napisałem do majkela. Jeśli mi nie przywróca mozliwości edycji to wyjazd odwołany....
.....hahahahhahaha ;)
Printable View
napisałem do majkela. Jeśli mi nie przywróca mozliwości edycji to wyjazd odwołany....
.....hahahahhahaha ;)
oj tam oj tam....
To zwracaj kase :D
z procentami:)
Muszę zrobić w ten sposób bo mi administracja nie może/nie chce odblokować możliwości edycji
LISTA UCZESTNIKÓW z dnia 09 09 2011
zapłacone - :wub:
Domek 1
:wub: 1 LIGAR + 1 person
:wub:2 R.Y.D.Z.U.
:wub: 3 Mrutyna
:wub: 4 SocikZero4
:wub: 5 Anna
:wub: 6 ozi +1+córka + 2 person
7 wykreślony
:wub: 8 Jamrozw + 1 person
9 Jagiel
10 Szerszeń
:wub: 11 Kolaś+Hannah+Tośka
:wub: 12 Pietia
13 "Kasia i Tomek" znaczy Kasia i Michał
:wub: 14 Marek + Asia
:wub:15 Adayena
:wub: 16 Piter + Asia
:wub: 17 Lola + 1 person :P
:wub: 18 Chomik ( zwierzątko 1 person z języczkiem )
19...
Domki dodatkowe
:wub: 20 Frapujacy + 1 person
:wub: 21 Venomek + 1 person
:wub: 22 Michał "Sałata" + 1 person ( od Lola GTA )
:wub: 23 mwowry + 1 person
:wub: 24 Magic + 1 person
:wub: 25 Jarek + 1 person ( od magika )
Przypominam że wpłaty tylko do 09 09 2011 u mnie na koncie - czyli od was musza wyjść 08 09 2011. Po tym terminie zamykam listę zgłoszeń i nie biorę odpowiedzialności za spóźnialskich. W połowie miesiąca chce miec juz porezerwowane miejsca dla wszystkich aby każdy wiedział w jakim pokoju i gdzie śpi.
Pozdrawiam i ponaglam :)
chciałem jeszcze tylko dodać że: "tomek śpi w aucie" :D :D :D
Kazdy spi gdzie popadnie:D
Lista gosci aktualizowana. Przypominam że wpłaty muszą wyjść od was do jutra. Po tym terminie koniec z zapisami i zamykamy listę. Proszę sie decydować do jutra i wpłacać - szczególna uwaga do osób co nie wpłaciły ;)
Muszę wcześniej zarezerwować dodatkowe spanie oraz utuczyć odpowiedniego jagnioka dlatego bedę bardzo restrykcyjnie przestrzegał tego terminu. Nie mam ochoty później uganiać się za niesumiennymi osobami albo dodatkowymi łóżkami bo komuś sie zapomniało.
Żuw niestety odpada - nieplanowane wydatki w Chorwacji i budżet się nie zamknął. Ważniejszy tylny zawias i zagadkowy luz niż piwko - niestety (tu smutna buźka, ale ten emotikon forumowy jest tak obleśny że go nie wstawiam)
i mowi to gosc co ma majtki na głowie.... pfff
ZAPISY ZAMKNIETE !!
Pozostałych chętnych zapraszam za rok.
Szczegóły wyjazdu podam w najbliższym terminie. Aby ułatwić kontakt proszę o przesłanie na mojego maila numeru telefonu. Pietia & kolaś ustaliliscie już to o co prosiłem ?
Może to i głupie pytanie... :D
...ale ja nie znam Twojego maila :P
PW.... kliknij na jego login :D
cenna uwaga magik. Forum zamiast bardziej użyteczne robi sie coraz bardziej problemowe... Jakiś czas temu pod postem wyświetlały sie różne możliwości m.in. wysłania maila, wysłania info na komunikator... itp. Niestety tak to jest jak człowiek nie śledzi co i jak sie dzieje a potem wypisuje głupoty bez sprawdzenia. Oczywiście że nie ma mojego maila. Mój błąd. W takim razie wyślę do osób których numeru nie mam pw z mailem i tam wyślijcie mi swoje numery. Skrzynkę pw mam przeładowaną wiec chce unikąć jej zablokowania.
Jest taka opcja usuń lub przenieś wiadomości. To skutecznie udrażnia pocztę :D
Przecież zaraz po wpłacie mówiłem znaczy sie pisałem Ci że ten pokój dla nas na pewno:) z Pietia już mieliśmy to dawno ustalone:D
No otwórz dlo Klekotka xD
@Kolaś: Ale masz fajnego avatara :D
trzymać kciuki za pogodę :)
Po co trzymać jak ma być ładna przecież
W końcu bociany przyleciały z ciepłych krajów to już o czymś świadczy :D
W takim razie
OTWIERAM NA CHWILĘ !!
....5 min
EDIT
ZAPISY ZAMKIĘTE !!
Aby nie było, ja chciałem dobrze...
Proszę o wypowiedzenie się:
Myślę że każdy z was chętnie zobaczy coś więcej niż domek w którym będzie mieszkać i pieczonego barana. Dlatego propozycje są takie.
Rok temu były rowery wiec w tym roku proponuję:
Sobota
plan a - wejście na trzy korony ( nie jest to lekka wycieczka większą grupą zajmie pewnie z 4-6 godziny tam i nazad ) http://pl.wikipedia.org/wiki/Trzy_Korony_(szczyt)
plan b - wąwóz Homle ( wydaje mi sie że raczej soft i na tym bym się skupił ) http://pl.wikipedia.org/wiki/Wąwóz_Homole
plan c - zwiedzanie zapory wodnej w Nidzicy ( też fajna opcja ale muszę wiedzieć wcześniej czy byście chcięli to sie zarezerwuje termin ) http://www.niedzica.pl/nasze-atrakcj...dna-w-niedzicy
plan d - dla upartych :) lub tych co nie byli wycieczka rowerowa ( rower do wypożyczenie na miejscu ) przełomem Dunajca
Niedziela
dla tych co będą chętni wycieczka statkiem po jeziorze i zwiedzanie ruin zamku w Czorsztynie
Wąwóz papieski w Kluszkowcach - pozycja obowiązkowa ( 1-2 godzinki nowo otwartej trasy na górę Wdżar - szedłem w tym roku jest naprawdę pięknie )
na górze która jest nieczynnym wulkanem pożegnanie Pienin zjazd kolejką a dla dzieciaków ( tych starszych też ) tor saneczkowy :)
Głosujcie za poszczególnymi planami na sobotę bo wszystkiego zobaczyć sie nie da.
Ze spraw organizacyjnych:
- dodatkowe pokoje 2 osobowe w liczbie sztuk 5 w tej kwaterze http://www.czorsztyn.spanko.info/49_czorsztyn_noclegi_kwatera_prywatna_jolanta_mila niak_pieniny.
- jestem na etapie dogrywania ostatnich 4 pokoi, liczba uczestników przerosła moje oczekiwania.
EDIT:
Pogoda zapowiada się marnie -> http://www.twojapogoda.pl/polska/mal...sztyn/16dniowa
jestem za opcją A lub B :)
byle nie rowery... :P chyba że wezmę swój rower :D w ogóle to zapowiada się że na nim przyjadę - jeśli blacharz do tego czasu się nie wyrobi... albo na rolkach :D
w wąwozie Homole już byłem tyle że zimą
Załącznik 34498
obstawiam trzy korony
u widzę że trzeba będzie się przygotować kondycyjnie
Na 100% B;
A lub C. W imieniu Kolasia i Hanki, którzy są na urlopie się zapytam. W jakim stopniu opcja A nie jest lekka? Jak wiadomo czy też nie poza osobami dorosłymi będzie kilka dzieciaków. Czy one sobie poradzą z tym wejściem na trzy korony?
Dzieki Pietia, ale jak pogoda zapowiada sie marnie to 3 Korony to ekstrim
---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:03 ----------
Dla nas c lub d
a lub b ,
c i d już przerobiliśmy ale jesli chodzi o moją ekipe to kazda opcja nas zadowoli
myślę że b
a kurna niech leje :mad:
:sarcastic:
a tobie na cycki :lol:
sie znerwowołech bo żech chcioł wydać trocha gotówki a tu dupa - zapisy off
otwarli ale ino na chwila ( no w sumie tak jak żech prosił ) ale akurat jo żech wloz na foruma jakoś godzina po tym
i dupa
ale dobra - tobie niech nie pado
ale łysy na gowa przijmie dyszcz ( mo doświadczenie po grylu u dżordża )
"już przechodzi " :lol:
To ja poproszę opcję "B"
w sumie niech są te Homosie, znaczy Homole - kto by na kacu wlazł na te trzy korony
czyli opcja B jest chyba najbardziej realna. Rydzu masz rację, nie ma się co na kacu wysilać :P
B :)
a lub b, z przewagą na b..... fakt na kacu nie bedzie wesoło sie spindrać pod górę.......a z kim w pokoju wylądowałam??