to może godzinę później zrobić to spotkanie ? Ale to tylko czysta sugestia .:)
Printable View
to może godzinę później zrobić to spotkanie ? Ale to tylko czysta sugestia .:)
wesołego jajka:D i do wtorku !! ja na 100% bede
Wesołego Jajka na wzajem i do zobaczenia we wtorek :D
---------- Post dodany o godzinie 13:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:41 ----------
No i kto mógł lub dal rade to się zjawił :) nowe osoby milo było poznać i mam nadzieje ze na kolejnym tez się zjawicie
Pozdro
bankowo :)
ja niestety nie moglem ale nastepnym razem jak tylko bede mial czas to napewno sie zjawie
proponuje spotkanie w niedziele 19.04.09 o godzinie 16 przy na lotnisku a miejsce to przy ołtarzu Papieskim mam nadzieje ze bedzie nas tylu jak ostatnio a nawet i wiecej
Pozdrawiam
A nie moglibysmy zorganizowac czegos jutro ? W niedziele spadam do Wawy, wiec nie dam rady... Czekam na odpowiedz i to jak najszybciej, bo za 2-3h nie bede juz mial dostepu do neta...
Witam, prawdopodobnie będę w białym w niedziele, także wstępnie przyjadę :)
spotkanko 19.04.2009 lotnisko krywlany przy pomniku( ołtarzu ) godzina 16
dla osób nowych nie znających miejsca uwaga na jednoślady na lotnisku
mecz o 16-tej :/
no i spocik się odbył atmosferka super, mały sprint ulicami miasta, co nieco do pożywienia no i każdy szczęśliwy w swoja stronę, a tu foto jedno z nielicznych
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...009/04/152.jpg
kurde a ja po raz kolejny nie moglem przyjechac, mialem juz kupione bilety na mecz, do trzech razy sztuka :)
Propozycja Spotu wtorek dnia 28.04.09 godzina 17-18 miejsce Parking na wylotowce do Wawy przy kosciele na wysokim stoczku
Pozdrawiam
no w ten wtorek to juz na 10000 % bede:) jutro z Tomkiem aka Strzala_1 rozrządzik sie zrobi, bedzie cacy :)
kurde a ja chyba we wtorek stawiam swoja alfe do mechanika na wymiane wahaczy :(
poczekaj do środy:D tez wahacze do wymiany lekko, bardziej tulejki, ale do władka i spowrotem jakos wytrzymaja:)
WESOŁEJ MAJÓWKI !!! pozdro szejset:D
To może i ja zawitam swoją Bellą we wtorek...:)
Bede na 100% :)
sporo nas bylo
z tego co pamiętam to 7 :)
bylo nas 7 a pewnych dwoch osob nie bylo bo nie mogly ;)
kiedy nastepne spotkanie moze niedziela?
Mi niedziela pasuje.
wole piatek 8maja, chociaz magiel mi padl teraz to neiwiem czy dojade:confused:
mi niedziela pasuje. Krywlany ?
godzina do ustalenia a miejsce te co zawsze w niedziele Krywlany:)
to może ta co ostatnio ?
no to godzina 16 miejsce Krywlany niedziela 10.05.09
Dozobaczenia :)
no i fajnie :)
to moze i dla mnie uda się wpaść ;)
spot dosyć kameralny ale i tak było spoko :)
pzdr
Ja niestety ale nie mogłem dziś dotrzeć.
Nic nie szkodzi napewno na nastepnym bedziesz ;)
Pozdrawiam i czekam na propozycje nastepnego spotu mysle ze moze cos w tygodniu sie zrobi, a zaniedlugo moze jakis grill u Addiosa jakby mial chec ;)
zawsze i u mnie grill może się odbyć miejsce jest nocleg tez da rady gdyby mialo byc cos grubszego
samego grilla to można zrobić również na krywlanach :D
spocik 12.05.2009 miejsce Parking koło Białego Kościoła przy trasie wylotowej na warszawę godzina 18
Zapraszamy kolegow z Forum AlfaClubu
Co do grila u mnie to niema problemu. Niewiem czy się wyrobie jutro na spota, wszystko zależy od tego o której wyjdę z pracy.
niezle terminy macie, zawsze w pracy musze być:mad:
ale z tym głilem na krywlanach kozak pomysł :D