Mi sie bardzo podoba to co kolega Pisiordini przedstawił (i coraz bardziej mnie korci zeby własnie tak pomalowac lusterka w mojej 145 :D ), ale powinnismy myslec o uniwersalnosci naszego znaczka, zeby kazdy co chce mogł sobie taki nakleic. :)
Printable View
Mi sie bardzo podoba to co kolega Pisiordini przedstawił (i coraz bardziej mnie korci zeby własnie tak pomalowac lusterka w mojej 145 :D ), ale powinnismy myslec o uniwersalnosci naszego znaczka, zeby kazdy co chce mogł sobie taki nakleic. :)
Mnie sie własnie najbardziej widzi znaczek na masce nad reflektorem :)
a lusterka własnie chyba lepiej pomalować niż okleić
Trzeba sie zdecydowac na którąś wersją...
miejscem i kto by to wykonał ?
proponowałbym jakąś "ankiete" typu:
Jakie miejsce wybieracie:
-lusterko
-maska
-zderzak
albo coś w tym stylu...
póżniej podac koszt i zapisy ! :)
to jak ktos ma mozliwosc niech daje jak ma to wygladac. i trzeba popytac jaki to bedzie koszt
wiec niech będzie podobnie jak na zdjęciu, tylko wąski pasek - nie będzie wtedy problemu z marszczeniem folii
tylko nie zapominajmy o całej idei oznaczenia 'alfaholików-poznan'. Zeby zostało to jakos podkleslone:)
moze ALFOCHOLICY.PL-POZNAN
No właśnie :)
Najlepiej będzie zrobić ankietę :)
a może zamiast całej flagi to napis alfaholicy-poznan w barwach Italii
Dokładnie !
Alfaholik
Poznań i za tym znaczek Alfy cz coś ?
albo w ciągu...
taka moja propozycja ;)
właśnie logo alfy i napis alfaholicy-poznan barwa Włoch i juz a może gdyby sie zmiesciło nick kazdego nizej :D a tak mnie ponioslo hehhehe
Ja mam napis "AlfaRomeo" na bokach auta 45cm ;)
nic sie nie pomarszczyło i ładnie wygląda ;P
przykładasz napis z folia -> folie odrywasz -> napis zostaje ;)
To kto zajmie sie projektem ? :P
i przedstawieniem tego na forum ?
masz napis na boku i tyle alfy a maski maja rozne ksztalty i zaokraglenia
Więc ok zakładamy ankiete o wygladzie, miejscu,
cala flaga odpada ze wzgledu na roznorodnosc lusterek pozostaje napis
alfaholicy-poznań z logo forum
alfaholicy-poznań w kolorze Włoskiej flagi
alfaholicy-poznan w tle logo alfa romeo
i jeszcze
alfaholicy-poznań w kolorze włoskiej flagi i niżej nick z forum
teraz decyzja o miejsce myśle że lekko owalny kształt nie jest problemem naklejalem emblemat alfy romeo na wyblakniete logo na gril
jestem za 3 wersja ;)
A z drugiej strony może ktos z was ma znajomego co ma zdolnosci graficzne PiMolti zrobi nam naklejke tylko chca projekt szkic...
Włoska flaga i nick = najlepszy pomysł ;)!
i pewnie dlatego niepowstana te naklejki :(
mnie osobiscie z nickiem z forum tez sie podoba .... ale tak jak mowiles ilu nas tu jest tyle bedzie zdan:)
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:09 ----------
mozecie byc pewni mnie na bank bedziecie widzieli z ta naklejka i bede niepowtarzalny i rozpoznawalny hhehehe
ja też chce taką naklejke !
warto byłoby przedtawić to na większą skale... zeby rozpowszechniło sie tak jak ramki...
bo osobiście mam wrażenie że mało osób zagląda na ten wątek ;(
bo to jest nasz pomysł Poznaniakow :D
Ja licze na zapisy ! :)
juz teraz zamawiam !
dajcie tylko info ile kasy i komu wysłac :)
tylko pamietajcie ze to juz niejest masowka tylko pojedyncze egzemplaze a to juz moze byc duzy koszt
Tak ja go tworzyłem ale myslalem ze zdecydujemy razem jednym chórem bo jeżeli ja mam decydowac to sie decyduje na alfaholicy-POZNAŃ
siwulec82