo jeszcze łożysko do wymiany bo padło od uderzenia i ustawic zbierznosc ale to normalne :)
No to chyba w tym momencie MOMO nie może zrobić sobie lepszej reklamy:)
jak dla mnie ZLOT Rewelka!!! Wielki SZACUN dla organizatorów!!! Juz czekam na kolejny
normalnieee zlot... supeeer. Takiej zabawy i atmosfery, to chyba jeszcze motoryzacja nie widziała;) szkoda, że to były tylko 4 dni, w takim gronie alfaholickim ciągle mało i mało;)
pozdrowienia dla współlokatorów z domku nr 24, najbardziej roztańczonego i rozśpiewanego na ośrodku;) booo... tak się bawi, tak się bawi dolny śląsk hehe;)
podziękowania dla organizatorów i żeby nie było... za rok ma też być tak supeeer;)
Zlot tak jak to każdy mówi super i też już czekam na następny. Może wtedy też się pościgam na torze kto wie. Byle nie zaliczać betonowych elementów poza torem. :):) Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów. :D
Podziękowania dla organizatorów zlotu za wybranie pięknego miejsca. Wspaniały ośrodek ta Roztoczanka, jazda na torze zakończona sukcesem tzn. bez uszczerbku auta, spływ kajakowy super, szkoda, że niedokończony rajd turystyczny. Przejazd w dwie strony łącznie z torem i rajdem 1,5 tys. km. Pozdrowienia dla wszystkich alfaholików. Oby tak dalej.:)
Tak.. generalnie wszystko było fajnie.. poza samochodem jakim musiałem przyjechać ;(
ale za to dowiedziałem się gdzie się udać żeby Alfa śmigała:)
Wielkie podziękowania dla ORGANIZATORÓW i OSÓB którzy pomogli "zmajstrować" tak wspaniały zlot, to jest To czym chwalić się warto nawet pogodę potrafili dostosować do wymagań zaje..... tej zabawy:D
Na zlocie było superanckoooooooooo, był to mój pierwszy zlot więc nie mam porównania, ale na podstawie tego jednego powiem że bomba :D Jedyna tylko rzecz to uważam że organizatorzy powinni trochę bardziej się postarać, to znaczy nie zawsze było wiadomo co się dzieje, jak i o której, znajomi na przykład nie pojechali na spływ kajakowy bo nikt im nie powiedział że mają wyjechać w trakcie obiadu, z wyjazdem na tor też jechaliśmy pojedyńczo albo małymi grupami, a uwazam że powinnismy się zebrać wszyscy razem o danej godzinie i wyjechać całą bandą, podobnie było z grillem, jedni przychodzili wczesniej, drudzy później. Z zapisami na kajaki też się zrobił bałagan, kilka list, potem część ludzi wyrzucono z listy, mozna to było rozegrać inaczej. To z mojej strony taka konstruktywna krytyka, mam nadzieję że moderatorzy się nie obrażą za to i że następny zlot będzie jeszcze lepszy:D
Zrobił ktoś jakieś statystyki typu ilość samochodów na torze?
tzn? wyniki przecież masz z modelami w innym temacie. ogólnie było więcej aut, ale nie wszyscy wykonali wszystkie przejazdy :)
A mamy dostęp do wszystkich czasów, nawet osób nie klasyfikowanych z niepełną liczbą przejazdów??
Ja jestem zadowolony to malo powiedziane. Było zajebiaszczo 4 dni to i tak malo. Oby za rok był zlot i przynajmniej tak samo było jak w tym roku. Ekipa Podlaska myśle ze za rok będzie jeszcze większa :)
Ja z żoną jestem zadowolony, było zajebiście.Podziękowania dla organizatorów za zajefajną imprezę. Mamy nadzieję że w przyszłym roku odbędzie się tego typu zlot i będzie jeszcze fajniej.A ekipa z Podlasia będzie jeszcze liczniejsza.
nie tylko hehe jeszcze sexualna i barbara streisand :) bawimy sie bawimy!!
http://www.youtube.com/watch?v=_UsPBcR20IM
http://www.youtube.com/watch?v=6rzd7ilMX9M
dzięki za filmiki mamie Marianny :)
Co bardziej spostrzegawczy pewnie zauważyli czyje auto zjeżdża z toru na początku pierwszego filmiku :D
Ehhhh gdybym tylko mógł teraz wrócić na ten tor :D
Domek nr 11 również dotarł szcześliwie do celu ! Pozdrawiamy i dzieki za super spotkanie !
Podpisuję się pod sowami Bogusi choć i tak jestem mega zadowolony!! Następnym razem kolega Ra... który był ministrantem zredaguje tablicę z ogłoszeniami parafialnymi i na niej będzie wszystko wypisane dużą czcionką tak że nawet rano będę w stanie się doczytać o której jest śniadanie. Świetna atmosfera, super ludzie i najlepsza praca w podgrupach! pozdro ludziska obyśmy się za rok spotkali!
Gdyby przyszli punktualnie na obiad to by słyszeli ogłoszenie Majkela
,że kajaki są o 15.00.
Na nastepny zlot zrobimy powiadomianie sms-em skoro ogłaszanie przy posiłkach i plan zlotu wiszący na stronie od dawna to za mało.
Nastąpił błąd przy przepisywaniu ,zresztą lista była czytana skoro kogoś pominięto był problem to zgłosić?
Chyba,że to przerosło możliwości intelektualne pominiętych!
Mieliśmy biegać z majkelem jak ogary i wyganiać ludzi z domków a za spóżnienie karać chłostą czy jak ?
Ludzie przyjechali się bawić i wypocząć.
Spieszyć się muszą w pracy.
Każdy wybrał taką formułę jaka mu odpowiadała.
A jak ktoś jest nierozgarnięty i nie może odnaleść się w danej sytuacji to jego problem.
Forumowicze to nie dzieci,że każdego trzeba prowadzić za rączkę.
Ci co chcieli zdążyć to zdążyli.
Ci co chcieli wszystko wiedzieć to pytali.
A Ci którzy którzy chcieli znależć dziurę w całym ......
Ps.Co do megafonu na torze,to bardziej chyba by pomógł baseball/ czyt .bejzbol/
Czy cwaniaków którzy ciągle wbijali się w kolejkę megafonem by się dało zdyscyplinować?
Czy tych przygłupów którzy na dojeżdzie do kolejki świrowali i stwarzali realne niebezpieczeństwo dało by się wychować megafonem?
Raczej nie skoro kilka razy osobiście z Majkelem zwracaliśmy personalnie pacanom uwagę.
Niestety są ludzie i betony.
Ludzie inteligentni mają zdolność radzenia sobie w różnych sytuacjach życiowych.
Dziękujemy za konstruktywna krytykę.
i ja się częsciowo podpisuję pod tym co napisałm Piotriix. info dot kajaków było powiedziane wyraźnie, dojazd całą kawalkadą to meka organizacyjna i każdy jechał jak i kiedy chciał, zachowanie niektórych juz za szykaną z opon to faktycznie czasem była przeginka...ja wiem zlot, auta, adrenalina ale różnie może byc wiec trzeba miec wyobraźnię na rózne sytuacje.....